Oktober 2017

Oktober 2017

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRPL20171016001

Poljsko podjetje se specializira v razvoju in proizvodnji različnih izdelkov iz kompozitnih materialov, zlasti za avtomobilsko industrijo. Iščejo nove dobavitelje končnih izdelkov ali polizdelkov kompozitnih materialov, ki jim bodo omogočili stabilizacijo proizvodnje in razvoj novih produktov. Trenutno uporabljajo kompozite z jedrom iz plute ter ogljikovimi, aramidnimi ali steklenimi vlakni kot ojačevalci, vendar so odprti tudi za druge materiale. Zahteva se sodelovanje v okviru proizvodnega sporazuma.

BRRO20161006003

Romunsko podjetje deluje v sektorju obnovljivih virov energije in sektorju energetske učinkovitosti ter išče sodelovanje z razvijalci in proizvajalci tehnologije, ki jih pokrivajo ta področja. Vrsta partnerstva za sodelovanje, ki ga želijo, je sporazum o tržnem zastopanju s podjetji, ki se zanimajo za razširitev svojega trga v Romunijo in ponuditi inovativne energetske rešitve/izdelke.

BRPL20170626001

Poljski grosist in prodajalec širokega nabora visoko kakovostnih izdelkov na področju zdrave prehrane, vključno z: zelišči, začimbami, ekstrakti, suhim sadjem, praški, olji in še veliko več, išče podjetja, ki jim bodo dobavljala kateregakoli izmed želenih izdelkov. Podjetje se zanima za dodajanje določenih izdelkov njihovemu portfelju ter prodajo teh izdelkov pod njihovo lastno znamko. Vrsta sodelovanja, za katerega se zanimajo, je sporazum o nudenju distribucijskih storitev.

BRRO20161031001

Romunska družba s skoraj 10 let izkušenj pri trgovanju z novimi in rabljenimi rezervnimi deli za skuterje in motorna kolesa išče dobavitelje. Iskani partnerji so proizvajalci originalnih rezervnih delov, predvsem za motorna kolesa in skuterje znamk Aprilia, Honda, Suzuki, Peugeot, Malaguti. Tudi proizvajalci originalnih delov/ekskluzivni distributerji so potencialni partnerji. Podjetje se zanima za pogodbo o nudenju distribucijskih storitev.

BRUK20170816002

Podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu proizvaja in distribuira naravne izdelke za nego kože v vintage steklenih embalažah in tubah, ki so privlačne za trg daril. Ponudba izdelkov vključuje vlažilna sredstva, olja za telo ter soli za kopeli. Zaradi naraščajočega povpraševanja po njihovih izdelkih, podjetje sedaj išče nove dobavitelje embalaže, tako steklenih posodic/steklenic s pokrovi/zamaški kot tub. Iščejo sklenitev sporazuma o proizvodnji s proizvajalci embalaže v tujini.

BRBG20151020001

Bolgarsko podjetje, vodilno na nacionalnem trgu proizvodnje vnaprej pripravljenih mešanic vitaminskih elementov, mineralnih mešanic in bio-koncentratov išče proizvajalce vitaminov, mineralov in dodatkov za živila iz Evropske unije in tretjih držav. V namene izboljšanja in razširitve svoje ponudbe proizvedenih izdelkov se podjetje zanima za iskanje novih sestavin, s katerimi lahko delujejo ali izdelujejo vnaprej pripravljene mešanice (premikse). Iščejo sporazum o nudenju proizvodnih ali distribucijskih storitev.

BRRO20160330002

Romunsko podjetje, specializirano za gradbeništvo, išče nove dobavitelje/proizvajalce gradbenega materiala na svetovnem trgu. Podjetje se zanima za sklenitev sporazuma o nudenju distribucijskih storitev za gradbene komponente, kot so:

- pločniki,

- tlakovci,

- ograje,

- zaključni robovi.

BRDE20170920002

Nemški tesar je specializiran za oblikovanje in izdelavo pohištva za notranje oblikovanje. Osredotoča se na tri bivalne prostore: masivno leseno kuhinjo, kopalnice s savnami in spa-ji ter pohištvo in vgradno pohištvo za dnevne sobe, spalnice ter vhode. Išče partnerje iz Slovenije, Češke, Poljske, Romunije in Bolgarije za proizvodni sporazum.

BRCZ20170830002

Češko podjetje iz turističnega sektorja išče organizatorje potovanj ali potovalne agencije v segmentu »luksuznih storitev« nastanitvenih zmogljivosti (vsaj 4*), ki ponujajo posebne in netradicionalne izkušnje, kot so kulturna, kulinarična, naravna (okoljska), zgodovinska, znanstvena in podobne tematike. Potencialni partner mora nuditi svoje storitve v srednjeevropski regiji, skladno s sporazumom o nudenju storitev.

BRDE20170619001

Nemški ponudnik personaliziranih visoko kakovostnih delovnih oblačil za moške in ženske išče podjetje znotraj Evropske unije, ki lahko proizvede konfekcijske srajce, bluze in polo majice. Ker večina korporacijskih strank želi oblačlila z individualiziranimi logotipi ali začetnicami, nemško MSP išče podjetja, ki lahko nudijo vezenje in tiskanje na oblačila kot dopolnilni del storitve, skladno s proizvodnim sporazumom.

BRAT20170714002

Mlado, inovativno avstrijsko zagonsko podjetje je razvilo lesen prezračevalni sistem za notranjo uporabo, ki lahko deluje tudi kot vlažilec. Podjetje išče evropskega proizvodnega partnerja, ki lahko proizvede integrirano kubično stekleno vazo. Cilj proizvodnega sporazuma je najti partnerja, – če je možno, v bližini Avstrije – ki lahko zagotovi potrebno kakovost in specifikacije.

