November 2019

November 2019


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRGR20191118001

Grško MSP je ponudnik storitev za nadzor motorjev in opreme na področju letalskega prometa. Podjetje išče v tujini dobavitelje opreme za letalske motorje z možnostjo dogovora o distribuciji in / ali pogodbe z dobavitelji.

BRRO20191111001

Romunsko podjetje se posveča izdelovanju povsem naravnih kozmetičnih izdelkov za ženske in moške. Izdelki so ročno izdelani. Podjetje proizvaja širok nabor artiklov, ki vključujejo namaze (namaze za čez dan, nočne namaze, proti gubam, za britje), eliksirje, telesne kreme, balzame in proizvode za piling, balzame za ustnice idr. Produkti so izdelani po lastnih receptih, ki jih je izumilo podjetje. Podjetje ponuja priložnost za mednarodno sodelovanje z dobavitelji kozmetične embalaže na podlagi dogovora o proizvodnji.

BRPL20191113001

Poljsko podjetje v družinski lasti je aktivno na področju zlatarstva. Podjetje išče dobavitelje unikatnih srebrnih nakitov, predvsem pa išče ročno izdelane nakite iz srebra in naravnih draguljev, sodobne umetniške artikle in pa originalne nakite oblikovane na podlagi izvirnih modelov/vzorcev. Podjetje išče poslovnega partnerja - dobavitelja.

BRPL20191119001

Poljski proizvajalec visokokakovostnih hladno stiskanih olj išče dobavitelja nesojenih semen kumar, čebule, paradižnika in druge zelenjave. Semena naj bi že prestala mikrobiološko testiranje in imela ustrezni certifikat. Bio certifikati so dobrodošli, vendar niso nujno potrebni za vzpostavitev poslovnega sodelovanja. Podjetje ponuja dogovor za sodelovanje z dobaviteljem.

BRSE20191121001

Švedska tržno podjetje, ki se ukvarja s prodajo opreme in rezervnih delov za stroje za vzdrževanje vrtov, išče proizvajalce signalnih kablov / mejnih žic za robotske kosilnice. Podjetje išče priložnost za sodelovanje s podizvajalci.

BRDE20191108001

Nemško podjetje, ki je aktivno na področju kovinske proizvodnje, izdeluje stopnice, ograje, obcestne zaščitne ograje, pločevinaste strehe in elemente iz kovinskih trapeznih profilov ter izdelke iz raznoraznih kovin. Zaradi preobsežnega števila prejetih naročil omenjeno podjetje išče dobavitelje ali podizvajalce, ki bi bili zmožni prevzeti del proizvodnje.

BORO20191105001

Romunsko podjetje, ustanovljeno leta 2011, se ukvarja s proizvodnjo kovin z različnimi postopki, kot so: struženje, rezkanje, lasersko rezanje, oblikovanje kovin in varjenje. Podjetje se pri proizvodnji poslužuje najnovejše tehnologije in razpolaga z novimi CNC stroji, ki končnim izdelkom zagotavljajo visoko kakovost in omogočajo kratke roke za izvršitev celotnih storitev. Podjetje ponuja priložnost za sklepanje dolgoročnih proizvodnih dogovorov s podjetji, ki so aktivna v industrijskih sektorjih (npr. v avtomobilski industriji, elektroniki, v železarski oz. kovinski industriji).

BORU20190316013

Rusko podjetje s sedežem v Moskvi načrtuje in hkrati izdeluje sistem za preverjanje okvar v turbinah. Inovacija temelji na naprednem optičnem mehanizmu za zaznavanje in pregled okvar. Podjetje cilja na vstop na tuje trge, s tem namenom pa ponuja potencialnim partnerjem možnost sklepanja licenčnih pogodb.

BOPL20191106007

Poljsko marketinško podjetje ponuja širok nabor oglaševalskih storitev: grafično oblikovanje, video produkcijo, 3D grafično oblikovanje, fotografijo, tisk. Podjetje ima lastne tiskarne, kar pripomore k temu, da se storitve izvajajo takoj ob naročilu in po zelo konkurenčnih cenah. Podjetje z lahkoto ustreže zahtevam strank na podlagi fleksibilnega poslovnega modela. Podjetje ponuja eno izmed sledečih oblik poslovnega sodelovanja: sporazum o proizvodnji, oustourcing ali dogovor s podizvajalcem.

