Oktober 2018

Oktober 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRRS20160518001

Srbsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in dobavo začimb, išče partnerja za skupno podjetje za dobavo začimb in embalaže skupini HORECA (hotel/ restavracija/kavarna).

BRSE20181008001

Nedavno ustanovljena švedska blagovna znamka za nego kože, išče proizvajalce čistilnih robčkov, po možnosti na Danskem, Finskem ali Norveškem.

BRSE20181010001

Švedsko podjetje, ki proizvaja ekološko limonado v treh različnih okusih, išče proizvajalca embalaže v obliki 'vrečke v škatli'. Želijo skleniti dolgoročni proizvodni sporazum.

BRPT20171102001

Portugalsko podjetje z več kot 9-letnimi izkušnjami na področju tehnične analize, oblikovanja, svetovanja končnim uporabnikom/vlagateljem in izvedbe energetsko učinkovitih projektov, išče nove inovativne izdelke za razširitev svojega portfelja. Podjetje želi skleniti sporazum o trgovinskem zastopanju z zasebno ali javno organizacijo.

BRIT20170928001

Italijanski trgovski zastopnik ponuja svetovalne, prodajne in trženjske predstavitve za mednarodno industrijo bakra in optičnih vlaken razvitih na italijanskem trgu.

BRFR20181012001

Francosko podjetje, specializirano za oblikovanje in prodajo torb in dodatkov za aktivni življenjski slog staršev, išče evropske proizvajalce za svoje torbe.

BRDE20180808001

Uveljavljen nemški trgovski zastopnik z odličnimi stiki s pomembnimi strankami išče dobavitelje kartonske, plastične in ostale embalaže za zastopanje na nemškem trgu v skladu s sporazumom o trgovskem zastopanju.

BRUK20181011001

Podjetje za medicinsko diagnostiko v Združenem kraljestvu, ponuja široko paleto medicinskih diagnostičnih reagentov, testnih kompletov, mikrobioloških medijev, testov EIA (Enzyme Immuno Assay), hitrih testov, razne velikosti stekleničk in medicinskih kapalk, ki so svetovno uveljavljene, ponujajo partnerjem, da izkoristijo njihovo trženje proizvodnje, pakirno in distribucijsko sposobnost v več kot 100 državah in lahko dobavijo novo tehnologijo za dopolnitev obstoječe ponudbe v skladu s pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRGR20181015001

Grško družinsko podjetje, specializirano za ročno izdelavo džemov, sokov in sadnih sladkarij v sirupu, išče proizvajalce steklenic in kozarcev za svoje izdelke. Steklenice morajo biti na voljo v dveh velikostih: 500 ml in 1 l, medtem ko morajo biti kozarci izdelani v velikosti med 300 in 400 gr.

BRRO20170927001

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo abrazivnih teles, išče proizvajalce in distributerje, ki lahko dobavljajo surovine na podlagi sporazumov o proizvodnih ali distribucijskih storitvah.

BRUA20180929001

Ukrajinsko podjetje aktivno sodeluje z največjimi ukrajinskimi supermarketi in e-trgovinskimi storitvami in išče proizvajalce živil iz EU, ki želijo vstopiti s svojimi proizvodi na ukrajinski trg. Podjetje išče poslovne partnerje in se ponuja kot distributer ali agent.

BRUK20181004001

Specializirano maloprodajno podjetje v jugovzhodni Veliki Britaniji je oblikovala majico s skritimi zadrgami ob strani za lažje dojenje. Trenutno iščejo novega proizvajalca za njihove majice, ki imajo na vsaki strani skrito zadrgo. Vrhunski bombažni izdelek je bil leta 2016 lansiran na trg in se uspešno prodaja in pridobiva številna priznanja o kakovosti in oblikovanju. Podjetje želi skleniti pogodbeni dogovor s podjetjem, ki lahko izpolni zahtevani 4-6 tedenski čas za dobavo.

BRRO20170905001

Dobro uveljavljena romunska oglaševalska agencija išče proizvajalce in/ali distributerje določenih zunanjih sistemov in prikazovalnikov, kot so drsniki, LCD in LED zasloni za uporabo oglaševalske plošče.

BRDE20171005001

Nemško podjetje, ki je specializirano za trgovino z rezervnimi deli za osebna vozila, tovornjake in avtobuse, težko opremo, opremo za cementno industrijo ter opremo za vrtanje odprtih jame in podzemnih rudnikov (originalni deli in deli OEM), išče dobavitelje nadaljnjih rezervnih delov, da razširi svojo proizvodno linijo in ponuja sporazum o distribucijskih storitvah.

BRIE20180711001

Hitro rastoče spletno maloprodajno podjetje z Irske želi skleniti pogodbo o proizvodnem sodelovanju in išče nove in stroškovno učinkovite okolju prijazne embalažne rešitve za svoje nove naročniške škatle.

