Julij 2020

Julij 2020


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRDE20200723001

Nemški proizvajalec čistilnih naprav brez odpadkov je razvil večplastne hotelske copate, ki jih je mogoče reciklirati, iz naravnih vlaken. MSP išče industrijskega partnerja za izdelavo hotelskih copat, ki lahko ponudijo različne tehnologije za izdelavo in prilagajanje copat za končno stranko. Ponujajo proizvodni ali podizvajalski sporazum.

BRPL20200723001

Poljski proizvajalec svetilnih pripomočkov in svetil z uveljavljenim položajem na domačem trgu išče proizvajalce strojev, ki se uporabljajo za pletenje tekstila, predvsem s sodobnimi tehnološkimi rešitvami. Podjetje išče tudi proizvajalce natančnih orodij in strojev za rezanje lukenj v kovinskih nadstreških.

BRPL20200723002

Poljsko podjetje za e-trgovino ponuja svoje distribucijske storitve na Poljskem za proizvajalce različnih skupin izdelkov. Platformo vodi marketinška agencija in ponuja storitve prodaje, pakiranja in distribucije ter vse logistične vidike sodelovanja. Podjetje išče različne izdelke iz različnih panog. Podjetje ponuja sporazume o distribucijskih storitvah s podjetji, ki jih zanima spletna distribucija izdelkov na poljskem trgu.

BOKR20200719001

Korejsko podjetje, ki izdeluje zelo hitre diagnostične komplete COVID-19, ki temeljijo na tehnologiji PCR v realnem času, išče distribucijske partnerje v Evropi. Prednost enostavnega diagnostičnega kompleta COVID-19 je, da bistveno skrajša čas testiranja - na 45 minut.

BOBA20200705001

Bosansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo toplotnoizolacijskih plošč, profiliranih pločevin, spremljajočih dodatkov iz pločevine in pritrdilnih dodatkov, išče partnerje za distribucijo svojih izdelkov. Izdelke je mogoče uporabiti za hitro in poceni gradnjo industrijskih proizvodnih obratov in skladišč s sistemom suhe gradnje. Ponujajo sodelovanje na podlagi dogovora o distribuciji izdelkov podjetja.

BOTR20200706004

Turško podjetje, ustanovljeno leta 2017, proizvaja programsko opremo za upravljanje voda, s poudarkom na tehnologiji daljinskega upravljanja v oblaku. Podjetje želi sodelovati s podjetji, ki imajo izkušnje v avtomatizaciji. Ponujajo sklepanje sporazumov o komercialnem zastopanju/agenti.

BODE20200708001

Nemško inženirsko podjetje, ki izdeluje, montira in vzdržuje proizvodno opremo za farmacevtsko industrijo in druge okoljske znanost, kot sta trdna proizvodnja peroralnih odmerkov in farmacevtsko čiščenje, išče partnerje, ki imajo znanje in mrežo znotraj farmacevtske industrije. Iščejo sodelovanje s komercialnimi agenti ter distributerji.

BOUA20200702006

Ukrajinski proizvajalec opreme za pridobivanje električne energije in uporabo odpadne toplote ponuja izdelavo plinskoturbinskih elektrarn, kotlov na odpadno toploto in parnih generatorjev za rekuperacijo toplote, izmenjevalnikov toplote, delov parnih kotlov (sevalni pregrevalci, plošče za ogrevanje itd.), pomožne opreme po naročilu. Iščejo sklenitev pogodb o zastopanju in proizvodno sodelovanje (tudi kot podizvajalec) s potencialnimi partnerji.

BOUA20200708001

Ukrajinski start-up je razvil igrice in programsko opremo za digitalno izobraževanje, ki združuje različne načine informatizacije izobraževanja. Podjetje išče mednarodne distributerje programske opreme s poznavanjem digitalnih izobraževalnih sistemov in iger za treniranje možganov.

BOUA20200718001

Ukrajinsko podjetje je specializirano za proizvodnjo široke palete litih in kovanih izdelka s primarno obdelavo. Za povečanje tržnega deleža želi podjetje vzpostaviti dolgoročne poslovna sodelovanja z zainteresiranimi podjetji na podlagi pogodb o distribucijskih storitvah in sporazumom o komercialnem zastopanju.