BORU20190311008

Rusko podjetje s sedežem v okolici mesta Nižni Novgorod, proizvaja mehke očesne leče in umetne očesne šarenice. Iščejo se tržni zastopniki.

BOIT20191030002

Italijansko podjetje se ukvarja s tržno prodajo inovativnih tekstilnih tkanin, katere ponuja predvsem podjetjem, ki so aktivna v tapetništvu, občasno pa tudi majhnim obrtnikom in pisarnam za arhitekturno načrtovanje. Podjetje ponuja priložnost za sodelovanje v obliki tržnega zastopništva oziroma pogodbe o distribuciji.

BOUK20191001001

Britansko podjetje s strokovnim znanjem na področju razvoja programske opreme išče poslovne partnerje, ki bi želeli koristiti možnost integracije datotek PDF (prenosni format dokumentov) s pretvorniki HTML5 ali SVG (scalable vector graphics / umerljiva vektorska grafika) z ustrezno programsko aplikacijo. Ponuja se možnost licenčne pogodbe, ki naj bo v obliki deleža iz prihodka ali pavšalnega stroška.

BORU20190317004

Rusko podjetje načrtuje programsko opremo za analizo izrazov na obrazu, predvsem z možnostjo uporabe izsledkov na področju kreativne industrije. Podjetje išče poslovne partnerje za sklepanje licenčnih pogodb in hkrati cilja na prodor na tujih trgih: v ta namen ponuja priložnost za sodelovanje s tujim podizvajalcem na področju informacijskih storitev.

  • Oddaja interesa

BORU20190311006

Rusko podjetje, ki ima sedež v Moskvi, je specializirano v razvoju programske opreme za obdelavo velikih količin podatkov (»big data«) ter za programsko nadgradnjo operativnih sistemov, ki so primerni za uporabo v različnih industrijskih panogah. Podjetje ponuja tujim partnerjem priložnost za podpis licenčne pogodbe.

BOSE20191112001

Švedsko start-up podjetje, ki posluje na podlagi modela krožnega gospodarstva, razvija okolju prijazne produkte in storitev, predvsem na področju mikro-mobilnosti. Njegov glavni tržni produkt je pnevmatik za električne skuterje, izdelan iz odvečne gume, ki je bila reciklirana pri proizvodnji čevljev in pnevmatik. Podjetje je šele v začetni razvojni fazi in je odprto za kakršnokoli poslovno sodelovanje, ki bi ustrezalo potrebi po razvoju nabora izkušenj, tržnih izdelkov in produktov.

BOSK20191119001

Slovaško podjetje proizvaja izdelke iz stekla in steklene produkte, kot so stekleni kozarci za gospodinjstvo, vrhunsko oblikovana očala za vse priložnosti idr. Podjetje išče tržne zastopnike in distributerje bodisi za evropske trge bodisi za trge izven EU.

BOPL20191023001

Poljsko podjetje s sedežem na vzhodnem koncu države ponuja priložnost za sodelovanje na skupnem projektu (»joint venture«) za izgradnjo proizvodnega obrata na površini 8000 m2. Poljsko podjetje bo v celoti odgovorno za postopek gradnje proizvodnega obrata. Ponuja se priložnost za sodelovanje v obliki »joint venture«.

BOUA20191030001

Ukrajinsko razvojno podjetje, ki je aktivno na področju gradnje industrijskih objektov, išče v evropskih državah partnerje za izgradnjo eko-centra, ki bo zaobjemal nakupovalni center s skladiščem z ustrezno logistično infrastrukturo. Podjetje se zanima za dolgoročno sodelovanje z zainteresiranimi poslovnimi partnerji in v ta namen želi z njimi podpisati sporazum o skupnem vlaganju (joint venture) oziroma finančni sporazum.

BOES20191008001

Špansko podjetje v družinski lasti, ki se posveča načrtovanju in izdelavi zvočnih naprav in inštrumentov za javni govor, ponuja možnost dogovorov o komercialnem zastopništvu, distribuciji ali priložnost za sodelovanje v obliki skupnega poslovnega partnerstva »joint venture«. Podjetje, ki je že dobro uveljavljeno na španskem trgu, želi namreč razširiti poslovanje na mednarodno raven.

