Avgust 2017

Avgust 2017


Tehnološke ponudbe

  • Šifra: TOIT20170706001

Italijansko podjetje, ki se ukvarja s kompostljivimi surovinami in biološko razgradljivim aditivom, je razvilo biopolimer, ki omogoča izdelavo biorazgradljivih in kompostabilnih izdelkov ter inovativen plastični aditiv, ki omogoča biorazgradnjo polietilena, polipropilena in polistirena. Podjetje išče proizvajalce plastike za sklepanje komercialnih sporazumov s tehnično pomočjo.

  • Šifra: TODE20170630001

Ob soočanju s potrebami in možnostmi digitalizacije v sektorju logistike kontejnerjev je severno-nemško MSP razvilo spletno platformo, ki združuje komunikacijo in obdelavo logistike kontejnerjev ter drastično zmanjšuje osebje in stroške. Ladijske družbe, prevozna podjetja in špediterji lahko brezplačno uporabljajo platformo in plačajo samo konkretne rezervacije. Podjetje ponuja sporazum o tehničnem sodelovanju s pilotnimi strankami. Morebitnim vlagateljem pa ponujajo finančni sporazum.

  • Šifra: TOPT20170703001

Portugalsko raziskovalno-razvojno podjetje z več kot 10-letnimi izkušnjami v simulacijskih dejavnostih za različne industrije, je razvilo simulacijsko platformo v oblaku. Podjetje išče partnerje med MSP z naprednim znanjem v kakršni koli simulacijski dejavnosti: multifizika, superračunanje, …. Podjetje ponuja svojo tehnologijo na podlagi licenčnih ali raziskovalnih sporazumov o sodelovanju.


Tehnološka povpraševanja

  • Šifra: TRPL20170627001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z razvojem spletnih in mobilnih aplikacij, trenutno razvija lokalizacijski in merilni sistem za industrijo hitrega gibanja potrošnih dobrin (Fast Moving Consumer Goods). Podjetje išče partnerje, ki imajo izkušnje s tehnologijami za zaznavanje vedenja kamere, ki bi lahko izboljšale njihov sistem. Podjetje ponuja sporazum o tehničnem sodelovanju.

  • Šifra: TRES20170706001

Špansko podjetje specializirano za senzorske mrežne tehnologije išče NMEA (National Marine Electronics Association) multipleksno tehnologijo, ki lahko shrani podatke iz senzorjev in je sposobna komunicirati s satelitom, da bi jo vključili v platformo za zbiranje podatkov iz ladjevja, ki zbira in analizira podatke zbrane prek senzorjev na ladjah z uporabo veliko-podatkovnih tehnologij. Podatki se bodo pridobivali v realnem času. Podjetje se zanima za sklepanje sporazumov o tehničnem sodelovanju.

  • Šifra: TRIT20170703001

Italijanska podružnica multinacionalke, ki proizvaja dvigala, tekoče stopnice in trakove, išče novo rešitev, s katero bi naredili bolj trajnostna in lažja avtodvigala. Podjetje išče nov polnilni material za panele brez poliuretana z izocianati. Podjetje želi skleniti sporazum za sodelovanje na področju raziskav s podjetji z namenom razvoja in dokončanja novega materiala, skladnega z okoljsko zakonodajo.

Close