Marec 2018

Marec 2018

Tehnološke ponudbe

  • TOBE20171222001

Belgijski raziskovalni center ponuja tehnologijo za odstranjevanje vodikovega sulfida iz plinov z selektivno oksidacijo sulfidov do elementarnega žvepla. Raziskovalni center išče partnerje iz industrije s katerimi bi sodelovali pri nadaljnjem razvoju tehnologije in njeni komercializaciji.

  • TOBE20180122001

Belgijsko podjetje, specializirano za termalno desorpcijo, ponuja lasten trajnostni sistem za dekontaminacijo tal in situ. S ponujeno metodo je možno odstraniti širok nabor onesnaževal brez izkopavanj. Podjetje išče partnerje, ki bi ponujali njihovo rešitev na različnih evropskih trgih.

  • TOBE20170830001

Raziskovalni center iz Belgije je razvil postopek za izluževanje kovin iz sekundarnih surovin s pomočjo biotehnologije. Center išče partnerje iz podjetij in univerz za pripravo novih evropskih projektov ali razširitev uporabe postopka v različnih panogah.


Tehnološka povpraševanja

  • TRBE20170828001

Multinacionalno podjetje iz Belgije išče ponudnike vab za žuželke, s katerimi bi brez kemikalij, ki ogrožajo ljudi ali živali, lahko tudi z uporabo toplote ali svetlobe poskrbeli za varno odstranjevanje žuželk iz gospodinjstev.

  • TRUK20161013001

Angleško podjetje, ki se ukvarja z razvojem programov za razvoj zdravil, išče nove analize in analitične tehnike, ki jih je mogoče razviti za farmacevtsko industrijo. Podjetje bo podjetjem pomagalo razviti teste s področij celične znanosti, molekularne biologije in biokemije za farmacevtski trg, partnerstvo pa bo predvidoma v obliki sporazuma o skupnem vlaganju.

  • TRRO20161012001

Romunsko podjetje s področja kmetijstva, želi razviti svojo dejavnost z vlaganjem v predelovalno tovarno konoplje. Ker obstoječe tehnologije onesnažujejo vodo, jih zanima nova tehnologija za pridobivanje vlaken iz stebel konoplje na osnovi encimskega postopka. Zanima jih trgovinski sporazum s tehnično pomočjo.


 

Close