BONL20191113001

Nizozemsko MSP je razvilo inovativni senzor z ustrezno programsko opremo, ki omogoča merjenje kakovosti vode in nadzor naprav za čiščenje vode. Inovacija omogoča organizacijam, ki upravljajo infrastrukturo za čiščenje vode, da imajo nadzorne sisteme za pravočasno opozarjanje na morebitna tveganja, ki izhajajo iz sprememb v kvaliteti vode. Poleg tega naprava služi za optimizacijo uporabe vode (npr. pripomore k nižji porabi vode in energije), vzdrževanje infrastrukture in omogoča uporabo kemičnih dodatkov. MSP išče končne uporabnike opisane inovacije z namenom, da jim ponudi možnost dolgoročnega sporazuma na področju storitev. Iščejo se tudi tržni zastopniki na območju Evropski uniji.

BORS20190823002

Laboratorij za kemijo, ki deluje v sklopu srbskega raziskovalnega in razvojnega inštituta, je razvil in izdelal napredeno elektrokemično opremo za testiranje gorivnih celic (FC - Fuel Cell) ter ustrezno opredelitev krivulj napetosti in toka. Inštrument ima obliko merilne postaje, ki jo nadzira centralizirana računalniška naprava. Laboratorij išče komercialne zastopnike, ki bi to inovativno napravo tržili na evropskih trgih, in sicer na dva možna načina: kot inovativno elektronsko napravo ali kot izobraževalni pripomoček.

BRAL20191104001

Albansko podjetje razpolaga z najobsežnejšo farmacevtsko tržno verigo v državi, in ima svoj logistični sedež ob avtocesti Drač - Tirana. Poleg distribucije farmacevtskih izdelkov in izdelkov za dobro počutje, podjetje nudi še vrsto povezanih storitev, kot npr. skladiščenje zdravil, podporo pri interpretaciji regulativnih predpisov na področju farmacevtskih izdelkov in farmakovigilančne zakonodaje, ter trženje izdelkov. Podjetje si prizadeva, da bi se uveljavilo kot najpomembnejši referenčni partner na albanskem trgu: v ta namen ponuja priložnost za dogovore o trženju ali distribuciji.

BRFR20191107001

Francosko MSP, aktivno v proizvodnji mlečnih nadomestkov in dopolnilnih živil za mlado živino, išče dobavitelje mleka v prahu, sladke sirotke v prahu ter polnomastnega mleka v prahu za živino. Praški ali surovine morajo nujno vsebovati potrdilo o skladnosti s tehničnimi specifikacijami/predpisi zaradi potrebe, da se lahko uporabijo v končnih izdelkih oz. visokozmogljivih živilih za teleta. Podjetje išče priložnost za sodelovanje s tujimi partnerji na podlagi dolgoročnih dobaviteljskih dogovorov.

BRUK20191111001

Britanska poslovna družba, ki se je uveljavila na področju organizacije dogodkov in njihove izvedbe, je razvila tehnološko rešitev, ki je v pomoč profesionalcem v industriji dogodkov. Inovacija združuje hardware in software opremo. Temelji na visokofrekvenčni komunikacijski tehnologiji kratkega dosega (t.i. »near field communication technology - NFC«). Britanska družba išče proizvajalca, ki bi bil v stanju proizvajati NFC kartice po naročilu. Ponuja se možnost sodelovanja na podlagi pogodbe o proizvodnji.

BRUK20191028001

Britansko podjetje je specializirano za skladiščenje in distribucijo tržnih izdelkov na britanskem trgu. Razpolaga z obsežnim skladiščem, ki je v celoti zavarovano in ima odlične logistične povezave za hitro dostavo. Poleg tega ima podjetje oddelek za digitalno trženje, ki služi za namen optimizacije spletnih strani in platform za spletne trgovine. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki distribucijskih storitev takim dobaviteljem inovativnih izdelkov in produktov, ki želijo lastne produkte učinkovito prodajati na britanskem trgu. Pri oblikovanju dogovorov o sodelovanju imajo prednost sledeče tržne niše: elektronski produkti; ekološki izdelki; bio hrana; bio kozmetika.