BRPL20171016001

Poljsko podjetje specializirano za razvoj in proizvodnjo različnih izdelkov iz kompozitnih materialov, zlasti za avtomobilsko industrijo. Iščejo nove dobavitelje končnih in polizdelkov iz kompozitnih materialov, ki jim bodo omogočili stabilizacijo proizvodnje in razvoj novih izdelkov. Trenutno uporabljajo spojine z jedrom iz plute in ogljikovimi, aramidnimi ali steklenimi vlakni kot ojačevalci, vendar so odprti tudi za druge materiale. Iščejo sodelovanje v okviru sporazuma o proizvodnji.

BRQA20171009001

Katarsko podjetje je eno od največjih proizvajalcev posteljnine v zalivskih državah. Proizvaja in dostavlja žimnice več različnim vrstam strank in išče izdelovalce materialov za izdelavo posteljnine za proizvodni sporazum.

BRDK20181004001

Dansko podjetje za uvoz in prodajo na drobno, ki je specializirano za ekološko pridelano hrano, išče proizvajalce organskih oreščkov, da na danskem trgu delujejo kot distributer v njihovem imenu - prodajajo zasebne kot tudi druge blagovne znamke. Natančneje, podjetje išče certificirane organske mandlje, lešnike, orehe, oreščke, makadamije, pistacije in pekan.

BRFR20181002001

Francosko podjetje, specializirano za zasnovo avtomatskih linij za industrijske pekarne, išče proizvodnega partnerja. Iskani partner bo moral po francoskih specifikacijah, proizvesti modularne ali konvekcijske pečice. Partner mora biti specializiran za kovinsko konstrukcijo in elektromehansko montažo. S sporazumom o proizvodnji želijo skleniti dolgoročno partnerstvo.

BRDE20180906001

Nemško zagonsko podjetje, specializirano za maloprodajo in izdelavo formulacij za proizvodnjo izdelkov osebne higiene, nege telesa in kozmetike, išče dobavitelje surovin iz Evrope. Iščejo pigmente, UV-filtre ali druge pogosto uporabljene aktivne snovi. Prednost imajo proizvajalci zainteresirani za dolgoročno sodelovanje na srednjem ali bližnjem vzhodu. Podjetje išče sodelovanje v okviru ekskluzivnega sporazuma o distribucijskih storitvah ali pogodbe o trgovskem zastopanju.

BRTR20180703001

Turško zagonsko podjetje, specializirano za razvoj inovativnih solarnih plošč, išče potencialne partnerje, proizvajalce gravirne opreme in premazov za proizvodni sporazum. Podjetje je pripravljeno kupiti proizvodno enoto za svoj razvojni oddelek in je pripravljeno sodelovati v okviru proizvodnega sporazuma.

BRFR20180514001

Francosko industrijsko podjetje je specializirano za proizvodnjo beljakovin iz agroživilskih proizvodov. Za povečanje svoje proizvodne zmogljivosti naravnih živilskih dodatkov, išče specializiranega partnerja s področja biotehnologije, ki ima opremo za pridobivanje proteinov iz stranskih produktov z encimskim procesom. Partner mora imeti veliko proizvodno zmogljivost in na voljo zadostno količino stranskih proizvodov iz mesa in/ali morskih sadežev. Podjetje želi skleniti dolgoročno podizvajalsko pogodbo.

BRUK20180927001

Angleško podjetje išče inovativne rešitve za obdelavo vode, ki jim bodo pomagale postati bolj konkurenčno. Območja interesa vključujejo, vendar niso omejena na spletno merjenje kakovosti vode v realnem času, upravljanje invazivnih vrst, kot so školjkasti mehkužci, upravljanje zooplanktona in upravljanje nivoja železa v omrežjih. Iščejo sodelovanje na osnovi sporazuma o storitvah.

BRFR20180824001

Francosko podjetje, specializirano za oblikovanje in izdelavo opreme za šport in prosti čas, je razvilo novo, umetno ne-hladno smučarsko stezo/smučišče. Sistem je popolnoma okolju prijazen. Podjetje je pripravljeno uporabiti nove metode komercializacije in promocije z uporabo spletnega trženja. Za ta namen iščejo partnerje specializirane za postavitev strategije digitalnega trženja in strategije za iskanje javnih ali zasebnih vlagateljev na podlagi storitvenega sporazuma.

BOUK20180131003

Angleško podjetje išče distribucijske partnerje za vrsto prenosnih monitorjev za testiranje medicinskih cevovodov. Monitorji za nadzor detekcije plinov v območju se uporabljajo za preverjanje in potrjevanje kakovosti in količine medicinskega plina, ki se ga daje bolnikom, od strojnice in distribucijskih točk do mesta odjema. Iščejo distribucijske sporazume iz Gruzije, Belorusije, Hrvaške, Slovenije in Bolgarije.

BOFI20171106001

Finsko podjetje, ki proizvaja kotle na biomaso, išče partnerje v okviru sporazuma z trgovskim agentom ali sporazuma o distribucijskih storitvah. Partnerje išče zlasti iz Nove Zelandije, Španije, Portugalske, Slovenije, Slovaškem in Francije, da bi razširili svoje delovanje na mednarodnem trgu bioenergije. Proizvodni program kotlov na biomaso je obsega bojlerje v rangu od 30 kW do 990 kW.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close