Julij 2019

Julij 2019

Tehnološke ponudbe

  • Šifra: TOPL20180723002

Poljski znanstvenik je razvil tehnologijo za proizvodnjo sorbenta iz škroba, ki omogoča imobilizacijo bioaktivnih snovi. Zahvaljujoč svojim lastnostim, npr. pomanjkanje okusa in barve, se lahko uporablja v proizvodnji hrane, pivovarstvu in v kmetijstvu. Nezapleten proizvodni proces in cenovno ugodni materiali omogočajo hitro izvedbo tehnologije. Ponujajo se licenčni sporazum in komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

  • Šifra: TOAT20180806001

Avstrijsko zagonsko podjetje je razvilo nov sistem za nadzor in zgodnje opozarjanje odkrivanja uhajanja vode v stavbah s ploskimi strehami, da bi se izognili poškodbam zaradi vdorov vode. Prednosti so (med drugim): enostavno načrtovanje in namestitev, nizki stroški namestitve, brez stroškov vzdrževanja, popolnoma avtomatizirano, neprekinjeno spremljanje, pravočasno obveščanje in podaljšanje življenjske dobe ravne strehe. Podjetje išče licenčne pogodbe in komercialne sporazume s tehnično pomočjo.


Tehnološka povpraševanja

  • Šifra: TRFR20180420001

Veliko francosko podjetje, specializirano za športno opremo na prostem, išče trajnostne, fleksibilne nepremočljive materiale, ki se lahko uporabljajo na svojem področju, da bi zmanjšali vpliv njegovega proizvoda na okolje. Izdelek mora imeti laboratorijski dokaz o zasnovi in se je lahko pred kratkim začel tržiti. Podjetje išče licenčno pogodbo ali tehnično sodelovanje.

  • Šifra: TRDE20190618001

Nemški mestni svet išče industrijskega partnerja, ki lahko zagotovi pametne senzorske sisteme za mestne smetnjake za odpadke. Raven polnjenja zabojnika za odpadke je treba meriti na podlagi širokopasovnega omrežja velike razdalje (LoRaWAN). Partnerji želijo opremiti zabojnike za odpadke v okviru komercialnega sporazuma s tehnično pomočjo.

  • Šifra: TRNL20190513001

Nizozemska pekarna in strokovnjak za proizvodnjo okusnih jedi za bližnjevzhodno hrano, išče opremo za proizvodnjo piškotov, da bi povečala svoj pekarski proces. Podjetje želi povečati svojo proizvodnjo na industrijski ravni. V ta namen se zanimajo za stroje, ki pomagajo avtomatizirati in optimizirati proces pečenja. Podjetje išče partnerje, ki lahko razvijajo in gradijo pekarsko opremo v okviru sporazuma o tehničnem sodelovanju.

Close