Maj 2019

Maj 2019

Tehnološke ponudbe

  • Šifra: TOHR20190227001

Hrvaško podjetje v sodelovanju z Univerzo iz Zagreba v Osijeku razvija inovativni, neinvazivni transdermalni senzor / detektor za stalno spremljanje alkohola v znoju / dihanju preiskovanca. Trg in potencialni uporabniki izdelka so ljudje z alkoholno odvisnostjo, zavarovalnice, skladi zdravstvenega zavarovanja, zdravstvene ustanove, pa tudi delovne organizacije. Iščejo partnerja, za joint venture sodelovanje ali finančni sporazum.

  • Šifra oglasa: TOIT20190419001

Italijanska raziskovalna skupina razvija napravo ki bo delovala kot zračna zavesa za uporabo v muzejih. Naprava je sposobna ščititi muzejske artefakte pred mikroklimatskimi pogoji in atmosferskimi onesnaževali s pomočjo mobilne tehnike zračnih zaves. Zavesa se bo obnašala kot virtualna pregrada, ki bo sposobna ohraniti predmet, hkrati pa bo omogočila nemoten ogled muzealije javnosti. Iščejo partnerstva v obliki sporazumov o tehničnem sodelovanju.

  • Šifra oglasa: TONL20190408001

Nizozemski tehnološki center za prodajo in servis vertikalnega separatorja diskovnih stikal ponuja samočistilne separatorje za ločevanje smetane, čiščenje mleka, ločevanje sirotke, čiščenje sirotke in standardizacijo mleka. Tehnologija se lahko uporablja v majhnih in velikih mlekarnah. Podjetje ponuja komercialni sporazum s tehnično pomočjo izkušenim partnerjem z dopolnilnim portfeljem izdelkov in servisno službo v različnih evropskih državah.


Tehnološka povpraševanja

  • Šifra oglasa: TRQA20190423001

Največje katarsko proizvodno podjetje zdeluje različne vrste rezervoarjev, kot so rezervoarji za gorivo, kemikalije. Meddrugim pa so razvili tudi dejavnost izdelave betonskih votlih zidanih blokov. Podjetje išče tehnično partnerstvo s podjetji na podlagi sporazuma o storitvah, s katerim bi izboljšali izdelavo betonskih votlih zidakov.

  • Šifra oglasa: TRNL20190410001

Vodilno globalno logistično podjetje s sedežem na Nizozemskem ponuja široko paleto rešitev, vključno s prevozom paketov in tovora, kar olajša mednarodno trgovino. Eden od njihovih ključnih tržnih segmentov je zdravstvena industrija. Multinacionalka je zainteresirana za sodelovanje s podjetji in tehnološkimi partnerji za razvoj embalaže za večkratno uporabo v zdravstvu. Da bi postali še boljši partner svojim poslovnim strankam, iščejo razvojne partnerje, ki se zanimajo za komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

  • Šifra oglasa: TRNL20190408002

Nizozemska multinacionalka išče mobilne rešitve za zunanji WC namenjen reševalnim ekipam med reševalnimi akcijami na terenu. V tovrstnih situacijah reševalni delavci pogosto nimajo dostopa do stranišč, ker večino časa delajo v okoljih, kjer WCji niso dostopni. Zato podjetje išče rešitev, ki jo je mogoče enostavno prenašati, ohranja okolje čisto in ponuja nekaj zasebnosti. Podjetje si prizadeva za sporazum o proizvodnji ali tehničnem sodelovanju.

Close