Maj 2021

Maj 2021


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BOGR20200220001

Grški proizvajalec plastičnih delov, kolesc za industrijsko uporabo in težek tovor, plastičnih komponent za medicino, elektrotehniko, elektroniko, gradbeništvo in ostale industrije išče partnerja na Balkanu s katerim bi sodelovali v okviru proizvodnega sporazuma.

BOFI20191126001

Finsko srednje veliko podjetje z veliko izkušnjami, rastočo globalno bazo strank v Geografskem informacijskem sistemu in nudenju omrežnih informacijskih rešitev išče distribucijske partnerje iz Bolgarije, Romunije, Slovenije, Albanije in Poljske.

BODE20200825002

Nemško podjetje je specializirano v sistemih za oskrbovalno verigo in dodatkih za različno transportno in dvižno opremo. Ponudba podjetja obsega možnost standardne oskrbovalne verige in možnosti prilagoditve oskrbovalne verige za uporabnikove potrebe. Iščejo partnerja v Sloveniji s katerim bi sodelovali v obliki komercialnega zastopništva.

BRUA20200526001

Ukrajinsko srednje veliko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo pohištva išče priložnosti za povečavo svojega portfelja produktov, iščejo pohištvo iz naravnega lesa. Podjetje je pripravljeno uvažati nove modele produktov na podlagi distribucijskega sporazuma.

BRPT20200604001

Portugalsko podjetje, ki deluje v sektorju za obnovljivo energijo(vetrno in sončno) in energijski učinkovitosti, išče podjetja, ki ponujajo inovativne energijske rešitve ali produkte in si jih želijo komercializirati ali distribuirati. Podjetje želi delovati na podlagi distribucijskega sporazuma ali komercialnem zastopništvu.

BRRU20171221029

Rusko podjetje specializirano v proizvodnji oblačil, tiskanju in znamčenju spominkov išče partnerja, ki prodaja tekstil. Delovali bi v okvirju proizvodnega sporazuma.

BRLT20210513001

Transportno podjetje iz Litve je specializirano za špedicijo, ki ponuja prevozne storitve z lastnimi vozili in s pomočjo več kot 200 podizvajalcev. Podjetje išče nove partnerje, podjetja, ki imajo proste kapacitete za transport blaga in ponuja sodelovanje na podlagi pogodbe za podizvajalce.

BOAL20210224001

Albansko podjetje specializirano v brizganju plastičnih produktov išče partnerja, ki bi deloval v okvirju proizvodnega sporazuma. Podjetje ima 10 let izkušenj na Albanskem trgu in išče nove partnerje iz Grčije, Bolgarije, Srbije, Kosova, Avstrije in Slovenije.

BRFR20210420001

Francosko podjetje na področju elektromotorjev in snovanja generatorjev išče podizvajalce na istem področju v Evropi. Podjetje prilagaja produkte z različnimi opcijami, glede na zahteve kupcev in si želi povečati zbirko rešitev in znanja.

BRHR20210422001

Podjetje s Hrvaške, ki deluje v metalurškem sektorju, specializirano za izdelavo in distribucijo kovinskih izdelkov, ponuja distribucijski sporazum in trgovske posredniške storitve za vse potencialne partnerje tako izven Evrope kot v Evropi.

BRSK20191203001

Slovaško podjejte oblikuje in gradi pasivne hiše z zeleno streho na ravnih površinah in pokrite z zemljo v pobočju. Podjetje išče podizvajalce in sicer gradbena podjetja v tujini za grajenje podzemnih hiš. Poleg tega pa podjetje za tuje poslovne partnerje  ponuja celovito storitev od začetnega posvetovanja in grafičnega oblikovanja.

BRNL20210521001

Nizozemsko srednje veliko podjetje išče (nove) modne in dizajnerske znamke za ženska in moška oblačila in dodatke s celotnega sveta, primarno pa se zanimajo za evropska podjetja. Izdelke bi podjetje prodajalo na svoji spletni trgovini. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje znotraj sporazuma o komercialnem zastopništvu.

BRRO20200527001

Romunsko podjejte, ki izdeluje ročno izdelane keramične produkte kot so dekorativne plošče in  fajanse, išče mednarodne poslovne partnerje, ki bi dobavljali material. Sodelovanje bi potekalo v okviru dobaviteljskega sporazuma.

