Februar 2019

Februar 2019

Tehnološke ponudbe

  • TOAT20190124002

Avstrijsko podjetje je razvilo solarni termalni sistem z možnostjo proizvodnje v velikem obsegu in je izdelan iz izključno polimernih materialov, zaradi česar ga je možno proizvajati s tudi do 50 % nižjimi stroški. Znotraj licenčnega dogovora iščejo proizvajalce in distributerje.

  • TOES20181212001

Špansko podjetje v okviru dogovora o raziskovalnem ali tehnološkem sodelovanju nudi svoje znanje razvoja in uvajanja rešitev za Industrijo 4.0 s kombiniranjem informacijsko - komunikacijske arhitekture zasnovana na storitvah v oblaku, razvoju programske opreme in podatkovne analitike. Za nadaljnji razvoj ad-hoc rešitev iščejo industrijske partnerje in končne uporabnike iz zasebnega in javnega sektorja kot tudi raziskovalne centre.

  • TOLT20181109001

Laboratorij iz Litve išče prvenstveno distributerje kovinskih delov s prevlekami za izvajanje storitev ali prenosa njihove inovativne tehnologije prevleke iz anodiziranega aluminija za izboljšano trdnost površin, povečano odpornost proti koroziji in obrabi, ki jo je možno prilagoditi tudi za druge vrste kovin.


Tehnološka povpraševanja

  • TRNL20190128002

Nizozemski proizvajalec barv in premazov želi s prehodom v krožno gospodarstvo izboljšati svoje proizvodne procese in išče inovatorje, zagonska in tehnološka podjetja ter institute za tehnološko in/ali raziskovalno sodelovanje pri razvoju rešitev za manjšo porabo surovin, zmanjševanje odpada oziroma za daljšo življenjsko dobo proizvodov.

  • TRIE20180904001

Irsko podjetje je razvilo postopek za predelavo odpada in stranskih proizvodov iz proizvodnje olivnega olja v visokokakovostno hrano za živali (govedo) in iščejo partnerje za raziskave in razvoj pri nadaljnjem širjenju proizvodnega programa.

  • TRGR20190111001

Grško podjetje s področja elektronike išče evropske proizvajalce za trgovinski sporazum o sodelovanju s tehnično pomočjo za električne transformatorje in avtotransformatorje za naprave z brezprekinitvenim napajanjem.


 

Close