November 2018

November 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRPL20181027001

Poljski ponudnik storitev, ki deluje na avtomobilskem trgu, išče nove dobavitelje rabljenih, poškodovanih ali nepopolnih turbopolnilnikov. Podjetje ponuja dolgoročno poslovno sodelovanje tistim, ki lahko dobavijo večje količine turbopolnilnikov.

BRJO20181016001

Jordansko podjetje na področju embalaže, ki lahko zagotovi celovite in integrirane rešitve izdelkov za pakiranje živil, išče priložnost za nakup uveljavljenih distribucijskih podjetij, gostinskih podjetij, trgovcev na debelo ali uvoznikov, ki kupce oskrbujejo s tovrstnimi izdelki.

BRGR20181026001

Grško trgovsko podjetje, ki deluje predvsem na področju proizvodnje električne opreme, tiskarskih storitev in uvozu / izvozu električne opreme, želi razširiti svoj portfelj izdelkov. Zato išče proizvajalca/dobavitelja skob za okrogle kable v različnih velikostih na podlagi distribucijskega sporazuma.

BRNL20181031001

Nizozemsko podjetje, specializirano za prodajo in trženje medicinskih pripomočkov z več kot 25-letnim strokovnim znanjem v industriji medicinskih pripomočkov, išče nove partnerje za dopolnitev in širitev svojega portfelja medicinskih kirurških pripomočkov in naprav za nego na domu. Iščejo nišne izdelke. Podjetje proizvajalcem ponuja sodelovanje na podlagi trgovinskega agencijskega sporazuma.

BOJP20181023001

Japonski proizvajalec je razvil infrardečo multispektralno barvno nočno kamero, ki lahko snema celo v popolni temni barvi, kar zagotavlja jasne barvne slike. Ta je v primerjavi z običajno kamero z visoko ločljivostjo bolj učinkovita, in 90% cenejša od povprečne cene konvencionalne kamere. Podjetje se želi razširiti na trge EU in išče partnerje na podlagi sporazuma o trgovskem zastopanju.

BOIT20181003001

Italijansko podjetje, specializirano za izdelavo luksuznega pohištva iz masivnega lesa, išče sporazume o distribucijskih storitvah in agencijske sporazume s tujimi trgovskimi partnerji.

BOPL20181002003

Poljsko podjetje je proizvajalec cestnih sušilnikov, ki so izjemno koristni, če je površina cest preveč mokra za označevanje in je treba opraviti delo za označevanje cest. Podjetje želi vzpostaviti stik z novimi potencialnimi partnerji, zato iščejo zastopnika ali distributerja.

BOTR20180926002

Turško podjetje, ki sta ga ustanovili sestri; oblikovalka in arhitektka, je izkušeno podjetje pri zagotavljanju rešitev za notranjost luksuznih plovil. Podjetje išče sporazume skupnega vlaganja, proizvodnje in sklepanja pogodb s podizvajalci v Evropi.

BOTR20181010003

Turško MSP je specializirano za načrtovanje in izdelavo avtomobilskih delov, kot so notranja oprema, zunanje obloge, volanski obroči itd. Podjetje išče partnerje, ki želijo ponuditi te vrste delov trgovskim družbam v okviru svojega portfelja proizvodov ali obstoječim proizvajalcem avtomobilskih delov, ki želijo povečati proizvodne zmogljivosti ali paleto izdelkov.

BOFR20180910001

Francosko podjetje je razvilo posebno metodo za nadzor komarjev z uporabo »povezane« pasti, ki je trajnostno zasnovana za uporabo na mestnih in zasebnih vrtovih. Metoda je učinkovita in ekonomična. Njen namen je nadomestiti nadzor komarjev z uporabo larvicidov in pesticidov, ki niso učinkoviti ali imajo zanemarljive učinke. Podjetje išče licenčne pogodbe s tujimi podjetji, ki lahko distribuirajo njihove izdelke ob spoštovanju njihovih okoljskih zavez.