BODE20200715002

Majhno nemško podjetje z desetimi zaposlenimi in  s 25-letnimi izkušnjami je proizvajalec senzorjev sile in senzorjev navora. Podjetje išče partnerje, ki želijo v Evropi delovati kot komercialni zastopniki ali distribucijski partnerji. Področja uporabe so številna, npr. v varnostnem inženiringu, za merjenje preobremenitev, razne stiskalnice, v jedrskih napravah in scenskih tehnologijah.

BOLV20200706001

Latvijsko podjetje, ki se ukvarja s kmetijskimi posli, išče neposredne naložbe za izgradnjo vertikalno integriranega kmetijskega holdinga v Ukrajini. Ponujajo sodelovanje na podlagi finančnega sporazuma ali “joint venture” sodelovanje.

BRRO20200617001

Romunsko podjetje išče partnerje, specializirane za razvoj in vzdrževanje spletnih strani, spletno oblikovanje, kreativni marketing, e-poštne marketinške kampanje, Facebook in LinkedIn oglaševalske kampanje, trženje socialnih medijev in optimizacijo iskalnikov, da bi lahko sklenili poslovno sodelovanje.

BRDE20200715001

Nemško podjetje, svetovno znan proizvajalec sodobnih kmetijskih strojev išče dobavitelje iz kovinskopredelovalne industrije v Srednji in Vzhodni Evropi za izdelavo določenih strojnih delov (odlitki in odkovki) po risbah nemškega podjetja na podlagi  proizvodnega sporazuma.

BRCN20200722001

Kitajsko mednarodno trgovsko podjetje išče poceni in cenovno ugodna piva v pločevinkah iz Evrope. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo s sporazumom o distribucijskih storitvah.

BRDE20200713001

Nemško podjetje, specializirano za prodajo in distribucijo elektronike in električnih komponent, išče proizvajalce elektronskih in električnih proizvodov za širjenje svojega prodajnega portfelja izdelkov v skladu s pogodbo o zastopanju ali distribucijskih storitvah.

BRPL20200720001

Poljsko podjetje z uveljavljenim položajem na trgu išče proizvajalce natrijevega dimetilditiokarbamata in kalijevega dimetilditiokarbamata za vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja.

BOPL20200625002

Poljski proizvajalec je razvil inovativen separator ogljikovodikov v hibridni tehnologiji z dvojnim sistemom čiščenja. To inovativno rešitev je patentiral pri Evropskem patentnem uradu, patent velja v 21 državah. Separator je najučinkovitejši na evropskem trgu. Podjetje je pripravljeno skleniti sporazum o distribucijskih storitvah s proizvajalci, distributerji ali trgovci na debelo v sektorju vode in kanalizacije.

BODE20200608001

Nemška internetna in oglaševalska agencija, ponudnica mednarodne večkanalne podpore za prodajo in trženje, išče in ponuja svoje storitve kot podizvajalec ali kot vzajemno sodelovanje. Poleg tega podjetje ponuja strokovno podprte storitve in podporo v Nemčiji in po vsem svetu.

BOIL20200625002

Izraelsko podjetje, specializirano za identifikacijo oseb v prostoru, je razvilo pametno platformo, ki se integrira s sistemom pametnega doma in identificira osebo, ki vstopi v sobo, ter prilagodi sobne naprave osebnim željam. Podjetje išče distributerje v skladu s pogodbami o distribucijskih storitvah.

BOTR20200629001

Turško podjetje s sedežem v Izmirju izdeluje modularne bivalne kabine in je dejavno v povezanih proizvodnih tehnologijah. Podjetje išče distributerje, ki bodo lahko v okviru distribucijske pogodbe zastopali izdelke v svoji regiji.

BOES20200703001

Špansko podjetje za tehnološki inženiring z bogatimi izkušnjami na področju integracije senzorjev, pridobivanja podatkov, avtomatizacije procesov in strojnega vida ponuja svoje termografske rešitve in aplikacije za stalno spremljanje kritične industrijske opreme in procesov. Podjetje išče komercialne partnerje, ki bi radi sodelovali na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah ali sporazuma kot komercialni agent.

