Februar 2020

Februar 2020


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRFI20200212001

Finsko podjetje, ki se aktivno ukvarja z oskrbo traktorjev, išče prodajalce ali trgovce rezervnih delov za traktorje. Morebitno sodelovanje bo potekalo na podlagi dogovora o distribucijskih storitvah.

BRPT20191023001

Portugalsko MSP z več kot 9-letnimi izkušnjami s področja tehnične analize in izvajanja projektov za energetsko učinkovitost, porabo vode in oblikovanja rešitev za odstranjevanje organskih odpadkov, išče inovativne izdelke z namenom širitve lastnega portfelja ponudb. S tem namenom podjetje išče priložnosti za sodelovanje z zasebnimi podjetji in cilja na sklenitev pogodbe o distribuciji.

BRGR20200128001

Grško socialno podjetje, ki je specializirano za popravila na zastareli / odpadni računalniški ter strojni opremi z namenom ponovne uporabe v korist slabo opremljenih grških javnih šol išče priložnosti za sodelovanje z ustanovami oz. podjetji, ki so aktivna na področju družbene odgovornosti in se zanimajo za vpliv njihovih dejavnosti in storitev na okolje. Cilj sodelovanja je koriščenje omenjene opreme na podlagi dogovora z dobaviteljem.

BRIE20200218001

Malo irsko podjetje, ki je aktivno na področju spletne prodaje, išče priložnosti za sklenitev sporazuma s podizvajalci. Namen poslovnega sodelovanja je najti nove stroškovno zanimive izdelke oz. produkte, ki bi jih vključili v darilne pakete za naročnike.

BRNL20200116001

Nizozemsko podjetje razpolaga s pomembnim naborom izkušenj s področja razvoja izdelkov, pri katerih so vključeni elementi kot npr. platno, folija in tehnično izdelani tekstil. Podjetje je namreč izumilo novo prevleko za kolesa in išče sodelovanje s podjetji v tujini z namenom njene izdelave. Poslovno sodelovanje bo potekalo v obliki dogovora o proizvodnji.

BRHU20200205001

Madžarsko podjetje, ki je aktivno v tekstilni industriji, išče poslovnega partnerja podizvajalca v izbranih evropskih državah (med katerimi se navaja Slovenijo) za rezanje in oblikovanje pletenih izdelkov ter poslovnega partnerja za barvanje tkanin.

BRUA20200224001

Ukrajinsko podjetje deluje na področju prodaje na debelo in distribucije svežega sadja in zelenjave na ukrajinskem trgu. Podjetje želi preučiti nove tržne priložnosti za uvoz kakovostnih evropskih sadnih in zelenjavnih proizvajalcev z namenom, da bi v okviru dogovora o distribucijskih storitvah razširilo nabor sadnih izdelkov.

BRRO20200219001

Romunsko podjetje, ki je aktivno na področju distribucijskih dejavnosti in storitev, se zanima za priložnost povečanja nabora ponudbe izdelkov. Na podlagi morebitnih dogovorov za tržno zastopstvo in distribucijskih storitev išče priložnosti za uvoz novih modelov izdelkov/produktov, predvsem gospodinjskih in kuhinjskih dodatkov iz nerjavečega jekla, bakra in medenine. Hkrati se podjetje zanima za uvoz naprav in pripomočkov za pripravo in ​​skladiščenje vina, destilacije in skladiščenja naravnih alkoholov in eteričnih cvetnih olj.

BOIT20200203001

Italijansko družinsko podjetje, ustanovljeno na severovzhodu Italije leta 1961, izdeluje komolčne priključke oz. spojke iz nerjavečega jekla, ki so na hladno spojeni v dveh polovicah in izdelani z obločnim varjenjem. Že dlje časa deluje kot dobavitelj za najpomembnejša italijanska in evropska podjetja in večje industrijske koncerne. Omenjeni izdelki se uporabljajo predvsem v petrokemični industriji, ladjedelništvu in na področju elektroenergetske industrije. Podjetje ponuja priložnost za sodelovanje z distributerji z namenom širitve posla na tujih trgih. Možen je tudi dogovor s podizvajalci.

BOPL20200207003

Poljsko podjetje, aktivno v kovinskem sektorju, ponuja širok nabor storitev - in sicer od CAD načrtovanja do proizvodnje. Podjetje cilja na sodelovanje na podlagi pogodbe o proizvodnji, storitvene pogodbe ali v obliki sodelovanja s podizvajalcem.

