Oktober 2020

Oktober 2020


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRLU20200803001

Luksemburško podjetje, ki prek svoje trgovine z e-poslovanjem prodaja čaje in zeliščne infuzije, trenutno išče proizvajalce, ki prodajajo keramično posodo za čaj, čajne skodelice in čajnike. Podjetje je zainteresirano za sklenitev sporazuma o proizvodnji za zasebno blagovno znamko.

BRRO20200930001

Romunsko IT podjetje s strokovnim znanjem na področju medicinskega slikanja išče partnerja za projekt, povezan z merjenjem človeškega telesa. Podjetje je začelo z raziskavo in potrebuje dodatnega partnerja za razvoj koncepta in skupno prijavo projekta za finančna sredstva, da bi dokončali razvoj računalniškega programa. Podjetje cilja na pogodbo o zunanjem izvajanju s partnerjem iz katere koli države.

BRUA20200928001

Ukrajinsko podjetje zanima razširitev ponudbe družabnih iger, ki jih želijo ponuditi njihovim kupcem. Podjetje išče nove inovativne in zanimive družabne igre, ki bi jih lahko proizvajalo na podlagi licenčne pogodbe.

BRPL20201009001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo in prodajo avtomobilskih delov in opreme, išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in dodatkov za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na poljskem trgu na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRDE20201005001

Nemško MSP, ki dobavlja filtrne elemente različnim panogam, išče partnerje MSP v vzhodni Evropi ali baltskih državah za izdelavo filtrnih elementov po meri kupca. Iščejo partnerja za storitve upogibanja in varjenja ter CNC (računalniško numerično krmiljenje) obdelavo v skladu s specifikacijami nemškega podjetja. Ponujajo dolgoročno podizvajalsko pogodbo.

BRPL20201009003

Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo montažnih lesenih hiš, išče dobavitelje surovin za svoje izdelke. Podjetje zanimajo predvsem: smrekove krovne plošče in tramovi, skobljan smrekov les in talne plošče, skodle, volnena strešna izolacija in žična mreža proti glodalcem. Ponujajo sodelovanje v obliki dobaviteljskega sporazuma.

BRME20201001001

Črnogorsko podjetje, ki distribuira umetniški material: okvirje, krtače, lake, platna, akvarele, akrile, olja in druge izdelke, ponuja svoje storitve kot distributer.

BORO20200923001

Romunski proizvajalec veganskih prigrizkov brez glutena iz soje (brez GSO) išče agente / distributerje.

BOIT20200921001

Italijansko podjetje, ki deluje na področju novih nano strukturiranih bio materialov, zlasti celuloze bakterijskega izvora, z namenom ustvariti resnično trajnostne in naravne izdelke in rešitve, pridobljene iz obnovljivih virov in živilskih odpadkov, išče zanesljive partnerje iz biomedicinskega, dermokozmetičnega, oblikovalskega, pohištvenega in modnega sektorja za sklenitev sporazuma o distribuciji.

BORO20200812001

Romunsko podjetje, ki je razvilo spletno platformo za rezervacije in naročanje v restavracijah tako za B2B (restavracije) kot za B2C (končni uporabniki), išče partnerje za sklenitev pogodb o zunanjem izvajanju.

BORS20201001002

Srbsko podjetje, ponuja celotno paleto podizvajalskih storitev na področju majhnih fotonapetostnih elektrarn, tako talnih kot strešnih: izdelava študije predhodne izvedljivosti, izdelava idejnih zasnov (z lokacijskimi pogoji), priprava splošnega projekta, projekt gradbenega dovoljenja, projekt gradbenih del, nadzor gradnje.

BRES20200512001

Špansko podjetje z bogatimi izkušnjami na področju zbiranja in obdelave odpadkov ponuja svoje storitve podjetjem, ki jih zanimajo trgovsko zastopanje, distribucija in licenčne pogodbe za različne vrste sistemov za zbiranje in obdelavo odpadkov (tekoči trakovi, sortirni stroji, presejalni stroji, drobilniki, vibrirajoči hranilniki, balirke za odpadke, itd.) MSP ponuja podporo pri vzdrževanju in poprodajne storitve, vključno z namestitvijo in popravili na kraju samem.