BOES20200629002

Špansko tehnološko podjetje je razvilo sistem za oddaljeno identifikacijo uporabnikov prek pretočnega videa (videostreaminga). Tehnologija temelji na 30 sekundnem postopku za oddaljeno sodelovanje uporabnikov prek video identifikacije in validacije z algoritmom umetne inteligence. Podjetje, ki trenutno zagotavlja svoje storitve skoraj 120 evropskim strankam, išče komercialne agente in ponuja licenčne pogodbe v finančnem, telekomunikacijskem, izobraževalnem ter vladnem sektorju.

BOIT20200619002

Italijansko MSP, specializirano za »dodajalno« proizvodnjo, je razvilo način izdelave zelo podrobnih in realističnih 3D natisnjenih modelov človeških organov. Tehnika temelji na kombinaciji tehnologij in materialov za uresničitev mehkih in trdih tkiv, kar omogoča kirurgom, da bolje načrtujejo terapevtske pristope, skrajšajo čas delovanja in stroške ter povečajo možnosti za uspeh operacij. Podjetje išče poslovna sodelovanja v skladu s proizvodnim sporazumom.

BRUK20200617001

Britansko podjetje išče proizvodnega partnerja za izdelavo luksuznih šahovskih garnitur, ki predstavljajo turistične atrakcije večjih mest. Partner mora imeti možnost srednje do velike količine proizvodnih zmogljivosti, imeti mora sistem za zagotavljanje kakovosti in zagotoviti izdelavo kosov, ki segajo od 115 mm do 230 mm v višino. Ponujajo proizvodni sporazum  podjetjem za natančno, precizno vlivanje.

BRBE20200701001

Belgijsko podjetje ponuja storitve s ciljem, da izboljša in naredi učinkovitejše proizvodne procese v energetsko intenzivni industriji. S tem namenom podjetje išče ponudnike električnih uporov visoke moči (> 100 kW), ki jih bodo uporabili za pretvorbo naprav gnanih s plinom. Prav tako podjetje išče električne grelnike zraka za vlažni zrak za izboljšane energetsko učinkovite električne pečice za praženje kave v skladu z dogovorom za dobavo ali proizvodnjo.

BRRU20200713001

Rusko podjetje iz Moskve išče nove tehnološke rešitve za odstranjevanje različnih vrst naftnega blata. Zahtevana tehnologija mora hkrati učinkovito odstranjevati trdno in tekoče blato. Podjetje išče partnerje za sporazum o skupnem vlaganju.

BRCN20200629001

Kitajska investicijska družba za robote, ki je v glavnem odgovorna za naložbe, združitve in nakupe robotske industrije, gradnjo robotskih industrijskih centrov in pametnih platform za inovacijske storitve v predelovalni industriji, v skladu s svojo strategijo širjenja poslovanja išče storitvene (ali posebne) robotske izdelke z evropskega trga. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo na podlagi sporazuma o distribucijski storitvi.

BRNL20200625001

Nizozemsko mednarodno podjetje je razvilo XL nepremočljive kolesarske vozičke in druge velike torbe. Vozički za kolesa se prodajajo po vsem svetu. Podjetje načrtuje ponoven zagon proizvodnje nazaj v Evropo in zato išče evropskega proizvodnega partnerja. Proizvodni partner mora imeti izkušnje pri izdelavi vodotesnih torb. Predvideno je sodelovanje v okviru dolgoročnega sporazuma o proizvodnji.

BOJP20200714001

Japonsko podjetje, specializirano za izdelavo ergonomskih čevljev za starejše, ki vsebuje režo za GPS sledilne naprave, išče partnerje v EU. Podjetje poskuša izboljšati položaj bolnikov z demenco, ki jim je pogosto omejena svoboda gibanja in sprehodov zaradi težav z orientacijo. Čevlji ponujajo rešitev. Podjetje išče distributerje in zastopnike, s katerimi bi lahko sodelovali, ki jim bodo pomagali pri uvajanju svojih izdelkov na trge EU.