BOBE20200130001

Belgijsko MSP uporablja razvojne in integracijske sisteme umetne inteligence (AI) in storitve v oblaku za ponudbo storitev strankam, ki so aktivne v različnih panogah, npr. v trgovini na drobno, bančništvu, telekomunikaciji, zdravstvu, farmacevtski industriji in na tehnološkem področju. Takim strankam nudi podporo tako pri oblikovanju kot pri ustrezni uporabi naprednih podatkovnih rešitev z vidika avtomatizacije. MSP ponuja sodelovanje podjetjem ali univerzam, ki bi koristile umetno inteligenco (AI), strojno učenje (machine learning), znanje s področja urejanja podatkovnih baz in upravljanja podatkov za izboljšanje operativne učinkovitosti. Sodelovanje bo potekalo v obliki dogovora z zunanjimi izvajalci oz. sodelovanja s podizvajalci.

BOES20191216001

Špansko, točneje, baskovsko inženirsko podjetje, čigar delovanje se osredotoča na aditivni proizvodnji (t.i. 3D-tiskanje) za zagotavljanje takojšnjih prototipov in izdelavo funkcionalnih inovativnih delov za avtomobilsko, vesoljsko in medicinsko uporabo, išče industrijskega partnerja za sodelovanje v srednjeročnem obdobju. Ponuja se dogovor o sodelovanju z zunanjimi izvajalci, podizvajalci oz. priložnost za sklenitev pogodbe za proizvodnjo.

BORO20200212001

Podjetje, ki je locirano v zahodnem delu Romunije, ponuja celovite in vrhunske storitve 3D-tiskanja - in sicer od modeliranja, prototipiranja, izdelave prototipov na majhni ravni in dostavljanja z belimi nalepkami ter z uporabo sodobne infrastrukture in širokega nabora lokalnih podizvajalcev. V okviru dogovora o proizvodnji ali dogovora z zunanjimi podizvajalci se nudi priložnost za dolgoročno sodelovanje.

BOUK20200218002

Britansko svetovalno podjetje, aktivno na področju informacijskem tehnologije (IT) od leta 2013, nudi svetovanje in podporno dejavnost malim in srednje velikim podjetjem. Podjetje ponuja priložnosti za navezavo odnosov z evropskimi podjetji na podlagi dogovora z zunanjimi izvajalci oziroma s podizvajalci.

BOUA20200205002

Ukrajinsko podjetje je vodilno podjetje na področju proizvodnje kompozitnih izdelkov, izdelanih na osnovi steklenih vlaken. Podjetje izdeluje steklene profile iz steklenih vlaken, ki se uporabljajo v energetskem sektorju (transformatorji, motorji), v gradbeništvu (ograje, ograjni sistemi), na železnicah (izolacijski tirni spoji), itd. Izdeluje tudi ojačevalne mreže iz steklenih vlaken. Podjetje išče tržne zastopnike in distributerje na mednarodni ravni, da bi razširilo trg in izvozno dejavnost.

BOUA20200204003

Ukrajinsko podjetje, aktivno na področju razvoja programske opreme, se je specializiralo v razvoju spletnih in mobilnih aplikacij ter spletnega oblikovanja. Podjetje išče poslovne možnosti in s tem namenom ponuja sodelovanje z dogovorom o zunanjem izvajanju (outsourcing agreement).

BOIT20200219001

Italijansko podjetje s 40-letno tradicijo v proizvajanju naravno fermentiranega piva, išče tržne zastopnike ali distributerje za trženje omenjenega piva na dokaj obsežni ravni. Pivo se proizvaja z uporabo lastnih sestavin na podlagi starodavnega tradicionalnega belgijskega recepta.

BOUK20200224001

Škotski prodajni zastopnik, ki je specializiran na različnih področjih, ki vključujejo splošno proizvodnjo, proizvodnjo jekla, avtomobilsko industrijo, obrambno industrijo in letalstvo, rudarstvo in energetiko, ponuja evropskim podjetjem tržno zastopstvo oz. predstavništvo v Veliki Britaniji v namen tržne distribucije. MSP želi sodelovati s podjetji, ki svoj trud usmerjajo v razvoj in rast poslovanja v Veliki Britaniji ali želijo biti bolj prisotni v tej državi. Poslovno sodelovanje bo v začetni fazi potekalo na podlagi tržnega zastopstva, pogodbe o distribuciji ali ostalih primerljivih pogodbenih oblik.

