Dogodki

25Mar

#LetsCluster Lighthouse Summit

TERMIN: od 25. do 27. marca 2019

LOKACIJA: Messecongress Graz, Messeplatz 1, Gradec, Avstrija

OPIS: Avstrijski Silicon Alps Cluster s partnerji pod okriljem Enterprise Europe Network organizirajo prvi evropski dogodek #LetsClusters konec marca, namenjen zagonskim in že uveljavljenim malim in srednje velikim podjetjem ter raziskovalnim institucijam s področja razvoja mikro- in nanoelektronskih rešitev za pametni način življenja in mobilnosti, umetne inteligence, robotike, kibernetske varnosti, Industrije 4.0 in ostalih sorodnih tematik.

V tridnevnem srečanju se bo zvrstila paleta raznovrstnih dogodkov kot so konference s priznanimi predavatelji, hekaton, delavnice, razprave, predstavitve poslovnih idej in ostale priložnosti za mreženje, obenem pa boste lahko obiskali razstavo HighTech Expo z več kot 50 razstavljavci, tako iz evropskega območja kot svetovnega prizorišča (Intel).

Poleg številnih spremljevalnih dogodkov bodo drugi in tretji dan dogodka tudi v soorganizaciji Centra za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'' potekala dvostranska B2B srečanja #LetsCluster Matchmaking, na katerih boste imeli priložnosti spoznati številne sogovornike in se dogovoriti za morebitna nadaljnja sodelovanja.

REGISTRACIJA: Prijava za udeležbo na glavnem delu srečanju je možna do predvidoma 27. marca 2019 preko spletnega obrazca. Večji del dogodka je brezplačen, le za družabni dogodek (Social Event, 26. marec 2019) se obračuna vstopnina v višini 29 evrov in roki za obvezno prijavo na določene dele dogodka so lahko krajši od zgoraj navedenega (podrobnosti).

DODATNE INFORMACIJE: Dodatne informacije so na voljo na uradni spletni strani dogodka: https://letscluster.com/ in platformi za prijavo na dvostranska srečanja: https://letscluster.b2match.io/home.

Podrobnosti

Pričetek
25 Mar, 2019
Konec
27 Mar, 2019

Organizator

Prizorišče

Naslov
Messecongress Graz, Messeplatz 1, Gradec, Avstrija
Vsi dogodki

Close