Julij 2021

Julij 2021


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRDE20210601001

Nemški start-up išče dobavitelje ekološke laminirane folije na podlagi dobaviteljskega sporazuma.

BRUK20210721001

Britanska spletna trgovina, ki prodaja izdelke za pletenje išče nove dobavitelje volne in preje na podlagi dobaviteljskega sporazuma.

BRPL20210713001

Poljsko MSP deluje že skoraj 35 let kot uvoznik in distributer vina, žganih pijač in piva na domačem trgu. Družba razpolaga s popolnoma opremljenimi skladišči, parkirišči in pisarniškimi prostori v središču države. Iščejo dobavitelje pijač z vsega sveta. Ponujajo pogodba o distribucijskih storitvah.

BRAT20210514001

Avstrijsko MSP, ki proizvaja električna dvokolesa v kategorijah L1e do L3e, išče evropske dobavitelje za podporo svoje evropske proizvodnje. Iščejo se naslednji deli oz. produkti: amortizerji, luči,  pnevmatike/kolesa, opori za noge, ročaji, ključavnice, blatniki. Ponujajo sklenitev dobaviteljskega sporazuma.

BRUK20210713002

Britansko podjetje išče pekarno za proizvodnjo dolgotrajnega ekološkega kruha brez glutena po njihovih receptih na podlagi pogodbe o zunanjem izvajanju.

BRSG20210506001

Singapurski ponudnik živilskih storitev išče nove distributerje, dobavitelje ali veletrgovce hrane in pijače v vseh evropskih državah. Družba je zainteresirana za razširitev svoje raznolike ponudbe izdelkov in globalne nabavne mreže za svoje stranke z evropskimi distributerji, dobavitelji, proizvajalci ali veletrgovci hrane in pijač prek distribucijskih storitev ali dobaviteljskih pogodb.

BRDE20210713001

Nemško MSP, dejavno na področju razvoja, proizvodnje in prodaje premičnih strojev in čolnov za vzdrževanje odprtih vodnih sistemov, išče dobavitelja jeklenih trupov čolnov, izdelanih po risbah nemškega MSP. Partner bi moral dobiti jeklo, zahtevani glavni proizvodni koraki pa so rezanje, upogibanje in varjenje. Ponujajo sporazum o proizvodnji in zunanjem izvajanju.

BRFR20210723001

Francosko podjetje išče veterinarsko odobrenega podizvajalca z velikimi zmogljivostmi vakuumske peči za sušenje paste iz mesnih derivatov in izdelavo prahu iz nje.

BRES20210727001

Španski podjetnik, specializiran za spletno prodajo, išče oblikovalce oblačil velikih dimenzij, v skladu s trenutnimi modnimi trendi, s sodobnim, privlačnim in mladostnim dizajnom. Cilj je ponuditi veliko različnih kakovostnih oblačil  v skladu s tržnimi trendi po nizkih in srednjih cenah ženskam od 15 do 50 let. Podjetnik želi sklepati sodelovanja z oblikovalci na podlagi pogodbe o storitvah.

BORO20210427001

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo pasivnih hiš, išče distributerje.

BRFR20210622001

Podjetje v francoski lasti, vodilno v tržni niši proizvodnje izdelkov za kuhanje na prostem, zlasti grelnikov in žarov išče evropskega partnerja za proizvodnjo, dodelavo, pakiranje in dostavo žarov v dveh velikostih na paletah, ki so pripravljene za odpremo francoskemu podjetju. MSP išče proizvodnega partnerja na Poljskem, v Ukrajini, na Slovaškem, v Sloveniji ali v Romuniji.

BRFR20210621001

Francoski proizvajalec navtične opreme išče dobavitelja polietilenskih ponjav s polietilenskimi zračnimi mehurčki za bazene.

BRFR20210504001

Francoski proizvajalec navtične opreme po meri, ki deluje na francoskem trgu, išče dobavitelja blokov iz penastega poliuretanskega materiala.

BRPT20210609001

Portugalsko letalsko in vesoljsko MSP je razvilo in upravlja globalno spletno aplikacijo, ki temelji na umetni inteligenci (AI), za spremljanje pridelka in uporablja podatke satelitov in dronov za pridobivanje vpogledov, da kmetje lahko ukrepajo za zaščito pridelkov. Iščejo upravljavce brezpilotnih letal/dronov, ki so že uveljavljeni na trgu, da bi v okviru sporazuma o storitvah sodelovali s kmeti, ki so pripravljeni spremljati njihove pridelke. MSP je odprto tudi za pogovore o drugih vrstah sodelovanja.

BRRU20210707001

Rusko podjetje iz Sankt Peterburga prodaja koncentrate pirejev in sokov iz tropskega sadja, pa tudi iz vrtnih in gozdnih jagod. Podjetje išče zanesljive dobavitelje sokov in pirejev iz manga, pasijonke, malin, češenj, črnega ribeza in drugih jagod v okviru dobaviteljske pogodbe.

BRDE20210706001

Mlado nemško podjetje išče distribucijske ali prodajne partnerje, da bi razširilo svoje poslovanje z medicinsko konopljo. Podjetje je lastnik uveljavljene, a tudi vedno večje mreže strank, zdravnikov, lekarn, zdravstvenih zavarovalnic in pacientov. V več državah iščejo nove partnerje, proizvajalce ali dobavitelje nadzorovanih zdravil, prehranskih dopolnil in naravne kozmetike iz medicinske konoplje na podlagi dogovora o proizvodnji ali dobavi.

BRFR20210617002

Francosko MSP, specializirano za proizvodnjo pogrebnih izdelkov, išče evropsko podjetje, ki bi lahko izdelalo material, ki je tehnično enakovreden granitnim ploščam, ki se danes uporabljajo pri njihovi proizvodnji pogrebnih izdelkov. Podjetje išče dolgoročnega dobaviteljskega partnerja v Evropi.

BRUK20210702001

Britansko podjetje, ki se ukvarja z inženiringom in oblikovanjem specializiranih in patentiranih izdelkov za pripravo vode za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo (HVAC), išče proizvajalce, da bi v skladu s proizvodnim sporazumom proizvajali široko paleto modelov tlačnih posod iz nerjavečega jekla in medenine.

BRFR20210617001

Francosko MSP, specializirano za embalažo, išče proizvajalca š lesenih škatel iz vlaknenih plošč srednje gostote (MDF) in/ali škatel iz topolovega vezanega lesa oz. lahkega trdega lesa. Podjetje išče dolgoročnega proizvodnega partnerja v Evropi.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš Polanc

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close