BOCZ20200610002

Češko podjetje, ustanovljeno leta 2013, specializirano za CNC struženje in rezkanje ponuja brezplačne zmogljivosti za inženiring in izdelavo delov tehnoloških izdelkov na svojih sodobnih CNC strojih. Podjetje išče evropske partnerje za sklenitev pogodb o podizvajanju ali proizvodnji.

BOGR20200619001

Grško podjetje za razvoj iger in digitalno interaktivno programsko opremo si prizadeva za tržno usmerjeno sodelovanje z raziskovalno-razvojnimi ustanovami, univerzami ali MSP, dejavnimi na trgu duševnega zdravja, da bi v bolnišnice in zdravstvene domove uvedli svojo VR aplikacijo za odkrivanje blagih kognitivnih motenj. Ponujajo možnost sodelovanja z licenčnim sporazumom.

BORU20200615001

Rusko podjetje je specializirano za kmetijsko pridelavo pridelkov (brusnice, borovnice, vrtnice, divje gobe, sušena zelenjava) brez dodajanja umetnih dodatkov. Podjetje išče podjetja iz živilske industrije ali prodajalne s hrano za dogovor o distribucijskih storitvah.

BOUA20200622002

Podjetje iz Ukrajine izdeluje opremo za prašno lakiranje in IR sisteme za ogrevanje, sušenje in polimerizacijo barv in išče partnerje za distribucijo ali agente.

BOBE20200618002

Belgijsko podjetje  vodilno na področju MES in WMS integrirane programske opreme za optimizacijo proizvodnih in logističnih operacij išče distributerje zunaj Beneluxa.

BOPL20200624001

Poljsko podjetje je specializirano za proizvodnjo ortopedskih in medicinskih pripomočkov, kot so naramnice, opore, blazine, oprema za rehabilitacijo za odrasle in otroke. Podjetje ponuja pogodbe o podizvajanju in izdelavi. Proizvajalec ponuja tudi svoje ortopedske izdelke v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

BOBE20200618001

Belgijsko podjetje, specializirano za razvoj programske opreme, ki mapira in sledi širjenju žuželk in drugih škodljivcev, ki prenašajo bolezni ali povzročajo nadloge, išče distributerje. Programska oprema se uporablja lahko na številnih področjih (javno zdravje in zdravje živali, okolje in biotska raznovrstnost, kmetijstvo, gozdarstvo ali urbana ekologija). Iščejo distributerje, ki se ukvarjajo z javnimi zavodi, akademiki ali industrijo.

BODE20200615002

Nemško podjetje je specializirano za proizvodnjo inteligentnih keramičnih rešitev za stanovanjske, poslovne in industrijske stavbe. Keramične fasadne plošče so izdelane iz visokokakovostnih glinenih surovin iz nemškega Westerwalda, kar v celoti zagotavlja izjemno kakovost izdelkov. Za svoje ploščice zdaj iščejo mednarodne distribucijske partnerje, ki bi lahko sklenili sporazum o komercialni agenciji ali sporazum o distribucijskih storitvah.

BOIT20200527002

Italijansko podjetje je specializirano za proizvodnjo barv za gradbeno industrijo in obnovo, hidroizolacijske cemente in smole za tla. Podjetje išče možnosti za vzpostavitev dolgoročnih partnerstev s podjetji kot agenti, zastopniki za njihove izdelke.

BOFR20200605002

Francoski start-up išče distributerje za svoj prenosni in preprost za uporabo analizator vode za odkrivanje nevarnih kovin Podjetje je zasnovalo in izdelalo prvo komercialno različico analizatorja vode, prenosnega, preprostega za uporabo, ki lahko zazna zelo majhne količine nevarnih kovin, kot sta arzen in svinec. Podjetje išče distributerje v Evropi.

BOPL20200525002

Poljsko podjetje izdeluje in prodaja izdelke, namenjene negi vrta ter urejanju okolice in čiščenju. Iščejo distributerje takšnih izdelkov na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah.

BORU20200623001

Rusko IT podjetje, specializirano za zagotavljanje rešitev za avtomatizacijo kadrovskih procesov in ocenjevanje osebja, pa tudi za razvoj izdelkov za podjetniško usposabljanje e-učenja vseh zahtevnosti, išče tuje partnerje v skladu z licenčno pogodbo.