BRUK20171011002

Uveljavljeno angleško oblikovalsko podjetje potrebuje proizvajalca za izgradnjo in preizkušanje njihove inovativne naprave, ki izdeluje pretisne omote za tablete, ki jih uporabljajo farmacevti in negovalci v pomoč pri razdeljevanju zdravil. Išče se proizvodni sporazum.

BRQA20171009001

To podjetje je eno izmed največjih proizvajalcev posteljnine v zalivskih državah. Proizvaja in dostavlja žimnice več vrstam strank. Katarsko podjetje išče proizvajalce materialov za izdelavo posteljnine za proizvodni sporazum.

BRDE20171005001

Nemško podjetje se specializira v trgovanju z rezervnimi deli za osebna vozila, tovornjake in avtobuse, težko opremo, opremo za cementno industrijo ter opremo za vrtanje odprtih jam in podzemnih rudnikov (originalni deli in deli proizvajalcev originalne opreme - OEM deli). Išče dobavitelje drugih rezervnih delov za razširitev svoje linije izdelkov in ponuja sporazum o zagotavljanju distribucijskih storitev.

BRNL20170929001

Nizozemski MPS, ki oblikuje in prodaja lesene igrače in igrače iz blaga išče proizvodnega partnerja za proizvodnjo visokokakovostnih igrač. Partner mora uporabljati FSC certificirani masivni les in mora biti zmožen obvladati celoten proces od nakupa surovin do embaliranja proizvodov. Sporazum o proizvodnji je ponujen partnerju, ki želi začeti z majhnim obsegom in je sposoben povečati proizvodnjo, ko se prodaja poveča.

BRBE20160325001

Belgijsko podjetje, specializirano za izdelavo vgradnih rešitev prodajalnih objektov v maloprodajni industriji, želi sklepanje podizvajalskih ali proizvodnih pogodb. Partnerje iščejo predvsem v vzhodni Evropi.

BRPL20171003001

Poljsko podjetje je specializirano za dobavo surovih, užitnih oreškov ter suhega sadja in želi vzpostaviti dogovore o sodelovanju z novimi proizvajalci/dobaviteljih teh izdelkov po sporazumu o nudenju distribucijskih storitev.

BRBG20160919001

Specializirana trgovska družba iz Bolgarije, distributer inovativne medicinske opreme in postrošnih materialov, išče nove potencialne partnerje, proizvajalce inovativnih medicinskih pripomočkov, orodij in izdelkov za enkratno uporabo za splošne bolnišnične potrebe. Podjetje ponuja svoje storitve kot distributer izdelkov tako inovativnih evropskih proizvajalcev kot tudi podjetij iz drugih držav. Iščejo sporazum o nudenju distribucijskih storitev.

BRBE20170901001

Belgijsko podjetje je specializirano za čistila za trg fleksotiska. Iščejo dobavitelje aniloks valjev/rokavov ter zaščite za aniloks valje za sklenitev sporazuma o nudenju distribucijskih storitev. Možni dogovori tudi o drugih vrstah sodelovanja.

BRBE20170502001

Belgijsko podjetje, specializirano za čistilna sredstva na trgu fleksotiska, želi razširiti nabor izdelkov s sklenitvijo pogodbe o trgovskem zastopanju s proizvajalcem modularnih fleksografskih tiskalnikov, po možnosti prisotnem na nemškem trgu, vendar so dobrodošli tudi partnerji iz drugih držav.

BRDE20161128001

Nemško podjetje iz sektorja predelave kovin išče partnerje za zunanje izvajanje nekaterih njihovih aktivnosti.

BRIT20150928001

Italijanski distributer gradbenih materialov in gradbenih zaključnih del išče dobavitelje.

BRFR20160331001

Francosko podjetje, išče kovinske noge za pisarniške mize, kuhinjska korita in kopalniške umivalnike ter tapecirane stole proizvajalcev iz vzhodne Evrope.

BRRO20161102001

Romunsko podjetje, ki proizvaja izdelke po naročilu, išče proizvajalce moških nepremočljivih zimskih jaken z odstranljivimi rokavi ter moških delovnih srajc. Izdelki so namenjeni zunanjim delavcem. Predvideno je sodelovanje preko sporazuma o podizvajalstvu.

BRAT20170714003

Avstrijski dobavitelj visoko kakovostnih kap in trakov z integriranimi LED sistemi išče evropska podjetja, ki ponujajo proizvodni sporazum za šivanje teh tekstilij.

BRDE20170406001

Nemško podjetje, ki je dobavitelj celovite ponudbe za ponudnike socialnih storitev, kot so bolnišnice, domovi za oskrbo starejših občanov ter ponudniki nege na domu, išče dobavitelje medicinskih pripomočkov in izdelkov za enkratno uporabo v vzhodni Evropi.

BRCZ20160128001

Češko podjetje, specializirano za trgovanje z železnimi in jeklenimi materiali, ponuja vlogo distributerja ali zastopnika novim tujim dobaviteljem. Podjetje išče širok razpon izdelkov iz železa/jekla za vse sektorje, kjer se ti izdelki uporabljajo, npr. gradbeništvo, strojna, energetska, kemijska, živilska ali avtomobilska industrija. Iskani materiali morajo biti kakovostni, vendar certificiranje po standardih DIN, AISI ni potrebno.

BRFR20170803001

Francoska družba proizvaja rešitve iz lesne volne za prevoz in pakiranje hitro lomljivih izdelkov ter domačih kokoši. MSP išče dobavitelja bal lesne volne za proizvodni sporazum.

 

Kontaktne osebe:
Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close