December 2018

December 2018

Tehnološke ponudbe

  • TOPL20180723001

Poljski znanstvenik je razvil metodo za proizvodnjo adsorbenta na osnovi škroba. Zaradi svojih lastnosti (npr. pomanjkanja barve, vonja ali okusa), se adsorbent lahko uporablja za izdelavo gospodinjskih kemikalij in zdravil ter v tiskarski industriji. Proizvodni proces je preprost in uporablja poceni materiale, zato lahko izum preprosto in hitro uvede partner. Ponujajo se licenčna pogodba in komercialni sporazum s tehnično pomočjo.

  • TOCZ20180725001

Češko podjetje ponuja znanje in predstavitev za izdelavo lesno-plastičnih kompozitov, namenjenih za izdelavo plošč, ograj in oblog. Tehnologija s 25 letno garancijo je dokazano uspešna in je hitro na voljo za izvedbo. Podjetje ponuja licence ali partnerja v skupnem podjetju.

  • TOMK20161221001

Makedonsko podjetje z bogatimi izkušnjami pri načrtovanju, rekonstrukciji in novogradnji vseh vrst objektov, išče kooperacijske partnerje. Družba želi vzpostaviti stik s partnerji, ki izvajajo poseben sistem gradnje pasivnih hiš ali potrebujejo sodelavca za gradbeni nadzor, da potrdijo kakovost stavbe ali najdejo škodo na stavbi. Podjetje je zainteresirano za sklenitev tehničnega sporazuma ali sporazuma o storitvah.


Tehnološka povpraševanja

  • TRDE20181115001

Nemška tiskarna, specializirana za reklamne pasice za razstave in oblikovanje notranjih prostorov, išče proizvajalca prilagodljivih video prikazov (npr. folij za prikazovanje) za skupni razvoj tehnologije in uporabe. Iščejo trgovinski sporazum s tehnično pomočjo.

  • TRLT20181016001

Litovsko podjetje, specializirano za dvigala in dvigalne tehnologije, išče partnerja, ki želi uvesti novo ponudbo storitev na trgu. Partnerja, ki bi lahko ponudil novo generacijo nizkih hrupnih tehnologij za nizke in visoke hitrosti dvigal. Podjetje išče partnerstvo, ki temelji na komercialnem sporazumu s tehnično pomočjo ali sporazumom o skupnem vlaganju.

  • TRRS20181016001

Srbsko podjetje, specializirano za projektiranje, inženiring in proizvodnjo zunanjih in notranjih napisov, znakov in promocijskih materialov, išče nove partnerje, ki imajo znanje in možnosti prenosa tehnologije 3D LED znakov.


 

Close