BRRO20191127001

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo ročno izdelanega sladoleda, je zainteresirano za iskanje trgovskih partnerjev - dobaviteljev in proizvajalcev surovin in opreme v tujini za sodelovanje v okviru dobaviteljskega in proizvodnega sporazuma.

BRTR20200612001

Turško podjetje, specializirano za izvoz biocidnih izdelkov (zdravila za nadzor škodljivcev v javnem zdravju), išče dobavitelje in / ali partnerje za uvoz tehničnih materialov, ki jih uporabljajo kot (čiste) aktivne sestavine za biocidne pripravke. Z dobavitelji je predviden dogovor v obliki dostave zahtevanih razsutih materialov.

BRDE20200604001

Nemško podjetje, specializirano za avtomatizirane sisteme za upravljanje pristanišč/dokov, išče zanesljive evropske partnerje na podobnih področjih, ki lahko izdelke nemškega podjetja implementirajo za stranke v njihovi državi. Potencialni partnerji bodo izvajali sistem gospodarjenja s pristanišči in zagotavljali podporne storitve v skladu s pogodbami o podizvajanju. Večjezični modularni sistemi nemškega podjetja vključujejo strojno opremo in programske pakete.

BRDK20200622001

Danski distributer IT opreme, išče proizvajalca polnilcev za prenosnike v Evropski uniji. Oddelek za zasebne blagovne znamke danskega podjetja išče podjetje iz EU, ki je pripravljeno skleniti strateško partnerstvo v skladu s proizvodnim sporazumom.

BRGR20200619001

Vodilno grško farmacevtsko podjetje išče proizvajalce generičnih zdravil Leuprorelin in Triptorelin za sporazum o distribuciji na podlagi licenc.

BRPL20200625001

Poljski proizvajalec oreškov, zrn in hladno stiskanega olja išče dobavitelje surovin za izdelavo svojih izdelkov. Zlasti iščejo izdelke, kot so: sončnica, gorčično seme, sezam, camelina sativa, sušen kokos, oluščena bučna semena, marelična jedrca in druge surovine za izdelavo redkih vrst hladno stiskanega olja.

BRES20200610001

Španski industrijski inženir s sedežem v Barceloni išče inovativne rešitve, ki ponujajo merljivo prednost na področju energetske učinkovitosti ali so zasledujejo cilje ZN za trajnostni razvoj (SGD). Rešitve so lahko uporabne za vodni / industrijski / energetski sektor. Zanima ga sporazum za sodelovanje kot komercialni agent ali sporazum o distribuciji.

BRPL20200630001

Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo ročnih, naravnih, veganskih in ekoloških izdelkov za nego kože, išče dobavitelje  pokrovčkov za razpršilke za tekočine in pokrovčkov za črpalke, da bi lahko sklenilo dobaviteljske sporazume.

BRCN20200629001

Kitajska investicijska družba za robote, ki je v glavnem odgovorna za naložbe, združitve in nakupe robotske industrije, gradnjo robotskih industrijskih centrov in pametnih platform za inovacijske storitve v predelovalni industriji, v skladu s svojo strategijo širjenja poslovanja išče storitvene (ali posebne) robotske izdelke z evropskega trga. Potencialno sodelovanje bi lahko potekalo s sporazumom o distribuciji.

BRUK20200629003

Uveljavljen proizvajalec plavalne opreme v Veliki Britaniji išče evropskega proizvajalca, ki ima strokovno znanje ali izkušnje na področju brizganja, zlasti pene EVA (etilen-vinil acetat) ali podobnih materialov. Podjetje je zainteresirano za proizvodno, zunanje izvajanje ali dobaviteljski dogovor s partnerji.

BRPL20200527001

Poljsko podjetje je lokalni distributer frizerskih izdelkov, ki deluje na jugozahodu Poljske. Podjetje je specializirano za selektivno kozmetiko in dodatke za frizerje. Podjetje namerava razširiti ponudbo z novimi kakovostnimi linijami izdelkov. Podjetje je zainteresirano, da stopi v stik s proizvajalci in dobavitelji za vzpostavitev dolgoročnega sporazuma o poslovnem sodelovanju.

