Dogodki

20Maj

Izobraževalni program ”Get Ready for Japan”

TERMIN: od 20. do 31. maja 2019

LOKACIJA: Japonska

OPIS: EU-Japan Centre for Industrial Cooperation organizira dvotedensko izobraževanje za spoznavanje kulturnih in ekonomskih elementov japonskih poslovnih in tehnoloških dosežkov preko predavanj, študij primerov, iger vlog in obiskov podjetij, vzporedno z vzpostavljanjem poslovnih stikov z japonskimi partnerji preko dvostranskih srečanj (B2B - business to busines).

V treh desetletjih se je tovrstnih izobraževalnih programov udeležilo že več kot 600 evropskih podjetij, ki so na ta način pridobila dragocena znanja in izkušnje pri navezovanju poslovnih stikov z japonskimi podjetji, spoznavanju njihovega poslovnega okolja, načina odločanja in narave pogajanj.

Rok za prijavo na izobraževanje je 31. 1. 2019, ko se bo pričel izbirni postopek, v katerem bodo izbrali 14 izkušenih gospodarstvenikov z vodstvenim položajem iz držav Evropske Unije ali drugih v razpisu določenih držav.

REGISTRACIJA: Za prijavo na izobraževanje prosimo kontaktirajte Center za prenos tehnologij in inovacij (CTT) na Institutu ''Jožef Stefan'', Kontaktna oseba: Robert Premk, e-naslov: robert.premk@ijs.si.

DODATNE INFORMACIJE: Podrobnejše informacije o prijavnih pogojih, ciljih in stroških izobraževanja lahko pridobite v CTT.

Podrobnosti

Pričetek
20 Maj, 2019
Konec
31 Maj, 2019

Organizator

Prizorišče

Naslov
Japonska
Vsi dogodki

Close