Tecniospring Industry

Tecniospring Industry

ROK ZA PRIJAVO: september 2019

RAZPISNIK: ACCIÓ - The Catalan Agency Business Competitiveness

OBJAVLJENO: julij 2019

KRATEK OPIS: Z namenom spodbujanja tehnološkega prenosa v gospodarstvo in sodelovanja med raziskovalno-razvojnimi institucijami, bo od julija 2019 do septembra 2019 na voljo razpis za izvedbo programa/štipendiranja z do 100 % finančno podporo podjetjem in tehnološkim centrom za zaposlitev izkušenih raziskovalcev z doktoratom in dvema oziroma šestimi leti delovnih izkušenj za delo na dvoletnem projektu uporabnih/aplikativnih raziskav.

Program se bo izvajal v okviru H2020 - Marie Sklodowska-Curie Actions. Dodatno bo vključeval izobraževanje o prenosu tehnologij in podjetništvu. Navkljub osredotočenosti na podjetja, ki imajo sedež v Kataloniji, program stremi k mednarodnemu sodelovanju in izmenjavi (TECNIO entitete) na področjih kot so informacijsko-komunikacijske tehnologije, nanotehnologije, napredni materiali, fotonika, biotehnologije in napredna proizvodnja.

Znotraj programa bosta na voljo naslednji možnosti:

  1. Dvoletna pogodba v katalonskem podjetju ali v TECNIO entiteti
  2. Enoletna pogodba v mednarodnem tehnološkem podjetju ali raziskovalno-razvojnem centru (izven Španije) in v drugem letu enoletna pogodba v katalonskem podjetju ali TECNI entiteti

Finančna podpora vključuje stroške plač in socialnega zavarovanja (58.500 evrov/leto oziroma prilagojeno za sodelovanje v tujini), raziskovalne stroške (18.240 evrov) in potne stroške (1.920 evrov).

Za sodelovanje na razpisu se lahko prijavijo raziskovalci in podjetja.

DODATNE INFORMACIJE: Dodatne informacije so na voljo na spletni strani programa in v video predstavitvi. Po zaključenem zbiranju prijav na razpis, bo odločitev znana predvidoma februarja 2020, podpisovanje pogodb pa predvidoma do junija 2020.

Close