Dogodki

27Jan

Health Tech Hub Styria – Pitch & Partner 2020

TERMIN: 27. in 28. januar 2020

LOKACIJA: Gradec, Avstrija

ORGANIZATOR: Joanneum Research, SFG, Science Park Graz, Center za prenos tehnologij in inovacij ter drugi

OPIS: Konec januarja 2020 bo vnovič potekal mednarodni dogodek s področja zdravja in biotehnologij za zagonska podjetja, raziskovalce, investitorje, podjetja, predstavnike industrije in ostale akterje.

Poleg dvostranskih srečanj za navezovanje poslovnih stikov, boste lahko sodelovali na posebnem poslovnem izzivu, predstavili vaše poslovne ideje in projekte mednarodnim investitorjem, podjetjem in raziskovalni skupnosti, se seznanili z najnovejšimi dognanji na zadevnem področju, tudi preko nagovorov uglednih predavateljev, in podobno.

Priložnosti za navezovanje stikov in možnih poslovnih sodelovanj bo zaradi mednarodnega obeležja nešteto. Udeležba je brezplačna, sam dogodek pa bo potekal v angleškem jeziku.

REGISTRACIJA: Na dogodek se lahko do 26. januarja 2020 prijavite preko prijavnega obrazca. Za sodelovanje na poslovnem izzivu, predstavitvijo raziskovalnih idej/projektov in predstavitvijo pred investitorji se lahko registrirate z izpolnitvijo prijavnega obrazca, dostopnega na povezavi na začetni strani platforme, in pošiljanjem na e-naslov: hth@sfg.at do 30. novembra 2019.

DODATNE INFORMACIJE: Več podrobnosti o dogodku je na voljo na platformi za dvostranska srečanja.

Podrobnosti

Pričetek
27 Jan, 2020
Konec
28 Jan, 2020

Organizator

Prizorišče

Naslov
Gradec, Avstrija
Vsi dogodki

Close