Dogodki

18Nov

World Class Manufacturing November mission

TERMIN: od 18. do 22. novembra 2019

LOKACIJA: Japonska

OPIS: V organizaciji EU-Japan Centre bo novembra potekalo tradicionalno izobraževanje za vodilni kader malih in srednje velikih proizvodnih podjetij z iskanjem odgovora na vprašanje, na kakšen način povečati produktivnost in zmanjšati stroške v proizvodnji.

Program izobraževanja vključuje poglobljeno analizo japonske proizvodne metodologije, predavanja, seminarje in razprave, na katerih bodo sodelovali strokovnjaki iz japonske industrije, kot tudi izmenjavo izkušenj v pogovorih s predstavniki podjetij, ki se jih bo obiskalo. Svetovalec izobraževanja bo priznani profesor Richard Keegan iz Trinity Business School iz Dublina in avtor številnih knjig iz zadevnega področja.

Zaradi vsebin programa naj imajo udeleženci znanja s področja inženirstva in pristopa WCM (World Class Manufacturing), ki v grobem temelji na nenehnem uvajanju sprememb. Program je zastavljen na način, da bodo udeleženci osvojili potrebne veščine in razumevanje obstoječih japonskih pristopov, ki bodo v pomoč pri postopkih uvajanja sprememb v njihovih organizacijah.

REGISTRACIJA: Registracija je možna do 4. julija 2019 preko prijavnega obrazca. EU-Japan Centre krije stroške izobraževanja in obiska podjetij, medtem ko podjetja udeležencev poskrbijo za potne stroške zaposlenega na Japonsko, nastanitev in ostale življenjske stroške. Evropska komisija bo udeležencem iz malih in srednje velikih podjetij namenila 600 evrov za sodelovanje.

DODATNE INFORMACIJE: Več informacij o programu, pogojih za prijavo in stroških, so na voljo na straneh EU-Japan Centre.

Podrobnosti

Pričetek
18 Nov, 2019
Konec
22 Nov, 2019

Organizator

Prizorišče

Naslov
Japonska
Vsi dogodki

Close