BRDE20181009001

Nemška srednje velika strojna družba, ki se ukvarja z razvojem in oblikovanjem procesnih linij, strojev in posebnih konstrukcij za jeklarska in alu-podjetja, išče partnerje iz kovinske industrije za sporazume o proizvodnji. Iščejo proizvodnega partnerja za izdelavo strojev z nizko do zelo visoko precesijo na podlagi načrtov oz. tehniških risb nemškega podjetja.

BRGR20181113001

Grško podjetje s sedežem v Arkadiji, ki proizvaja in trži kakovostno kuhinjsko pohištvo, otroško pohištvo in omare za spalnice, išče evropske proizvajalce otroškega pohištva in jim ponuja trgovsko zastopniško pogodbo ali sporazum o distribuciji za grški trg.

BRPL20181106001

Poljsko podjetje, specializirano za distribucijo oreškov, semen in suhega sadja za B2B sektor in HoReCa želi vzpostaviti sporazume o sodelovanju z novimi proizvajalci/dobavitelji teh izdelkov na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRPL20181030001

Poljski distributer medicinskih orodij namerava razširiti svoj portfelj in išče tuje dobavitelje visoko kakovostnih medicinske in ortopedske obutve, ki jih uporabljajo zdravstveni delavci v bolnišnicah. Delovni čevlji morajo biti izdelani iz materialov, ki jih je mogoče oprati in sterilizirati v standardnih sterilizatorjih. Medicinski čevlji, ki jih uporablja drugo osebje, morajo biti udobni, zanesljivi in estetsko izdelani. Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi trgovskega-agencijskega ali distribucijskega sporazuma.

BOJP20181115001

Japonsko podjetje, ki ima več kot 50 let izkušenj na področju proizvodnje in izvoza pršilne opreme in zračnih kompresorjev trenutno išče distributerje v EU. Išče izkušene partnerje z dobro prodajno mrežo opreme za brizganje barv z različnimi končnimi uporabniki v avtomobilski, plastični, usnjarski in podobni industriji. Ponujajo partnerstvo na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah z velikimi ali malimi prodajalci strojne opreme / opreme za pršenje.

BOBE20170607001

Belgijsko podjetje, proizvajalec in dobavitelj biološko razgradljivih posod za enkratno uporabo, kot so plošče, sklede, skodelice in jedilni pribor, želi razširiti in distribuirati svoje izdelke v druge evropske države. Podjetje išče veletrgovce in distributerje, ki lahko izdelke prodajajo neposredno ali pod lastno trgovsko blagovno znamko.

BOSK20181016001

Slovaško družinsko podjetje z več kot 25 let izkušenj na področju recikliranja, uporablja odpadke za izdelavo gradbenih materialov, kot so gradbene plošče, izolacijski materiali, ipd. Podjetje odpadno kartonsko embalažo pretvori v komponente za njihove končne izdelke - gradbene materiale. Podjetje išče nove distribucijske kanale v okviru sporazumov o distribucijskih storitvah v državah EU.

BOUA20180904004

Ukrajinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo mikrohranil za obdelavo semen pred sajenjem, išče sodelovanje s trgovskimi partnerji v kmetijskem sektorju in ponija sporazum o distribucijskih storitvah ali trgovinsko-agencijski sporazum.

BORO20181014001

Romunski izumitelj je razvil praktičen in prenosen izdelek za večkratno uporabo, ki je namenjen higienski uporabi za namestitev na straniščni pokrov školjke. Podjetnik išče partnerska podjetja v higienskem sektorju za proizvodnjo in trženje izdelka. Ponuja partnerstvo na podlagi licenčnega ali proizvodnega sporazuma.

BOUK20180730001

Britansko podjetje je razvilo patentirano tehnologijo za shranjevanje »občasne« obnovljive energije, ki obide neločljivo povezane slabosti številnih energetskih distribucijskih omrežij. Sistem uporablja napravo, ki pretvori DC v AC, da nadzira shranjevanje in uporabo energije med obnovljivim virom, baterijami in omrežjem. Izloča potrebo po nadgradnji omrežja in omogoča namestitev večjih zmogljivosti. Podjetje išče distributerja / monterja prek pogodbe o distribucijskih storitvah.