BRSE20191001001

Majhna švedska pivovarna išče dobavitelje sodov iz hrastovega lesa, ki bi pod določenimi pogoji zagotavljali dobavo sodov, ki so bili že v rabi za zorenje vrhunskih vin. Podjetje išče priložnost sklepanja pogodb za dobaviteljske sporazume z namenom uporabe sodov za lastne potrebe.

BRES20191114001

Špansko podjetje, ki je aktivno na področju trženja in prodaje medicinskih izdelkov in zdravstvene opreme (zlasti travmatoloških inštrumentov), se želi specializirati na področju hrbtenice in v ta namen v svoj portfelj vključiti vložke za hrbtenico in izdelke za kirurške vložke oz. kirurške posege. Podjetje ponuja možnost dogovora za tržno zastopništvo in želi navezati poslovne stike predvsem z evropskimi proizvajalci.

BOFR20191011003

Francosko MSP, specializirano v izdelavi visokotehnoloških elektronskih naprav za obrambo in varnost, je razvilo inovativno opremo za zaščito kritičnih območij in zgradb pred brezpilotnimi zračnimi vozili. Podjetje išče poslovne partnerje, ki so aktivni na področju obrambe in varnosti, da bi inovacijo tržili v tujini. Možnost dogovora za trženje oz. distribucijo.

BOPL20191106002

Poljsko MSP je informacijsko podjetje s sedežem na jugozahodnem delu Poljske. Posveča se oblikovanju sodobnih rešitev za mobilne in spletne aplikacije in je hkrati zadolženo za proizvajanje izdelkov za industrijo 4.0. Ima zanimiv nabor udeležb na ravni mednarodnih projektov in številne uspešne poslovne izkušnje bodisi s krajevnimi partnerji bodisi s tujimi partnerji. Podjetje išče partnerje z vseh koncev sveta z namenov uveljavljanja znanja v korist povečanja dobička in zmanjševanja stroškov, ki nastajajo pri poslovanju. Prednostni imajo priložnosti za sklepanje pogodb s podizvajalci oz. sodelovanja na podlagi »outsourcinga«.

BOPL20191001001

Poljska odvetniška pisarna z zanimivim naborom izkušenj in sodelovanj ponuja pravno svetovanje in podajanje strokovnih mnenj na področju vključevanja tujih podjetij na poljski trg. Podjetjem iz tujine, ki želijo poslovati na tem trgu, nudi tudi vso potrebno pravno podporo. Možnost dogovorov o zunanjem izvajanju (»outsourcing agreements«) tako z evropskimi podjetji kot s podjetji, ki imajo sedež izven evropskega skupnostnega območja.

BORO20191009005

Romunsko podjetje izdeluje raznorazne okrasne nalepke, ki so na voljo v različnih modelih, barvah in velikostih. Podjetje išče zainteresirane poslovne partnerje na mednarodni ravni z namenom, da bi z njimi sklenilo pogodbo za tržno distribucijo.

BOIT20191031003

Italijansko podjetje ima sedež v Andriji, to je osrednje mesto za izdelavo apulijskega olja. Ustanovljeno je bilo pred petimi generacijami. Podjetje proizvaja ekstra deviško oljčno olje, hkrati pa tudi bio in aromatična olja. Iščejo se distributerji/tržni zastopniki na podlagi dogovora o distribuciji z namenom širjenja prodajne mreže na evropskem trgu in po ne-evropskih državah.

BOIT20191016001

Italijansko podjetje s sedežem v kraju Minervino Murge (Apulija) se od leta 1998 posveča izključno ekološkemu kmetijstvu. Podjetje je prejemnik številnih pomembnih nagrad za jamčenje kakovosti olja. Podjetje ponuja možnost za sodelovanje s tržnimi zastopniki, ki so uveljavljeni na evropskem skupnostnem trgu in so izkušeni na področju trženja ekološkega ekstra deviškega oljčnega olja, organskih mandljev in bio prigrizkov »taralli« (to je tipičen apuljski prigrizek, pripravljen z mandljevo moko). Ponuja se možnost sodelovanja v obliki tržnega zastopništva oz. na podlagi dogovora o distribuciji.

