Dogodki

03Okt

Mednarodna konferenca – “Dnevi PPI2Innovate” (PPI2Innovate Days)

TERMIN: 3. oktober 2017, od 10:00 do 16:30

LOKACIJA: Konferenčni center Lublin v Lublinu, Poljska

Logo_PPI2InovateOPIS: Rzeszow regionalna razvojna agencija (Rzeszow Regional Development Agency) iz Poljske vas vabi, da se udeležite konference - "Dnevi PPI2Innovate" (PPI2Innovate Days), ki bo potekala v torek, 3. oktobra 2017, v Konferenčnem centru v Lublinu (Lublin Conference Centre) na Poljskem. Konferenca bo potekala v okviru transnacionalnega projekta PPI2Innovate - Krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev v Srednji Evropi. Projekt PPI2Innovate sofinancira transnacionalni program Interreg Srednja Evropa.

Konferenca Dnevi PPI2Innovate je namenjena javnim naročnikom, in sicer ministrstvom, institucijam z lokalne in regionalne ravni, agencijam, ponudnikom javnih storitev itd. ter potencialnim članom inovativnih mrež vključujoč raziskovalne institucije, sektorske agencije in druge institucije.

Namen konference Dnevi PPI2Innovate je okrepiti znanje o javnem naročanju inovacij (v angl. Public Procurement of Innovation-PPI) s pomočjo predstavitve pripomočka PPI2Innovate, ki ga je pripravila prof. Gabriella M. Racca iz Univerze v Torinu. V predstavitev pripomočka PPI2Innovate bo vključena predvsem praktična uporaba procedur javnega naročanja.

Konferenca Dnevi PPI2Innovate je brezplačna.

Dnevni red konference Dnevi PPI2Innovate je na voljo na spletni strani: www.eventbrite.com/e/the-conference-ppi2innovate-days-registration-34946894101?aff=es2.

PRIJAVA: Zaradi omejenega števila mest, vas prosijo, da se na konferenco predhodno prijavite na navedeni spletni strani.

DODATNE INFORMACIJE: Za več informacij o dogodku se obrnite neposredno na organizatorja konference, in sicer na Rzeszow regionalno razvojno agencijo (Rzeszow Regional Development Agency) preko zgoraj navedene spletne strani, rubrika Contacts.

Informacije o dogodku so na voljo tudi na spletni strani projekta PPI2Innovate: www.interreg-central.eu/Content.Node/PPI2Innovate.html#Events.

Podrobnosti

Pričetek
03 Okt, 2017 10:00
Konec
03 Okt, 2017 16:30

Organizator

Prizorišče

Naslov
Konferenčni center Lublin v Lublinu, Poljska
Vsi dogodki

Close