Dogodki

20Nov

SMM2019 – Smart Manufacturing Matchmaking 2019

TERMIN: od 20. do 22. novembra 2019

LOKACIJA: Hotel Village La Principessa, Campora San Giovanni, Kalabrija, Italija

OPIS: Industrija 4.0 je izrazito prevetrila industrijske procese in podjetja se soočajo z novimi izzivi, a tudi priložnostmi. V ta namen se bo novembra 2019 v organizaciji SPIN, Univerze v Kalabriji in ostalih partnerjev pod okriljem Enterprise Europe Network odvijal tridnevni dogodek SMM2019 - Smart Manufacturing Matchmaking 2019. Prvenstveno je namenjen vodstvenemu kadru podjetij, raziskovalcem in javnim institucijam s področja industrije (4.0) in pametne proizvodnje.

Programsko bo dogodek vključeval mednarodno konferenco ISM2019, za katero lahko prispevate izvirne in še ne objavljene članke o razlikah Industrije 4.0 in pametne proizvodnje glede tematik srečanja. Organizirana bodo dvostranska srečanja za vzpostavljanje poslovnih in tehnoloških sodelovanj med sodelujočimi, del prireditvenega prostora pa bo namenjen tudi predstavitvi podjetij in raziskovalno-razvojnih projektov.

Vsebinsko bodo pokrite tematike kot so internet stvari v industriji, umetna inteligenca in strojno učenje za uporabo v industrijske namene, sistemska, horizontalna in vertikalna integracija, kibernetska varnost, analitika masovnih podatkov …

REGISTRACIJA IN DODATNE INFORMACIJE: Za dodatne informacije o dogodku se lahko obrnete na Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'' preko e-naslova: tehnologije@ijs.si.

Podrobnosti

Pričetek
20 Nov, 2019
Konec
22 Nov, 2019

Organizator

Prizorišče

Naslov
Hotel Village La Principessa, Campora San Giovanni, Kalabrija, Italija
Vsi dogodki

Close