BRUK20181102001

Velik proizvajalec vrtnih izdelkov iz Velike Britanije želi razširiti število dobaviteljev lesenih vrtnih izdelkov, (dekorativne ograje, vrtne ute, leseni obrobe gredic, vrtno pohištvo) iz Evrope. Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi proizvodnih sporazumov ali distribucijskega sodelovanja.

BRIT20180927001

Italijanska turistična spletna incoming agencija, namerava okrepiti svoje storitve in produkte, za lokalni trg z vključitvijo evropskih destinacij. Cilj podjetja je razširiti svojo linijo produktov in storitev, da bi ponudili turistične pakete, ki vključujejo doživljajske lokalne evropske trge. Podjetje išče partnerje, kot so hoteli, prevozna podjetja, prevozniki, organizatorji potovanj za sodelovanje na podlagi komercialnega ali storitvenega sporazuma.

BRPL20181004001

Poljski proizvajalec dekorativnih dišavnih difuzorjev v obliki ogrlic in obeskov za eterična olja, izdelanih iz visoko kakovostne terakote, iščejo proizvajalce eteričnih olj. Partner mora biti sposoben proizvajati eterična olja pod blagovno znamko poljskega podjetja. Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi podizvajalskih pogodb.

BRUK20181008001

Britansko podjetje iz Londona išče partnerja za proizvodnjo novega vozička, posebej zasnovanega za prevoz plinskih jeklenk za domačo uporabo in uporabo v prostem času. Ponuja proizvodni dogovor.

BRIE20180910001

Irsko spletno maloprodajno podjetje ponuja »outsourcing« sporazum podjetjem s ciljem, da bi našli nove in bolj stroškovno učinkovite izdelke, ki jih želijo vključiti v svoje novosti - naročniške darilne škatle.

BRRO20181026001

Romunski proizvajalec srebrnega nakita s Swarovski kristali in biseri išče dobavitelje surovin v naslednjih kategorijah: nakit, matice, vijaki, biserni zatiči, poldragi kamni itd. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje z novimi poslovnimi partnerji za dobavo surovin na podlagi sporazumov o distribucijskih storitvah.

BRBE20181025001

Belgijsko podjetje, specializirano za čistilce za fleksoprinting, želi razširiti svojo paleto izdelkov s sklenitvijo komercialnih agencijskih sporazumov ali distribucijskih dogovorov z dobavitelji čistilcev za offset tiskanje.

BRIT20181005002

Italijansko prehrambno podjetje, specializirano za proizvodnjo slaščičarskih izdelkov, želi vzpostaviti sporazume o sodelovanju z novimi proizvajalci / dobavitelji surovin, kot so izbrani oreški, suho sadje, med na podlagi proizvodnega sporazuma.

BRDE20181024001

Nemško podjetje nagrajeno za izdelek, ki zazna predmete, ljudi in njihove dejavnosti z uporabo algoritmov za strojno učenje išče podizvajalce ali proizvajalce baznih postaj in senzorskih pasov za njihov sistem. Inovativni, subtilni in enostavno integrirani sistem se večinoma uporablja v domovih za nego in domovih za starejše. Namen uporabe pasu je opozoriti skrbnike o kakršni koli neposredni nevarnosti za paciente.

BRIE20180802001

Irski proizvajalec kmetijskih strojev (vrtnih traktorjev in kosilnic) ponuja proizvodni ali outsourcing dogovor proizvajalcem plastičnih rezervoarjev za škropilnice za vrtne traktorje, proizvajalcem črpalk in kablovja.

BRGR20181102001

Grško gradbeno-inženirsko podjetje, ki deluje na področju sistemov varčevanja z energijo želi razširiti maloprodajo. Išče dobavitelje sončnih grelnikov vode, ogrevalne opreme, grelnih črpalk, kotlov, opreme za varčevanje z energijo, nadzora energije, ogrevalnih instrumentov itd. Izdelki morajo biti učinkoviti in konkurenčni. Podjetje je zainteresirano za pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRSE20180907001

Švedsko inženirsko podjetje, z večletnimi izkušnjami v mehanski konstrukciji, razvija koncept električnih motorjev, ki omogoča pretvorbo bencinskega/dizelskega pogona za manjše ladje in druga pomorska vozila na električni pogon. Podjetje išče izkušenega ponudnika električnih komponent v skladu s pogodbo o distribuciji.

