Oktober 2019

Oktober 2019


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


 • BRFR20190920001

Francoski prodajni agent prodaja spominke za živalske vrtove, akvarije, za gorska in jamska letovišča, kjer išče nove produkte za prodajo na francoskem trgu. Prodajni agent išče trgovski sporazum.

Oddaja interesa

 • BRAL20190704001

Albanska veriga supermarketov se nahaja v največjih mestih Albanije, predvsem v Tirani, Draču in Fieru. Podjetje je začelo poslovati v maloprodajnem sektorju v letu 2013. Poslovna dejavnost podjetja je usmerjena v prodajo izdelkov, ki so razvrščeni med suho hrano, svežo hrano in ne-živila. Podjetje si želi, da bi sodelovalo v partnerstvu z dobavitelji in/ali proizvajalci s celega sveta, da postanejo njihov ekskluzivni zastopnik v Albaniji.

Oddaja interesa

 • BRRO20190423001

Romunsko podjetje, specializirano za notranje trgovanje in za izvoz romunskih izdelkov, išče dolgoročno partnerstvo s proizvajalci visokokakovostnih specialnih živil, namenjenih delikatesnim in prehrambnim storitvami. Podjetje želi delovati kot zastopnik in zastopati živilske izdelke na romunskem trgu, ki se proizvajajo v državah EU in ameriškega trga.

Oddaja interesa

 • BRRO20191003001

Romunsko podjetje je specializirano za proizvodnjo širokega asortimaja senčil in tend, ki ustrezajo zahtevam različnih industrij, vključno z izobraževanjem, zdravstvom, gostoljubjem itd. Podjetje je zainteresirano za iskanje novih mednarodnih poslovnih partnerjev, ki bi lahko dobavljali tkanine za izdelavo senčil in tend. Sodelovanje bo temeljilo na dobaviteljskih ali proizvodnih sporazumih.

Oddaja interesa

 • BRAL20191007001

Albansko farmacevtsko podjetje išče sporazum o dobavitelju in proizvodni sporazum za zdravila, dodatke, kozmetiko, zelišča in medicinske pripomočke.

Oddaja interesa

 • BRSE20190913003

Švedsko podjetje Išče proizvajalca in ponudnika sinteznih polimernih surovin.

Oddaja interesa

 • BOBE20190925001

Belgijsko podjetje izdeluje promocijske izdelke za industrijo piva in pijač. Večina izdelkov je iz kovine in podjetje uporablja najnovejše tehnologije (CAD, CAM, 3D oblikovanje, lasersko rezanje itd.) za izdelavo prilagojenega oglaševalskega materiala na podlagi potreb strank. Podjetje išče komercialne zastopnike v Evropi, ki delujejo v pivovarnah, alkoholu in mehkem sektorju.

Oddaja interesa

 • BRPL20190107001

Poljsko podjetje z uveljavljenim tržnim položajem išče nove izdelke in tehnologije iz sektorja industrijskih kemikalij in pričakuje, da bo vzpostavilo dolgoročno sodelovanje s proizvajalcem natrijevega hipoklorita, kemikalij za nadzor vonja, biocidov, odzračevalcev, glikolov v okviru distribucijskih storitev ali s komercialnim agencijskim sporazumom.

Oddaja interesa

 • BRFR20190924001

Francosko podjetje, specializirano za izdelavo visokokakovostnega pohištva za odrasle in otroke, išče proizvajalca fine pločevine za podizvajalsko partnerstvo v Litvi, Sloveniji, Latviji, Estoniji ali na Poljskem.

 • BRPL20190510001

Poljski proizvajalec papirnih škatel išče nove proizvajalce ali dobavitelje bombažnega papirja v skladu s proizvodnim ali dobaviteljskim sporazumom.

 • BRRO20190912001

Romunski proizvajalec senčil išče dobavitelje sestavnih delov v okviru  sporazuma o proizvodnji.

 • BRDE20190923001

Nemško podjetje je razvilo platformo za e-trgovino za povečanje prodaje visoko kakovostnih, trajnostnih in estetsko zaželenih izdelkov. Išče partnerje s področja kozmetike in dodatkov za dom in modo s poudarkom na trajnosti, pravični trgovini in transparentnosti, ki želijo svoje izdelke in blagovne znamke ponuditi prek platforme za MSP-je v skladu s komercialnim sporazumom.

 • BRBE20190909001

To ambiciozno in mlado belgijsko podjetje je specializirano za oblikovanje in izdelavo dodatkov in daril za dom. Podjetje vliva kompozitne materiale v silikonske kalupe in oblikuje svoje lastne silikonske kalupe. Zaradi povečanega povpraševanja in le omejenih proizvodnih zmogljivosti podjetje išče proizvodnega partnerja v tujini.

 • BRPL20190510002

Poljsko podjetje je priznan proizvajalec papirne embalaže, zlasti škatel, namenjenih shranjevanju dokumentov. Podjetje išče visokokakovostni karton in karton. Predlagana oblika sodelovanja je sporazum o proizvodnji ali dobavitelju, vendar je prednostni sporazum o proizvodnji.

 • BRDE20191001001

Nemški proizvajalec na podlagi pogodbe o proizvodnji išče partnerje, specializirane za mehansko predelavo magnezijevih delov.

 • BRFR20180514001

Francosko industrijsko podjetje je specializirano za proizvodnjo beljakovinskih sestavin za agroživilski sektor. Da bi povečali svoje zmogljivosti za proizvodnjo naravnih živilskih sestavin, podjetje išče partnerja, specializiranega za biotehnologijo in je opremljen z encimskim postopkom pridobivanja beljakovin iz stranskih proizvodov. Partner mora imeti veliko proizvodnih zmogljivosti in enostaven dostop do stranskih proizvodov iz mesa in / ali morskih sadežev. Z dolgoročnim partnerjem se išče dogovor o podizvajanju.

 • BRPL20190924001

Dinamično rastoče podjetje iz jugozahodne Poljske, ki deluje na področju proizvodnje naravne kozmetike, išče dobavitelje kakovostnih sestavin za proizvodnjo krem. Zaželeni izdelki so maslo iz tukume, aloe, vanilije, jasmina in tudi v maščobi topni vitamin C ter jedilna olja: konoplja, šipek, črna kuma. Podjetje je zainteresirano tudi za nakup čajev v kroglicah, ki cvetijo pri varjenju. Podjetje išče partnerstvo v obliki dobaviteljske pogodbe.

 • BRFR20190923001

Francosko podjetje išče partnerje v Evropi za namestitev ali vzdrževanje multimedijske opreme, kot so digitalna signalizacija, kioski, video konferenca, video projekcija, avdio, kabliranje. Podjetje išče sporazum o storitvah zlasti partnerjem v evropskih državah.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close