December 2017

December 2017

Tehnološke ponudbe

  • Šifra: TOKR20171102004

Korejski raziskovalni inštitut je razvil tehnologijo izgorevanja zemeljskega plina in dizelskega goriva. Uporaba generatorja mešanega zgorevanja se trenutno poskusno izvaja na terenu na enem od otokov Južne Koreje. Inštitut je odprt za različne vrste tehničnega sodelovanja z morebitnimi partnerji: licenčni sporazum, komercialni sporazum s tehnično pomočjo in finančni sporazum.

  • Šifra: TOES20171107003

Španski raziskovalni in razvojni center za napredne tehnologije in inženirstvo je razvil nov industrijski sistem za hlajenje. Ta zmanjšuje porabo energije samo z upravljanjem ključnih parametrov v avtomatiziranem pristopu. Center išče industrijska podjetja z visoko stopnjo porabe energije, ESCO podjetja (podjetja za energetske storitve) in instalaterje industrijskih hladilnih naprav, zainteresirane za tehnično sodelovanje in komercialne dogovore s tehnično asistenco.

  • Šifra: TOIT20170807001

Italijansko MSP je razvilo integrirano platformo (kustomizirane ali standardne elektronske komponente ter SaaS programsko opremo) za spodbujanje razvoja industrijskih IOT (internet of things) aplikacij. Podjetje zagotavlja celostne storitve, ki so usmerjene v digitalizacijo izdelkov / procesov in iščejo podjetja vseh velikosti, ki želijo razviti prilagojene IOT aplikacije na podlagi komercialnega sporazuma s tehnično pomočjo ali tehničnega sporazuma o sodelovanju.


Tehnološka povpraševanja

  • Šifra: TRKR20171025001

Korejsko MSP se ukvarja s proizvodnjo, distribucijo in trgovanjem s posteljnino. Podjetje išče partnersko podjetje, ki lahko razvije zelo občutljive materiale, ki bodo oblikovani tako, da ustrezajo pogojem glede teksture tkanine, videza in različnih dolžin tkanine. Podjetje ponuja potencialnim partnerjem komercialni sporazum s tehnično pomočjo, licenčni sporazumom, sporazum o tehničnem sodelovanju.

  • Šifra: TRFR20171107001

Francosko podjetje, ki se ukvarja z razvojem spletnih aplikacij, trenutno uporablja sistem spremljanja cen, namenjen spletnim blagovnim znamkam, proizvajalcem in spletnim trgovinam. Podjetje išče izkušene partnerje pri jemanju podatkov s spletnih strani, aplikacij in drugih virov, kot je tehnologija Ajax. Obenem iščejo učinkovite algoritme za ujemanje podatkov o izdelku (semantični, slike, statistika ...). Obe tehnologiji morata omogočiti izboljšanje ponujenega sistema. Podjetje potencialnim partnerjem ponuja tehnično sodelovanje.

  • Šifra: TRUK20171107002

Mednarodno ladjarsko podjetje s sedežem na Škotskem išče nove rešitve za prepoznavanje vozil in tovornih zabojnikov s povečanim tveganjem požara, ko jih vkrcajo na ladje (trajekti in tovorne ladje - ro-ro / roll-off (RoRo). Družba bi tudi želela slediti, kje na plovilu se nahajajo ta vozila / zabojniki. Škotska družba išče partnerstva s podjetji, ki lahko razvijejo ali že ponudijo tovrstne rešitve prek komercialnega sporazuma s tehnično pomočjo ali s tehničnim sporazumom o sodelovanju.

Close