BOFR20200224001

Francosko MSP, ki ima sedež na jugu Francije, je izumilo avtomatski sistem za gašenje požarov na prostem. Namen inovacije je zaščititi stavbe in območja, ki so izpostavljeni nevarnosti pred požari, predvsem tistimi, ki se nahajajo v bližini gozdov. S patentiranjem tehnologije je francoskemu podjetju uspela prodaja teh naprav za zaščito velikih infrastrukturnih objektov v Franciji, npr. avtocest in industrijski parkov. S ciljem, da bi se napravo tržilo in ustrezno nadgradilo, podjetje ponuja priložnost za sodelovanje z lokalnimi partnerji v EU državah.

BOSK20191119002

Slovaško podjetje, ki je usposobljeno na področju razvoja mobilnih in spletnih aplikacij, kupcem ponuja lastne inovacije -to so prenosljive in razvojne platforme za zdravstveno aplikacijo »Healthcare«. Podjetje ponuja priložnost za sodelovanje in v ta namen išče poslovne partnerje, ki se zanimajo za aplikacije za zdravstveno varstvo. Sodelovanje bo potekalo v obliki pogodbe z zunanjimi izvajalci.

BRDE20200219001

Nemško podjetje, ki proizvajala pisarniško pohištvo in pisarniške stole, je aktivno na mednarodni ravni. Del svojih storitev oz. dejavnosti želi oddati zunanjim podizvajalcem in v ta namen išče proizvajalce lesenih, jeklenih in oblazinjenih delov za pohištvo. Ciljni poslovni partner bo nemškemu podjetju zagotavljal dobavo kakovostnih izdelkov in storitev v okviru dogovora s podizvajalci.

BRSE20200213001

Švedski MSP z lastno blagovno znamko išče po Evropi zanesljive dobavitelje visoko kakovostnih vezalk, tkanin in okraskov za poročne obleke in večerne obleke. Švedski oblikovalec želi podpisati pogodbo z dobaviteljem.

BRPL20200214001

Zasebno poljsko podjetje išče dobavitelje konzerviranega, zamrznjenega in suhega sadja in zelenjave ter podobne hrane. Podjetje išče proizvajalce omenjenih izdelkov z namenom sklenitve dolgoročne poslovne pogodbe na podlagi dogovora o tržnih storitvah.

BRFR20200214001

Francosko MSP, specializirano v izdelavi in proizvodnji maziv, ki se uporabljajo bodisi v industriji bodisi v gradbeništvu, išče dobavitelja surovega oziroma recikliranega rastlinskega olja za nadomestek trenutno uporabljenih mineralnih olj v lastnem izboru izdelkov. Podjetje išče priložnost za sodelovanje z dobavitelji.

BRUA20200212001

Ukrajinski raziskovalni in razvojni inštitut išče v državah Zahodne Evrope partnerje za proizvodnjo umetne zemlje na osnovi t.i. »pametnih« hidro gelov.

BRUK20200214001

Britansko podjetje je izumilo in patentiralo kombinirani sistem za spremljanje in nadzor dostopa oseb, ki čas preživljajo na domovih zaradi starosti, dolgotrajne bolezni ali invalidnosti. Takim osebam je potrebno nuditi pravočasno pomoč v primerih potrebe oz. zagotoviti dostop na dom zaposlenemu osebju v usposobljenih agencijah za prvo pomoč. Išče se zanimanje za izdelavo sistema z možnostjo sklenitve dogovora o proizvodnji.

BRLU20200212001

Novonastala luksemburška e-trgovina se posveča prodaji izdelkov, kot so čaj, zeliščne infuzije in prehrane v prahu. Podjetje trenutno išče priložnost za sodelovanje s partnerji, ki bodo pripomogli k oblikovanju izdelkov, namenjenim poslovni rasti. Sodelovanje bo potekalo na podlagi dogovora o proizvodnji pod zasebno znamko (private label manufacturing agreement).

