Avgust 2019

Avgust 2019

Tehnološke ponudbe

  • Šifra oglasa: TOIT20190718001

Italijansko MSP, specializirano za proizvodnjo bioloških, naravnih, veganskih in organskih izdelkov (predvsem omak, kot so majoneza, kečap, gorčica, druge vrste omak ipd.), je razvilo in patentiralo avtomatski dozirnik za omake, ki ne zahteva vzdrževanja in pranja ter izpolnjuje HACCP pravila. Podjetje išče komercialne sporazume s tehnično pomočjo pri restavracijah, hitri hrani, menzah, hotelih in distributerjih živilske opreme.

  • Šifra oglasa: TOES20190618002

Španska univerzitetna raziskovalna skupina, specializirana za področje nevronskih mrež, rudarjenje podatkov in strojno učenje, je razvila nabor naprednih tehnik za izvajanje različnih metodologij strojnega učenja, ki se uporabljajo za obdelavo zvoka, prepoznavanje govora in slike ali napovedovanje oz. predvidevanje le-teh. Ponujajo sporazum o tehničnem sodelovanju.

  • Šifra oglasa: TOES20190725006

Raziskovalna skupina s španske univerze je razvila tehnologijo na osnovi pametnih senzorjev, ki jo je mogoče uporabiti za celovito izboljšanje energetske učinkovitosti mestnih okolij in implementacijo tehnologij pametnega mesta. Ta tehnologija pokriva področja, kot so inteligentni transportni sistemi in energetsko učinkovite aplikacije za merjenje. Ponujajo trgovinski sporazum s tehnično pomočjo in sporazum o tehničnem sodelovanju.


Tehnološka povpraševanja

  • Šifra oglasa: TRUK20190801001

Britanska grafološka šola išče tehnološko programsko rešitev za analizo ročno napisanih besedil oz. tekstov, ne s forenzične perspektive, ampak ob upoštevanju pravil za merjenje različnih lastnosti v črkah, črtah in razmikih med njimi. Iščejo se akademski ali industrijski razvijalci programske opreme, ki lahko na podlagi teh zahtev gradijo na obstoječih orodjih in razvijejo rešitev za analizo besedila. Šola išče tehnične, licenčne in storitvene sporazume.

  • Šifra oglasa: TRES20190725001

Špansko (katalonsko) podjetje, specializirano za načrtovanje in izdelavo toplotnih, termoakustičnih in elektromagnetnih izolacij za avtomobilsko industrijo, išče tehnologijo računalniškega vida za nadzor kakovosti in odkrivanje napak/poškodb kovinskih izdelkov. Iščejo bodisi tehnični bodisi sporazum o raziskovalnem sodelovanju.

  • Šifra oglasa: TRBE20190717001

Podjetje s sedežem v Bruslju želi razširiti testne dejavnosti svojih dodatkov gorivu z logističnimi podjetji, ki se ukvarjajo s prevozi odpadkov ali hitrimi dostavami oz. prevozi pošiljk. Razvili so dodatek za gorivo, ki zmanjša porabo za 15%, emisije pa za 40%, kar so dokazali z univerzitetno študijo. Dodatek oksigenira gorivo, kar je skladno z normami. Podjetje želi skleniti storitveno pogodbo ali pogodbo o tehničnem sodelovanju.

Close