BRSE20181101002

Švedsko prehrambno podjetje, ki izdeluje živilske izdelke, ki pomagajo pri nespečnosti išče proizvajalca organskih tablic v Evropi, da bi proizvajal manjše količine tablic iz večinoma organskih sestavin, ki ne vsebujejo alergenov in pomagajo proti nespečnosti.

BRNL20181018001

Nizozemsko malo podjetje, ki ponuja ptičjo hrano išče proizvodnega partnerja iz vzhodne Evrope za proizvodni sporazum. Podjetje išče proizvodnega partnerja, ki mora imeti primeren proizvodni obrat (tovarna) in lahko izdela ptičjo hrano (pičo) v obliki vencev, ki vsebujejo arašide, semena in druge sestavine ptičje hrane, ter so obdelani z lepilom in sponkami, ki omogočajo izdelavo tovrstnih oblik. Podjetje pričakuje tudi ustrezno pakiranje končnih izdelkov v škatle.

BRUA20180904001

Ukrajinski distributer pohištva in notranje razsvetljave išče proizvajalce, ki ponujajo visoko kakovostne izdelke za notranjo opremo, kot so pohištvo (fotelji, stoli, blazine, pisalne mize, mize, kavne mize, jedilne mize, konzolne mize) svetila (stenske svetilke, stropne svetilke, talne svetilke), dekor (dizajnerske blazine, dekor stene in ozadja) za distribucijo in prodajo v Ukrajini. Ponuja sodelovanje v obliki sporazuma o distribuciji.

BRFR20181024001

Francoska mlado podjetje oblikuje, razvija in prodaja celotno paleto lesenih avtomobilskih igrač (avtomobilov, letal, motorjev) za otroke. Podjetje išče industrijskega proizvajalca valjastih črnih ali barvnih cevi iz pene visoke gostote, ki se uporabljajo kot ročajne ročice pri enem izmed modelov igral za otroke - motor. Podjetje išče dolgoročnega partnerja za proizvodni sporazum.

BRBE20181016001

Belgijsko podjetje išče dobavitelje »tropin« jagodičja, ki ostanejo od/iz proizvodnje sadnega soka ali pireja. Podjetje ponuja odkup tovrstnega materiala za nadaljnjo proizvodnjo lastnih izdelkov.

BRRO20181010001

Romunsko podjetje, specializirano za prodajo rezanega cvetja in ostalih rož ter lončnic na drobno in na debelo, je zainteresirano za nove poslovne partnerje, ki lahko dobavljajo različne cvetličarske dodatke. Sodelovanje s partnerji bo temeljilo na sporazumih o distribucijskih storitvah.

BRRO20180926001

Romunsko podjetje je specializirano za 3D tiskarske storitve. Podjetje išče mednarodne partnerje, ki lahko dobavljajo surovine, potrebne za njihovo dejavnost. Sodelovanje z zainteresiranimi partnerji bo temeljilo na sporazumih o distribucijskih storitvah.

BRPL20181019001

Poljsko majhno podjetje je specializirano za industrijske in zunanje LED razsvetljave. Podjetje proizvaja LED svetila za industrijsko uporabo in išče proizvajalca aluminijastih radiatorjev/hladilnikov-odvajanje toplote-za njihova svetila in ponuja možnost vzpostavitve dolgoročnega poslovnega sodelovanja, ki temelji na proizvodnem dogovoru.

BRFR20181022001

Francosko MSP načrtuje, razvija in prodaja celotno paleto lesenih prevoznih sredstev (avtomobilov, letal) za otroke. Podjetje išče mizarsko proizvodno podjetje za izdelavo majhnih kosov elementov za omenjene produkte iz masivnega lesa belega bukve. Podjetje išče dolgoročnega podizvajalskega partnerja.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close