BRPL20200211001

Poljsko podjetje razpolaga s pomembnim naborom izkušenj pri opravljanju zastopniških storitev oz. storitev v vlogi tržnega zastopnika. Podjetje ponuja tržno-posredniške storitve tujim poslovnim družbam, ki so aktivne v različnih panogah in se zanimajo za vstop na poljski trg. Možno je sodelovanje v obliki tržnega zastopništva ali distribucijskih storitev.

BONL20200211001

Nizozemsko proizvodno podjetje je razvilo inovativen sistem za preučevanje, analizo in nadzor alg (vključno s strupenimi modro-zelenimi algami) z uporabo ultrazvoka. Slednjega je možno aplicirati na marsikatero obsežno vodno površino, npr. na jezera, ribnike in rezervoarje za pitno vodo. Proizvajalec ponuja sporazum o komercialnem zastopstvu podjetjem s strokovnim znanjem in z mrežo v vodnem sektorju (ponudba vključuje ustrezno tehnično podporo).

BOES20200218001

Špansko podjetje se že več kot eno leto posveča oblikovanju platforme za beleženje izkušenj s področja kakovosti vina, obiskov vinskih kleti ali degustacije vin v namenskih prostorih. Na platformi je zabeležen seznam številnih dogodkov, ki se v glavnem odvijajo med vinarji in someljeji. Uporabniki se lahko najavijo na dogodke oz. koristijo storitve, ki so na razpolago na platformi. Podjetje išče tržne zastopnike za nadaljnjo širitev svojih storitev v obliki dogovora o tržnem zastopstvu.

BOPL20191003001

Družinsko podjetje, ki je aktivno na področju praženja kave, je bilo ustanovljeno pred 25. leti na severovzhodu Poljske. Podjetje išče tuje distributerje ali neposredne uvoznike kave z namenom, da poveča prisotnost na mednarodnih trgih. Ravno s tem ciljem išče distributerje oz. tržne zastopnike trženje blagovne znamke na evropskih trgih. Ponuja se priložnost za sodelovanje v obliki dogovora o distribucijskih storitvah. Podjetje lahko ustreže zahtevam tako večjih gostinskih branž (»HoReCa«) kot tudi manjših strank na podlagi široke ponudbe tako v smislu mešanic kave kot različnih embalaž/ponudb.

BONL20200129001

Nizozemsko podjetje ponuja sodobne rešitve na področjih ozvočenja, komunikacijskega omrežja, razsvetljave, varnosti in signalizacije: slednje so namenjene hotelom, restavracijam in ostalim primerljivim prizoriščem. Podjetjem, ki so aktivna v gostinstvu in v industriji za prosti čas ponuja bodisi najnovejše izdelke bodisi ugodno tehnično podporo. Zainteresiranim partnerjem se ponuja dogovor o prevzemu (»acquisition agreement«) ali pa sodelovanje prek skupne naložbe (»joint venture agreement«).

BOUA20190703007

MSP iz Ukrajine, ki proizvaja čisti naravni sok, išče priložnosti za sodelovanje z mednarodnimi partnerji. Podjetje proizvaja sokove iz jabolk, marelic, breskev itd. Podjetje aktivno išče poslovne partnerje, katerim bi ponudilo priložnost za sodelovanje v obliki pogodbe o distribuciji ali sporazuma za komercialno zastopstvo lastnih izdelkov.

BOIT20200213001

Italijansko podjetje, ki je specializirano za dobavo visokokakovostnih videonadzornih naprav in drugih izdelkov za industrijske niše, ponuja priložnost za sodelovanje v obliki distribucijskih storitev ali dogovora o tržnem zastopstvu. Nabor izdelkov v ponudbi zaobjema sisteme za nadzor dostopa, sisteme za preventivno zaznavanje alarmov, sisteme za zaščito pred krajo z vgrajenimi varnostnimi aparati v primeru megle, sisteme za pravočasno zaznavanje požarov, sisteme za avtomatizacijo domačih prostorov (sleherni sistem/napravo je mogoče upravljati na daljavo z uporabo pametnih telefonov).