BORO20191107001

Romunsko MSP ima sedež v mestu Cluj-Napoca. Gre za proizvodno podjetje, ki tujim partnerjem nudi storitve na podlagi računalniškega numeričnega krmiljenja (CNC - computer numerical control). Zaradi povpraševanja in visokih zahtev, podjetje želi predati del obveznosti novim partnerjem na podlagi dogovora s podizvajalci. Možno pa je tudi sodelovanje v obliki dogovora o proizvodnji.

BORO20191009006

Romunski novoustanovljeni studio za arhitekturo in dizajn, ki se posveča arhitekturnemu načrtovanju, oblikovanju izdelkov, 3D proizvodnji, trženju blagovnih znamk in oblikovanju ostalih relevantnih projektov za udobno življenje, išče nove partnerje. Poslovni partnerji bodo na projektih sodelovali kot zunanji izvajalci.

BORO20191015001

Romunsko podjetje, ki je že uveljavljeno na trgu, proizvaja brusilne izdelke: brusilne trakove, diske ter brusilne valje, ki so uporabni v industriji in v različnih industrijskih panogah. Zainteresiranim podjetjem iz držav EU se ponuja priložnost za sodelovanje na podlagi sporazuma o proizvodnji ali dogovora s podizvajalci.

BOGR20191106001

Grško MSP, ki opravlja strokovne preizkušnje/testiranje letalskih naprav, kot so letalski motorji ter ostala letalska oprema, ponuja možnost usposabljanja in akreditacijo izvedencev za preizkušnjo sistemov. Ponuja se priložnost sklepanja pogodb o zunanjem izvajanju. Podjetje bi pozitivno ocenilo tudi finančno sodelovanje oz. ponudbe za prevzem ter možnosti za tuje naložbe.

BOIT20191106002

Italijansko podjetje, ki se posveča oblikovanju in proizvodnji usnjenih izdelkov, išče navadne zastopnike ali tržne zastopnike ženskih usnjenih torbic. Slednje so oblikovane v Italiji in so modne torbice. Ponuja se možnost dogovora o tržnem zastopništvu.

BORU20190318009

Rusko podjetje iz Moskve je specializirano na področju molekularne nanotehnologije, kakršna je rabi v kmetijstvu, kozmetiki, v splošni industriji in v farmacevtiki. Ponuja se priložnost za sodelovanje z mednarodnimi partnerji z možnostjo dogovora o distribucijskih storitvah. Po številnih uspešno izvedenih znanstvenih raziskavah in vlaganju na področju industrijskega razvoja, ima rusko podjetje sedaj na voljo širok nabor inovativnih izdelkov.

BOBE20191001001

Belgijski proizvajalec polnilnih naprav za električna in hibridna vozila išče tržne partnerje zunaj Belgije. Poslovni partnerji so lahko tržni zastopniki ali inštalacijska podjetja, ki se že ukvarjajo z nameščanjem solarnih panelov in polnilcev za domove, vendar načrtujejo širjenje lastne tržne mreže in ponudbe. Podjetje ponuja različne storitve in izdelke na področju e-mobilnosti, predvsem pa omenjene polnilce. Podjetje cilja na širitev na evropskih trgih.

BOPL20191105001

Poljsko podjetje v družinski lasti, ki proizvaja visoko kakovostne kozmetične izdelke za nego obraza, telesa in las, išče nove sodelavce. V skladu z najnovejšimi trendi, ki se jih beleži na mednarodni ravni, in zahvala številnim raziskavam na kozmetičnih snoveh/komponentah, je podjetje razvilo kozmetično linijo, ki je obogatena z naravnimi viri. Podjetje nudi širok nabor storitev, vključno z embalažo in oznako proizvodov. Ponuja se priložnost za sodelovanje na podlagi dogovora o proizvodnji.

BRES20191022001

Španski distributer fotografij posnetih s profesionalnimi pripomočki in sodobnimi tehnikami in video izdelkov ter snemalne opreme išče inovativne fotografije in video posnetke z namenom, da razširi svoj nabor izdelkov. Možnost sklepanja pogodb o distribuciji.