BRES20200608002

Špansko (baskijsko) MSP je razvilo nov domači in enostaven stroj za čiščenje čevljev, ki poleg poliranja, tudi čisti in razkužuje čevlje. Podjetje išče partnerja za proizvodnjo tovrstnega stroja na podlagi sporazuma o proizvodnji.

BRRO20200527002

Podjetje iz Romunije, ki ima šest let izkušenj na trgu distribucije dodatne opreme za GSM, išče proizvajalce telefonskih polnilcev, podatkovnih kablov, zaščitnih zaslonov, telefonskih ovitkov itd., s katerimi bi sodelovalo na podlagi sporazumov o distribuciji.

BOSG20200417002

Singapursko podjetje za medicinsko diagnostiko, katerega cilj je zagotoviti cenovno dostopno napredno medicinsko tehnologijo za vse razvija, izdeluje in trži natančno, hitro in cenovno ugodno molekularno diagnostično platformo. Podjetje išče evropske partnerje za sklenitev pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOHR20200615001

Hrvaško podjetje je proizvajalec poltopnih plastičnih vrečk za pranje kontaminiranih oblačil na osnovi PE-LD / PVA (zrnatega polietilena z nizko gostoto / polivinil alkohola). V njihovem proizvodnem programu so tudi vrečke za pranje nekontaminiranih oblačil, enako kot vse vrste izdelkov iz plastične embalaže. Podjetje želi podpisati sporazum o distribucijskih storitvah, proizvodno pogodbo in sporazum o trgovskem zastopanju z zainteresiranimi podjetji.

BOPL20200422002

Poljsko podjetje, ki ima izkušnje z načrtovanjem in proizvodnjo strojev in opreme za posebne namene, ponuja delavniške postaje, laboratorijske komore in izobraževalne postaje, prilagojene potrebam kupca. Primerne so za raziskovalne in razvojne enote, industrijske raziskovalne zmogljivosti in univerze. Podjetje ponuja sklepanje podizvajalskega sporazuma.

BOBG20200610001

Bolgarsko podjetje je glavni proizvajalec in izvoznik rožne vode, narejene iz cvetov vrtnic, za pitje kot oblike naravnih in gaziranih pijač. Rožna voda je primerna za vsakodnevno uživanje. Gre za edinstven in inovativen izdelek, ki združuje sodobne in tradicionalne metode za zadovoljitev potreb sodobnih ljudi. Podjetje želi razširiti svoje izdelke na nove trge. Ponuja možnost za proizvodnjo pod „zasebno blagovno znamko“ in ustanovitev skupnega podjetja.

BOSE20200604001

Švedsko podjetje, specializirano za medicinsko tehnologijo je razvila kanister za enkratno uporabo za zdravljenje ran z negativnim pritiskom (NPWT). Aparat in terapija je zanesljiv in napreden postopek, ki spodbuja celjenje, zahteva minimalne spremembe in je pacientu udoben. Npr. razjeda diabetičnega stopala se navadno pozdravi v 5-6 tednih tovrstnega zdravljenja. Podjetje išče partnerje za sporazum o distribuciji svojega medicinskega pripomočka.

BOES20200611001

Špansko MSP iz kemičnega sektorja, specializirano za razvoj kemičnih izdelkov za vzdrževanje industrijskih objektov, opreme in strojev, išče mednarodne distributerje, ki bi z njimi sodelovali na podlagi sporazuma o distribuciji. Med njegove skupine izdelkov spadajo: čistilni in razmaščevalni izdelki, maziva in antikorozivna sredstva, mila, izdelki za obdelavo kovin, obdelavo stekla in čiščenje vode.

BOTR20200527001

Uveljavljen turški  proizvajalec parnih kotlov in kotlov na toplo olje ponuja široko paleto izdelkov. Podjetje želi sklepati sporazume za distribucijske storitve, komercialno zastopanje in proizvodne sporazume za prodajo svojih izdelkov na širšem trgu EU.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš Polanc

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close