BORO20200128001

Romunsko podjetje ponuja v celoti ročno izdelane keramične izdelke, vključno z okrasnimi keramičnimi ploščicami, ploščami z okrasnimi poslikavami za pomivalnice in sanitarije – slednje so primerne tako za domače kot za poslovne prostore. Izdelki so ročno izdelani in ročno barvani na podlagi edinstvenih vzorcev, ki so v lasti romunskega podjetja. Podjetje cilja na to, da bi pridobilo seznam mednarodnih poslovnih partnerjev z namenom sodelovanja pri trženju omenjenih produktov na podlagi dogovora o distribuciji.

BRUK20200211001

Južno-zahodno britansko podjetje je specializirano v oblikovanju inovativnih in nevsakdanjih rešitev, v izdelavi daril, ki so izdelana v namen dobrega počutja, ter domačih izdelkov. Razpolaga z bogatim naborom izkušenj v prodaji na drobno. Podjetje ima dobro utečene vezi z veleblagovnicami ter izkušnje z večkratnim pošiljanjem produktov po pošti. Razpolaga s spletno prodajalno za darila in trženje izdelkov. Iščejo se novi izdelki in artikli pri mednarodnih proizvajalcih z namenom sodelovanja na podlagi dogovorov o distribuciji ali v obliki komercialnega zastopništva.

BRCZ20200207002

Češko podjetje ponuja storitve na področju zabavne industrije. Ponuja bodisi digitalne bodisi fizične rešitve v okviru oskrbovalne verige /dobavne ponudbe. Podjetje išče proizvajalca gibljivega valjčnega transporterja, ki bi pripomogel k dodatnemu izboljšanju učinkovitosti podjetja pri nakladanju in razkladanju z vozili. Ponuja se možnost poslovnega sodelovanja v obliki dogovora o proizvodnji.

BRCZ20200207001

Češko podjetje, ki proizvaja otroško opremo in otroška oblačila išče nove poslovne partnerje. Podjetje išče priložnost za sodelovanje s proizvajalci fantovskih oblek, in v ta namen ponuja pogodbo v obliki tržnega zastopništva oz. možnost zastopanja na češkem trgu.

BRPL20200203001

Poljsko podjetje, ki je aktivno na področju oskrbe živali, išče pločevinaste folije iz anodiziranega aluminija. Slednje bodo uporabljene pri izdelavi osebnih oznak za hišne ljubljenčke. Pričakuje se, da bodo imele pločevinaste folije naslednjo dimenzijo (v mm): 1000x500x1; ter sledeče barve: rdečo, plavo-modro (navy blue) in vijolično. Dobaviteljem se ponuja priložnost za sodelovanje.

BOCZ20200128001

Češko podjetje, ki proizvaja liofilizirano sadje, išče partnerje-zastopnike v tujini. Proizvodnja omenjenega podjetja se osredotoča na sadje, kot npr. goji, aronija, maline, ribez. Sadje je predelano s posebno metodo liofilizacije, ki vsebuje vitamine in prehranske osnove. Podjetje išče poslovne partnerje za sporazum o distribuciji ali komercialno zastopstvo.

BOHR20191218001

Hrvaško MSP, ki ima pomembne izkušnje s področja obdelave kovin in proizvodnje kovinskih konstrukcij išče poslovnega partnerja za dogovor o proizvodnji v okviru laserskega rezanja, upogibanja, varjenja, barvanja in prašnega barvanja. MSP je specializirano v serijski in mali proizvodnji kovinskih konstrukcij v strojništvu, v proizvodnji železnic, gradnji cest, ladjedelništvu in gradbeništvu. Vse operacije se izvajajo skladno z ISO standardi 9001, 14001, 3834-2.

BORO20200120001

Romunski podjetnik s pomembno 20-letno izkušnjo na področju poslovnega in strateškega svetovanja ter z naborom uspešno izvedenih projektov v korist mednarodnih podjetij ponuja svetovanje tujim strankam ter podporo pri oblikovanju strategije za uvedbo sprememb na področjih upravljanja in načrtovanja poslovnih strategij. Sodelovanje bo potekalo v obliki pogodbe z zunanjim izvajalcem (outsourcing agreement).

BOPT20200130001

Portugalsko podjetje, ki je aktivno od leta 2006 in se je z leti specializiralo v zasnovi, izdelavi in vzdrževanju injekcijskih kalupov iz plastike, išče podjetja za brizganje plastike, ki bi sodelovala z zanesljivim dobaviteljem omenjenega orodja.