BRUK20191105001

Britanski proizvajalec inovacijskih rešitev za vrata, okna in zavese išče dobavitelje, ki bi bili zmožni izpolnjevati stroge zahteve glede kakovosti tkanin, sestavnih delov za zavese, okenskih profilov in avtomatizacije oken. Ponuja se možnost sodelovanja na podlagi pogodbe za proizvodnjo.

BRDE20191025001

Nemški proizvajalec vrhunskih električnih naprav in elektronskih komponent išče evropskega podizvajalca, ki je aktiven na globalni ravni, cilja na sodelovanje s partnerjem, ki razpolaga z ustreznimi rešitvami za oblikovanje in nastavljanje ploščic s tiskanim vezjem v namen elektronskih izdelav (EMS - electronics manufacturing services). Možnost sklepanja pogodbe o podizvajalskih storitvah oziroma na podlagi outsourcinga.

BRUK20191104003

Podjetje s sedežem v Londonu se ponuja kot svojevrstna digitalna tržna niša. Posluje na podlagi modela »customer-to-customer«, ki se osredotoča na potrošnike, pri čemer lahko udeleženci svobodno izmenjujejo tiskane knjige. Podjetje se je uspešno preizkusilo na estonskem trgu in trenutno cilja na nov tržni uspeh v Veliki Britaniji in na Finskem. Podjetje ponuja nizkocenovne storitve za nakup in izmenjavo rabljenih tiskanih izvodov knjig. Išče poslovne partnerje med evropskimi podjetji, ki so aktivna na področju prevažanja pošte in dostave paketov. Možno je sodelovanje na podlagi pogodbe o storitvah.

BRRO20191024002

Romunsko podjetje s sedežem v mestu Cluj-Napoca, v Transilvaniji, je aktivno od leta 2018 in ima 5 zaposlenih. Podjetje je aktivno v distribuciji 3D tiskalnikov, oblikovanju in tiskanju 3D modelov. Proizvajalcem 3D tiskalnikov ponuja možnost sklepanja dolgoročnih sporazumov o distribuciji ali komercialnih pogodb.

BOIT20191008001

Italijansko podjetje, ki se posveča oblikovanju reševalnih naprav in ustreznih rešitev za plovila, išče možnost za finančni sporazum ali pogodbo o proizvodnji za oblikovanje prototipov in izdelavo inovativnega sistema za reševanje ljudi iz morskih plovil in predvsem plovil v okvari. Sistem, ki ga je podjetje izumilo, je sestavljen iz samodejno napihljive reševalne rampe, ki nudi zasilno izhodno pot po stopnicah do reševalne ladje. Izum predvideva tudi možnost prevoza poškodovanih oseb.

BORO20191007001

Romunska nevladna organizacija se posveča prirejanju kulturnih, kreativnih in umetniških dogodkov oz. festivalov. Zadolžena je za izvedbo različnih projektov na področju dizajna, fotografije, snemanja, kinematografije, glasbe, literature, poezije, gledališča, marketinga, festivalske produkcije, dobrodelnih prireditev in prostovoljnih dejavnosti. Omenjena nevladna organizacija išče priložnosti za sodelovanje z mednarodnimi partnerji na podlagi pogodbe o zunanjem izvajanju (outsourcing agreements).

BOGR20191101001

Grški proizvajalec prenosnih sistemov električne energije, ki jih napaja voda, ima poslovni sedež v deželi Heraklion na Kreti (Grčija). Podjetje je specializirano v izdelavi reševalnih svetilk, ki ne delujejo na podlagi električne energije, temveč z vodo (t.j. brez baterij). Podjetje išče nove partnerje z namenom širitve lastne tržne mreže in pri tem ponuja možnost sklepanja pogodbe o distribucijskih storitvah.

BODK20191105001

Inovativno dansko start-up podjetje je razvilo inovacijo na področju informacijske varnosti (cyber-security). Gre za sistem, ki posnema omrežne elemente in lahko na ta način ugotavlja morebitne poskuse kraje ter nanje pravočasno opozarja. Rešitev je doživela tržni uspeh tako v ZDA kot v Evropi, cilj podjetja pa je zagotavljati nadaljnjo širitev na trgu prek sklepanja pogodb o komercialnem zastopništvu.