BRUK20210324001

Dobavitelj biorazgradljivih in razgradljivih embalažnih izdelkov iz Velike Britanije išče partnerje, ki proizvajajo zračne blazine, zračne blazine za oblaganje, folije in vrečke za pošiljanje iz razgradljivih materialov. Podjetji bi sklenili proizvodnji sporazum.

BRNL20210517001

Nizozemsko podjetje ima več kot 40 let izkušenj v proizvajanju fleksibilne embalaže. Izdelke podjetja uporabljajo vodilna lokalna in svetovna podjetja. Nabor produktov obsega: stoječe vrčke, plastične ovojnice, nosilne vrečke in vrečke z tesnilom. Podjejte išče proizvajalca prosojnega papirja, ki je 100% razgradljiv in ga je mogoče uporabiti za pakiranje. S potencialnim partnerjem želijo skleniti proizvodnji sporazum.

BRUK20210427001

Veliko Britanska agencija išče nove produkte, ki bi jih predstavili na britanskem trgu. Specifično se zanimajo za dodatke za vitalnost in zdravje, vakuumsko zapakirano organsko hrano in pijačo ter za tradicionalna homeopatska kitajska zdravilna zelišča. Vsi produkti morajo biti skladni z varnostnimi pravili in primerni za uvoz/izvoz. Iščejo sodelovanje v okviru zastopništva.

BRBE20210422001

Belgijsko srednje veliko inženirsko podjejte specializirano za proizvajanje proizvodnih linij za reciklažo išče zanesljivega partnerja iz Evrope, ki je zainteresiran za dolgoročni proizvodnji ali dobaviteljski sporazum. Iščejo partnerja, ki bi proizvajal posebne jeklene bobne, ki so jedro tehnologije inženirskega podjetja. Zaupanje vredno sodelovanje je zelo pomembno, zaradi zaupnih informacij in zagotavljanja visoke kakovosti.

BRIT20210218001

Italijanska komunikacijska agencija, specializirana za komunikacijske storitve za inovacije in tehnologijo, išče partnerje za sodelovanje v okviru sporazuma o storitvah. Agencija ponuja komunikacijske storitve in storitve odnosov z javnostmi za inovativna zagonska podjetja, MSP in institucije. Iskani partnerji so lahko komunikacijske agencije, novinarska podjetja in mali založniki, ki se po možnosti ukvarjajo s temami, kot so inovacije, tehnologija in gospodarstvo.

BRBE20191106001

Belgijski konzorcij, specializiran za katalitske raztopine, išče neobloženi kovinski monolit/podlago različnih oblik z geometrijo por, podobnih satju.  Izdelek se bo pred industrijsko proizvodnjo uporabil v pilotnem testiranju v obratu industrijskega partnerja. Raziskovalna skupina išče dobavitelja te vrste kovinske podlage.

BRDE20210511002

Nemška trajnostna spletna služba za dostavo hrane išče podjetje za brizganje/ stiskanje za izdelavo pokrovov za živila po meri (silikon in termoplastična guma (TPE) / polipropilen (PP) / polietilen (PE)) za svojo embalažo za hrano za s seboj v skladu z oblikovalskimi zahtevami nemškega podjetja.

BRRO20210429001

Trgovski zastopnik za arabske trge s sedežem v Romuniji išče proizvajalce in distributerje posušene hrane, konzervirane hrane, kozmetike, medicinskih izdelkov in farmacevtskih izdelkov v Evropi, ki želijo svoje izdelke plasirati na arabski trg. Romunsko podjetje skuša najti nove partnerje, da bi sklenilo sporazume o distribuciji ali komercialnem zastopanju.

BRAL20210429001

Albanski proizvajalec vrhunskih delovnih oblačil in profesionalnih uniform z mesečno proizvodno zmogljivostjo 4 milijone oblačil, išče izkušene dobavitelje materialov s sestavo 60% poliestra in 40% bombaža. Potencialni poslovni partnerji bi morali imeti sedež v Evropi. Podjetje ponuja dobaviteljsko  pogodbo.

BRNL20210428001

Nizozemski oblikovalec dodatkov išče partnerja, ki lahko izdela majhno serijo medeninastih dodatkov/okovja iz medenine za usnjene dodatke, kot so torbe in pasovi. Oblikovalec išče partnerja za sodelovanje na podlagi dogovora o proizvodnji, zunanjem izvajanju ali dobavitelju.