BODE20200203001

Nemško podjetje razpolaga s strokovno ekspertizo za finančno izterjavo tujih dolgov. Lastne storitve ponuja takim podjetjem, ki potrebujejo zanesljivega poslovnega partnerja za zbiranje terjatev v državi dolžnika. Sodelovanje je možno na podlagi pogodbe o zunanjem izvajanju (outsourcing agreement).

BOFR20200124001

Francosko industrijsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami sodi med vodilne proizvajalce varnostnih mrež po naročilu. Med glavne produkte sodijo varnostne in zaščitne mreže za zgradbe, pustolovske parke in športne mreže. Ponuja se priložnost za sodelovanje na podlagi dogovora o tržnem zastopništvu.

BOMK20200204001

Makedonsko podjetje je aktivno na področju poslovnih informacijskih storitev, v sklopu katerih strankam ponuja podporo v procesu pametnega odločanja. Ponuja široko paleto inštrumentov in storitev, vključno z dnevno posodobljeno podatkovno bazo podjetij iz številnih tujih držav, kreditnimi ocenami evropskih, ameriških, kanadskih in kitajskih podjetij, ter s posodobljenimi rešitvami v okviru poslovne inteligence. Podjetje išče MSP-je za sklenitev sodelovanja na področju strateškega poslovnega svetovanja. S tem namenom ponuja možnost za dogovore v obliki tržnega zastopstva.

BORU20200129001

Rusko podjetje, ki je specializirano v proizvodnji naravnih kozmetičnih produktov za nego telesa, las in zob, išče poslovne partnerje v državah članicah EU. Podjetje proizvaja unikatne 100% naravne izdelke iz sibirskih zelišč.

BOAM20200207001

Armensko podjetje razpolaga s širokim naborom izkušenj na področju pridelave medu. Podjetje proizvaja naravni med, katerega trži v originalni embalaži, ki je že dobro prepoznavna na domačem trgu v Armeniji. Podjetje želi prodajo usmeriti oz. razširiti na mednarodne trge in s tem namenom išče tržne posrednike.

BOUA20200206001

Ukrajinsko proizvodno podjetje, ki je aktivno na področju izdelave zrnatih kalcijevih dopolnil, išče partnerja, ki bi bil pripravljen vložiti naložbo v namen širitve obstoječih kapacitet, zniževanja operativnih stroškov, ter povečanja obsega proizvodnje in zagotavljanja dodane vrednosti. Podjetje se zanima za dogovor o skupnem vlaganju ali za sodelovanje v obliki finančnega sporazuma.

BOPL20200131001

MSP z jugovzhodne Poljske je IT podjetje specializirano za razvoj programske opreme Java, ki je aktivno na treh glavnih področjih: na področju e-trgovine (SAP Hybris); na področju CMS vsebinskega upravljalnega sistema (Adobe Experience Manager); in na področju prilagojenih rešitev za pisarniški back-office. Od leta 2007 ponuja ustrezne programske rešitve podjetjem iz vsega sveta. Ponuja se dogovor o sodelovanju s podizvajalci oz. zunanjimi izvajalci.

BRIT20200128001

Italijansko podjetje ima nad 30 let izkušenj s področja distribucije medicinskih pripomočkov/artiklov. Njene glavne stranke so javno-dostopne državne bolnišnice in privatne bolnišnice, ki slovijo po odličnem nivoju pri odnosih z zdravniki. Podjetje išče podjetja, ki proizvajajo medicinske pripomočke za enkratno uporabo, vsadljive in prenosne medicinske pripomočke z oznako CE. Išče poslovne priložnosti s partnerji v tujini, katerim ponuja svoje distribucijske storitve za vstop in širitev na italijanskem trgu.

BRDE20200122001

Startup podjetje s sedežem v Berlinu ponuja povezovalno platformo za povezovanje med osebami, ki ciljajo na spremembo v poklicu, in lokalnimi, specializiranimi tujimi proizvajalci z namenom profesionalne realizacije. Podjetje išče lokalne proizvajalce, ki ciljajo na dodatne zaslužke in so pripravljeni svoje znanje prenesti v gospodarske namene. Iščejo se priložnosti za sodelovanje na podlagi pogodb o storitvah.