BOFR20191011001

Francosko MSP je razvilo izotermično ovojnico, ki omogoča 48-urno shranjevanje živil in izdelkov, ki so občutljivi na temperaturo. Ovojnica zagotavlja rešitev pred težavami, ki se lahko pojavijo pri prevažanju živil in izdelkov v t.i. hladni verigi. Francosko podjetje išče poslovne partnerje, kot so npr. dobavitelji transportne embalaže, in jim nudi priložnost za sklepanje pogodbe o tržni distribuciji.

BOPL20191104002

Dinamično, hitro rastoče podjetje, ki ima sedež na jugozahodnem delu Poljske, ponuja širok nabor marketinških oz. svetovalnih storitev, ki so namenjene MSP-jem v podporo pri razvoju oz. s ciljem jamčenja tržnega uspeha. Podjetje razpolaga z bogatim naborom izkušenj pri oblikovanju celovitih strategij trženja in na svetovalnem področju. Podjetje išče zainteresirane partnerje po vsej Evropi, ki bi nudili podporo pri trženju storitev na podlagi pogodb za oddajanje naročil ali pa v obliki pogodbe o podizvajalskih storitvah. Prednost bodo imela dolgoročna poslovna sodelovanja.

BOHR20190429002

Hrvaško podjetje ponuja strokovno svetovanje s področja avtorskih pravic podjetjem, ki ciljajo na prepoznavnost na lastnem področju/v lastni industriji ter takim, ki želijo optimizirati svojo prepoznavnost prek sodobnih iskalnikov (SEO - Search Engine Optimisation). Možne so pogodbe za zunanje izvajanje (outsourcing) ali pogodbe o podizvajalskih storitvah.

BOFR20190207001

Francosko podjetje, ki ponuja kakovostne produkte za čiščenje v gospodinjstvu pod oznako »Made in France«, išče distributerje na Hrvaškem, v Estoniji, Latviji, Litvi, na Slovaškem in v Sloveniji - predvsem take, ki delujejo v maloprodajnem sektorju. Blagovna znamka je že prisotna drugod po Evropi, v Rusiji in na Srednjem vzhodu.

BOIT20190927001

Italijansko podjetje s sedežem na jugu Italije proizvaja vino in ga trži. Podjetje, ki slovi po dolgoletni družinski tradiciji, išče distributerje z namenom širjenja prodajne mreže na evropskih trgih. Podjetje prideluje vino s t.i. tehniko "alberello" na približno 150 metrih nadmorske višine, z relativno visokimi povprečnimi temperaturami in nizkimi količinami padavin. Za pridelavo vin se uporabljajo ekološke tehnike, brez kemičnih dodatkov. Podjetje ponuja pogodbo za distribucijo produkta.

BOBG20191008001

Bolgarsko podjetje ima dolgoletno izkušnjo v izdelovanju kakovostnih vrat in oken iz PVC-ja in aluminija. Podjetje zaposluje preko 100 visoko-usposobljenih delavcev in razpolaga z obsežno proizvodno kapaciteto. Lastne izdelke trži v tujini, vendar cilja na še večjo prepoznavnost na mednarodnih trgih in s tem namenom ponuja možnost za sodelovanje pod komercialno pogodbo.

BORO20191009004

Rentabilno romunsko podjetje, ki je aktivno na področju mehanske obdelave kovin, gre v prodajo. Lastnik ga prodaja iz osebnih razlogov. Podjetje je opremljeno z relativno novimi stroji in opremo za obdelavo kovin, ima obsežno mrežo strank ter zaposluje izkušeno osebje. Ponuja se možnost prevzema podjetja.

BRIT20191016001

Italijansko MSP, specializirano za šivanje odej na visoki kvalitetni ravni in za oblikovanje opreme za visoko modo, išče proizvajalce tkanin z visoko / srednjo proizvodno kapaciteto, brez komercialnih distributerjev na italijanskem trgu, z namenom povečanja prepoznavnosti ter s ciljem, da strankam poleg obdelave predlagajo tudi predelane tekstilne izdelke. Ponuja se možnost za komercialno pogodbo ali pogodbo za proizvodnjo.