BRNL20200918001

Nizozemska veleblagovnica, dejavna na področju gospodinjskih izdelkov, tekstila, oblačil in hrane, želi prispevati k globalnemu cilju zmanjšanja odpadkov in emisij. Podjetje želi raziskati inovativne načine za sisteme povratne prazne embalaže, zlasti majhnih polietilenskih steklenic, ki se uporabljajo za vodo in druge pijače. Podjetje išče trajnostne rešitve in ponuja dobaviteljski dogovor.

BRPL20200929001

Poljsko MSP iz spodnje-šlezijske regije, proizvajalec visokokakovostnih hladno stiskanih olj za kozmetično in agroživilsko industrijo, išče proizvajalce ali dobavitelje malinovih semen ali posušenih tropin. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje v okviru dolgoročnega dobaviteljskega sporazuma.

BRRO20200921001

Majhno romunsko podjetje išče partnerje, predvsem v Evropi, na področju avtomobilske in z njo povezane industrije. Podjetje ponuja zastopanje v romunskem poslovnem okolju ter vzdrževalne storitve, prevzeme, svetovanje in izobraževanje v avtomobilski industriji. Iskani partner bi moral biti katero koli podjetje v avtomobilski industriji, ki se želi odpreti proti Romuniji, povečati svoje poslovanje ali biti zastopano na romunskem trgu na podlagi komercialno-trgovinskega sporazuma.

BRTR20200907001

Turško podjetje se je specializiralo za izdelke iz nerjavečega jekla, kot so pločevina, tuljave, cevi ter kotni in dekorativni izdelki iz nerjavečega jekla. Podjetje išče kakršne koli kolute ali pločevino iz nerjavečega jekla na podlagi dobaviteljskega dogovora.

BOSE20200921001

Švedsko MSP ponuja nov in vitro diagnostični test (IVD), ki se uporablja po operaciji raka debelega črevesa in danke. Metoda analizira širjenje tumorskih celic na bezgavke in njihovo agresivnost. To je nova pomembna dopolnilna stopnja  (bezgavke) pri odločanju, ali je adjuvantno zdravljenje indicirano ali ne. Ta IVD test lahko preuči 100% volumna bezgavk v primerjavi s trenutno metodo, ki preuči le približno 1%. MSP išče distributerje v evropskih državah.

BOAT20200729001

Avstrijsko globalno podjetje za proizvodnjo in trgovanje z različnimi mineralnimi viri in posebnostmi, ki se uporabljajo v kmetijstvu, okoljski, jeklarski-livarski industriji išče evropske partnerje na podlagi sporazuma o distribucijski storitvi.

BOPT20200922001

Portugalsko MSP že štiri desetletja razvija cenovno ugodno spletno programsko platformo, integrirano rešitev za laboratorije, banke krvi in epidemiološki nadzor, ki vsebuje tudi agnostično zbirko podatkov. Programsko opremo uporablja več kot 80% portugalskih javnih bolnišnic in več kot 220 laboratorijev po vsem svetu. Portugalsko podjetje išče distributerje, ki želijo ponuditi, uvesti in podpreti stranke s programsko opremo izven Portugalske.

BORU20200909001

Rusko podjetje je razvilo in uspešno prodaja aditive gorivom z nanodijanti za različne vrste hidravličnih ojačevalnikov in motorjev (razen za letala). Ti prihranijo do 20% porabe goriva, obnovijo površino in zmanjšajo obrabo motorja. Podjetje išče partnerje za distribucijske storitve in komercialne agente.

BOTR20200827001

Turški proizvajalec medicinskih pripomočkov, specializiran za izdelavo ortopedskih ter hrbteničnih vsadkov (ledvena in vratna kletka, cervikalna plošča, proteza servisnega diska, kovinski kostni vijaki idr.), želi vzpostaviti dolgoročna poslovna partnerstva v tujih državah na podlagi sklepanja  sporazumov o distribucijskih storitvah, trgovskega zastopanja ali s proizvodnimi sporazumi. Podjetje ima bogate izkušnje z mednarodnim sodelovanjem.

BOHR20201007002

Hrvaško podjetje, ki je razvilo specializirano poslovno rešitev - večjezično unikatno tehnološko platformo, ki standardizira in avtomatizira celoten postopek javnih naročil - išče partnerje, ki bi pridobili ekskluzivno pravico do uporabe programske licence in njene implementacije. Iščejo IT podjetja, ki imajo certificirane ORACLE programerje z večletnimi izkušnjami in so pripravljeni na dodatno usposabljanje.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš Polanc

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close