BRDE20210503002

Nemško podjetje za distribucijo medicinskih pripomočkov išče inovativne izdelke medicinske tehnologije na področju in-vitro diagnostike, diagnostike na mestu oskrbe ali zdravljenja ran in sorodnih področjih, ki bi jih distribuiralo v Nemčiji in/ali regiji DACH (Nemčija, Avstrija, Švica) na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah. Njihove stranke so bolnišnice in klinike.

BRDK20210507001

Inovativno dansko podjetje, specializirano za ergonomsko pohištvo, je oblikovalo in razvilo pisalno mizo z nastavljivo višino, ki ustreza najvišjim tehničnim standardom. Podjetje išče resnega dolgoročnega partnerja, s katerim bi sodelovali v okviru proizvodnega sporazuma.

BRDE20210503001

Nemška spletna storitev dostave hrane išče dobavitelja/proizvajalca porcelana, ki lahko proizvede porcelan za »to-go« embalažo v skladu z normativi nemškega podjetja za oblikovanje.

BRFR20210422001

Francosko podjetje išče proizvajalce, ki bi lahko izdelovali neoprenske obleke in dodatke za kajtanje in jadranje na deski. Podjetje želi skleniti proizvodni sporazum.

BRIE20210324001

Irsko podjetje za oblačila, ustanovljeno leta 1999, išče proizvodna partnerstva s proizvajalci oblačil iz EU za CMT (Cut, Make, Trim) ali FPP (celovita proizvodnja) pletenin, šalov, srajc, telovnikov in suknjičev za moške.

BRRO20191111001

Romunsko podjetje izdeluje 100-odstotno naravno, ročno izdelano kozmetiko za ženske in moške. Podjetje proizvaja široko paleto izdelkov, vključno s kremami (dnevno, nočno, proti gubam, po britju itd. ), eliksirji, masli za telo, pilingi in pilingi, balzami za ustnice itd. Vsi izdelki so izdelani po lastnih receptih. Podjetje išče mednarodne dobavitelje za kozmetično embalažo v okviru proizvodnih sporazumov.

BRPL20200327001

Poljsko inovativno podjetje, ki proizvaja LED svetila z zanimivo zasnovo, išče sodelovanje na podlagi pogodbe o proizvodnji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2003 in ima močan položaj na poljskem in mednarodnem trgu. Podjetje je vzpostavilo mednarodno sodelovanje z Nizozemsko, Nemčijo, Slovaško, Francijo, Litvo, Madžarsko in Portugalsko, zdaj pa išče nove priložnosti.

BRES20210430001

Španski proizvajalec kovinskih komponent, dodatkov, bižuterije in nakita za luksuzno modno industrijo, išče dobavitelje surove medenine (okrogle, ravne in pravokotne palice), materiala, ki ga podjetje uporablja v večini svojih produkcij. Podjetje je pripravljeno sodelovati v okviru proizvodnega sporazuma.

BRDE20210429001

Nemški proizvajalec lesenega zunanjega pohištva, kot so sodne savne, mobilne hiške in vrtne tuš kabine, išče nove dobavitelje profilov iz masivnega lesa, skobljane ali surove. Zahtevani profili bi morali biti večinoma iz smrekovega in borovega lesa, zanimivi pa so tudi leseni profili iz trepetlike ali afriškega belega lesa. Nemško podjetje  želi skleniti dobaviteljski sporazum.

BRDE20210419002

Nemški trgovec na debelo išče nove rešitve za pospeševanje prodaje, da bi v svojih trgovinah na drobno po vsem svetu predstavil določene izdelke za hišne ljubljenčke. Iščejo dobavitelja in proizvajalca prikazovalnikov iz različnih materialov, s poudarkom na kovini. Nemško podjetje je zainteresirano za sklenitev dobaviteljskega sporazuma ali sporazuma o proizvodnji.

BRPL20210408001

Poljsko podjetje ponuja storitve tujim podjetjem, ki želijo s svojimi izdelki vstopiti na poljski trg. Na podlagi pogodbe o poslovnem zastopanju lahko podpira podjetnike iz kateregakoli sektorja.

BRNL20210211001

Nizozemsko podjetje, specializirano za majhno pohištvo, lončarstvo in luksuzno dekoracijo doma, išče dobavitelje luksuznih izdelkov in zunanje keramike. Nizozemsko podjetje načrtuje povečanje portfelja z mednarodnimi dobavitelji s sedežem v EU. Nizozemsko podjetje želi vzpostaviti dolgoročno sodelovanje v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš Polanc

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close