BRDE20191018001

Nemška agencija za zaposlovanje aktivno išče osebe, ki bi se zaposlile pri lastnih strankah v Nemčiji na različnih področjih (npr. v zdravstvu, inženiringu, kmetijstvu, proizvodnji / proizvodnih procesih, logistiki). Išče zanesljive evropske partnerje za sklepanje pogodb o storitvah v različnih sektorjih zaposlovanja z namenom zagotavljanja delovne sile na nemškem trgu.

BRFR20190923002

Francosko podjetje trži in spaja strojne naprave, robote, inteligentne robote in sisteme za metalurgijo, železarstvo in jeklarsko industrijo, industrijo za izdelavo plastike, pohištveno industrijo, avtomobilsko in vesoljsko industrijo. Zaradi naraščajočega tržnega povpraševanja omenjeno podjetje išče proizvajalca 3-osnega CNC stroja na podlagi pogodbe za trženje in/ali storitve.

BRDE20190923002

Nemško start-up podjetje, ki želi proizvajati inteligentno opremo za distribucijska omrežja za vodo, išče partnerje s preverjenim strokovnim znanjem pri razvoju programskih izdelkov za spremljanje in obdelavo podatkov. MSP nudi možnost sklepanja pogodb o storitvah na podlagi nabora partnerjev zadolženih za zbiranje podatkov/vzorcev, analize, dodatne preučitve podatkov ter z namenom poročanja za distribucijsko mrežo vodne industrije.

BRUK20191029001

Novonastalo britansko podjetje z lastno znamko se posveča oblikovanju trajnostnih ženskih oblačil za t.i. krožno modno industrijo (circular fashion industry). Britansko podjetje išče proizvajalce za izdelavo okolju prijaznih in trajnostnih zgornjih oblačil. Zaželen pogoj – pa čeprav ni obvezen – je ta, da poslovni partnerji že razpolagajo s prostori za razstavljanje oblačil, saj bodo britanskemu podjetju pomagali pri reciklaži in obnovi oblačil.

BONL20190624001

Nizozemski MSP je razvil enostavno uporabljiv izdelek za nego demence z uporabo mobilne aplikacije, ki se osredotoča na čustveno nego. Izdelek omogoča strankam avdio-vizualno izkušnjo v njihovem domačem okolju, kar jim omogoča, da se sprostijo in začutijo udobnost. MSP ponuja pogodbo za komercialne storitve ali pogodbo za distribucijo morebitnim partnerjem, ki so aktivni na področju skrbstva oseb z demenco.

BOBA20191021001

Sodobna pivovarna v Bosni in Hercegovini, ki trenutno proizvaja svetlo pivo, temno pivo in brezglutensko pivo, išče distributerje in zastopnike, ki bi bili zainteresirani za distribucijo pivovarskih izdelkov. Podjetje ponuja tudi svoje proizvodne zmogljivosti za proizvodnjo izdelkov v skladu z zahtevami kupca (outsourcing). Podjetje ponuja različne vrste kakovostnega piva po konkurenčnih cenah.

BOPL20190822001

Poljsko podjetje ponuja široko ponudbo organskih živil, kot so žita, kis, sokovi, chia semena, hren, morska in himalajska sol itd. Podjetje ponuja možnost sodelovanja poslovnim partnerjem, kot so trgovci na debelo, distributerji in trgovske verige. Sodelovanje je možno na podlagi distribucijske pogodbe.

BOFR20190920001

Francosko podjetje, ki proizvaja sestavine za prehranska dopolnila iz mesa in ostalih delov polžev, cilja na širitev nabora kupcev. Z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah išče partnerje za distribucijo prehranskih dopolnil za dobavo končnih izdelkov pod lastno blagovno znamko, pod zasebno znamko ali pa za dobavo kapsul, ki jih je mogoče naknadno uporabiti.

BOIT20191023001

Italijanski proizvajalec ekološkega ekstra deviškega oljčnega olja s sedežem v Apuliji, išče distributerje v državah EU, ZDA ter v Združenih Arabskih Emiratih. Predelava oljk poteka v zelo kratkem časovnem obdobju, in sicer v roku 12. ur po nabiranju oljk, kar omogoča to, da se ohrani svež oljčni okus. Na ta način se olju zagotavlja še boljši okus.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close