Avgust 2018

Avgust 2018

Tehnološke ponudbe

  • TOLT20180604001

Litvijski inovator in proizvajalec želi prodati svojo novo tehnologijo za pametno ključavnico za kolesa, ki je že razvita do stopnje delujočega prototipa. Tehnologija združuje sodobne tehnologije in visoke varnostne standarde. Funkcije končnega izdelka zajemajo pametno zaklepanje, mobilno aplikacijo in pametni zaklepni strežnik, ki nadzira varen dostop, ki omogoča funkcijo zaklepanja/odklepanja. Podjetje išče vlagatelje in je odprto za različne predloge skupnega vlaganja ter komercialne sporazume s tehnično podporo.

  • TOGR20180719001

Ekipa grških inženirjev je razvila vodoodporno vrečko za varovanje osebnih dragocenosti (ključev, denarja, mobilnega telefona) proti kraji med kopanjem, ki se lahko po potrebi spremeni v rešilni jopič. Iščejo sodelovanje z malimi in srednjimi podjetji, dejavnimi na področju oblačil in drugih pripadajočih dodatkov za trg vodnih športov, ki želijo skleniti licenčni sporazum in sporazum o proizvodnji.

  • TOIT20161222002

Italijanski raziskovalni inštitut je razvil nov sistem, ki omogoča brezplačne klice in/ali besedilna sporočila s katerokoli napravo, z izkoriščanjem sporočil in minut, ki jih uporabljajo drugi internetni uporabniki. Tehnologija je primerna za pametne telefone in tablične računalnike. Skupina išče podjetniške licenčne sporazume za uporabo sistema in metodologije.


Tehnološka povpraševanja

  • TRDE20180530001

Nemško zagonsko podjetje je na vzpostavilo platformo za surovine, ki združuje dobavitelje in kupce različnih panog in velikosti. Platforma je popolnoma neodvisna od proizvajalcev kemikalij in trgovcev. Za oblikovanje novih storitev in funkcij ter za nadaljnji razvoj funkcij platforme iščejo partnerje z znanjem, izkušnjami in stikih v kemični industriji za sporazume o tehničnem sodelovanju.

  • TRLT20180518001

Eden največjih proizvajalcev opreme za telemetrijo v baltskih državah, išče tehnologijo za podporo pri razvoju svojih izdelkov. Tehnologija se bo uporabljala za izboljšanje proizvodnje programske opreme podjetja, ki omogoča proizvodom širši spekter funkcij in učinkovitejši proizvodni proces. Podjetje išče trgovski sporazum s tehnično podporo, saj bi to bilo sestavni del že uveljavljenega procesa. Alternativne oblike partnerstva niso možne.

  • TOCZ20180621001

Češko podjetje, ki se ukvarja z vgrajenimi tehnologijami, je v sodelovanju z univerzitetnim oddelkom razvilo sistem nadzornih kamer, ki omogočajo opazovanje ptic/živali na spletu 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Sistem sestavlja škatla za gnezdenje, vgrajena elektronika, kabli, lastna programska oprema in vgrajene internetne povezave. Podjetje išče partnerje iz industrije ali akademikov, ki jih zanima trgovinski sporazum ali sporazum o storitvah.


 

Close