BRPL20200117002

Poljsko podjetje, ki se posveča proizvodnji kakovostnih regionalnih mesnih izdelkov iz severovzhodne Poljske, išče dobavitelje različnih začimb in začimbnih mešanic za meso. Podjetje ima izkušnje s področja proizvodnje hladnega kuhanega mesa pod lastno blagovno znamko in sodeluje z znanimi trgovskimi verigami. Podjetje išče dobavitelje, ki bi bili pripravljeni skleniti dolgoročno poslovno pogodbo.

BOGR20191217001

Hitro rastoče grško tehnološko podjetje je specializirano v oblikovanju in proizvodnji sistemov za linijsko testiranje in nadzor z več kamerami (»multi-camera inspection«) nad kakovostjo vode, pijač, hrane, kozmetike in farmacevtskih proizvodnih linij. Podjetje ponuja pogodbe o storitvah vsem zainteresiranim podjetjem, ki bi sodelovala pri distribuciji izdelkov.

BOBG20200127001

Bolgarsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995 v bolgarskem mestu Ruse, od leta 2002 pa se posveča gojenju nasadov aronije (črne aronije »Aronia melanocarpa«) in pridelavi naravnih proizvodov na podlagi te rastline: proizvaja sokove iz svežih plodov aronije, vina iz aronije (alkoholni delež 5%), vina iz aronije in grozdja (alkoholni delež 8%), aronijo v prahu, posušeno aronijo, aronijev kis, aronijo oblito s temno čokolado. Podjetje išče tržne zastopnike in distributerje, ki se posvečajo predvsem trženju ekoloških in zdravih naravnih izdelkov.

BORU20200111010

Rusko podjetje proizvaja lasersko tehnologijo za preučevanje ultra hitrih procesov (»ultrafast processes«). Podjetje išče zainteresirane kupce za novo sodelovanje z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah.

BORU20200112013

Rusko podjetje proizvaja aluminijaste varilne žice, obogatene s skandijem, ki so uporabne še zlasti za samodejne načine varjenja. Podjetje ponuja priložnost za sklenitev pogodbe o tržni distribuciji.

BOUA20191120001

Ukrajinski pridelovalec žit, oljnic, stročnic, rastlinskega olja in podobnih pridelkov je že 23 let aktiven na trgu s kmetijskimi pridelki in proizvodi. Je certificiran na podlagi vseh važnejših mednarodnih standardov. Ukrajinsko podjetje išče priložnosti za sodelovanje s tržnimi distributerji in / ali zastopniki.

BOES20200123002

Špansko podjetje je specializirano v proizvodnji komponent in povezovalnih sistemov za namene profesionalne uporabe v težkih specifičnih okoljih, zlasti v sektorjih, kot so vesoljska industrija, vojaška industrija, pomorska industrija, železniška, telekomunikacijska industrija in v širših industrijskih panogah. Ob potrebi ponuja tudi ustrezne storitve, kot sta montaža in namestitev omenjenih proizvodov. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki pogodbe za proizvodnjo.

BOFR20191209001

Francosko podjetje se posveča proizvodnji grelnih komponent za industrijska podjetja, kot so keramični grelci, grelci s keramično osnovo, grelni elementi z odprtimi tuljavami ipd. Tržnim zastopnikom ponuja možnost sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOAM20191217002

Armensko podjetje se posveča proizvodnji naravnih in organskih čajev. Podjetje izdeluje zlasti zdravilne, naravne in organske čaje, ki vsebujejo timijan, meto, origanum, ziziforo in različne vrste cvetov. Podjetje ponuja tujim podjetjem sodelovanje z možnostjo sklenitve pogodbe o distribucijskih storitvah in / ali pogodbe s komercialnimi zastopniki.

BOIL20200202002

Podjetje s sedežem v Izraelu je prepoznano kot mednarodni leader pri razvoju, proizvodnji in trženju izdelkov za visoko varnostno zaklepanje in v oblikovanju rešitev za nadzor dostopa pri institucionalnih, komercialnih, industrijskih in stanovanjskih aplikacijah. Podjetje je v celotni lasti mednarodnega holdinga, ki se uvršča med glavne mednarodne proizvajalce in dobavitelje rešitev/opreme za odpiranje vrat. Podjetje išče distributerje, s katerimi bo sodelovalo z namenom povečanja tržne prodaje izdelkov. Ponuja se tudi sodelovanje na podlagi sporazuma joint venture.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close