Marec 2019

Marec 2019

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRUK20190225001

Britansko podjetje, specializirano za otroška oblačila, išče proizvajalce za sodelovanje pri razvoju različnih delov šolske uniforme in športnih oblek za dečke in deklice 4-16 let. Podjetje išče podjetje za izdelavo tovrstnih delov uniforme in oblek na podlagi proizvodnega dogovora.

BRJP20190214001

Japonsko podjetje išče tehnologijo 3D tiskanja za gradnjo konstrukcij za distribucijo na Japonskem.

BRUK20190228002

Britansko podjetje je v procesu priprave praškastega produkta iz kalčkov, ki ga želi dati na trg. Podjetje išče akreditiran laboratorij EU, ki lahko testira spojino »sulforaphane« v svežih ohrovtih v prahu in brokoliju. Podjetje je zainteresirano za sklenitev storitvene pogodbe z laboratorijem.

BRNL20190215001

Mlado nizozemsko podjetje z blagovno znamko visokokakovostnih usnjenih torbic išče proizvodnega partnerja za izdelavo usnjenih torbic in drugih usnjenih izdelkov, kot so telefonski ovitki, zaščitni ovitki za tablice in prenosnike, ipd.

BRLU20190222001

Luksemburško podjetje, specializirano za oblikovanje novih oblik snack-pakiranja, išče podjetja, specializirana za proizvodnjo arašidov. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje na podlagi podizvajalskega dogovora.

BRPL20190311001

Poljsko podjetje, specializirano za distribucijo pohištva in opreme, išče proizvajalce miz, stolov in druge opreme za zasebno in komercialno uporabo. Ponuja sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

BOIT20181012001

Italijansko podjetje išče trgovskega zastopnika ali distributerja, ki lahko predstavi in ponudi njihove izdelke s ciljem, da bi razširili svojo prodajno mrežo v tujini. Podjetje je specializirano za izdelavo rezalnih orodij, predvsem tračnih žag, krožnih rezil, žaginih listov ter številnih drugih orodij in potrošnega materiala, ki se uporabljajo v industriji za rezanje različnih materialov.

BOFR20180829001

Francosko podjetje išče distributerje/prodajalce za eko-certificirane praškaste biološke surovine kot so praški moringa, ashwagandha, spirulina, kokosov sladkor in podobno.

BOKR20181105003

Korejsko MSP je razvilo napravo za neinvazivno urinsko inkontinenčno zdravljenje, ki uporabnikom omogoča, da jo uporabljajo pod svojimi oblačili in brez vaginalnih sond. Podjetje išče distributerje kot sodelujoče partnerje z izkušnjami pri distribuciji medicinskih pripomočkov, zlasti v ginekologiji, urologiji, prebavni medicini, rehabilitacijski medicini in zdravstvenih ambulantah.

BOKR20190211002

Korejsko podjetje, ki je razvilo in proizvedlo sistem za sanacijo/remediacijo tal s površinsko drobitvijo in tehnologijo penjenja, išče partnerje za sporazum o distribucijskih storitvah ali licenčno pogodbo za uporabo njihovega sistema/tehnologije.

BRUK20190125002

Britansko podjetje išče video produkcijsko podjetje, da pripravi videoposnetke za njihovo Facebook stran in želi skleniti pogodbo o storitvah. Facebook stran bo zahtevala stalno pripravljanje in objavljanje posnetkov, saj bodo pokrivali različne teme, kar bo omogočalo stalno sodelovanje.

BRUK20190227001

Britansko podjetje, ki ima sedež v Yorkshiru, oskrbuje velike mednarodne trgovce s pohištvom po meri in trgovinskimi regali za njihove glavne prodajalne v Veliki Britaniji. Prav tako dobavlja pohištvo in opremo hotelom, univerzam ter sektorjem zdravstvenega varstva in prostega časa. Podjetje si zdaj prizadeva za partnerstvo s podjetjem zunaj Združenega kraljestva, ki proizvaja podobne produkte in dobavlja na podoben trg, za pogodbo o izdelavi, pakiranju izdelkov ter da izpolni vse dokumente in uredi dostavo.

BRSE20190225001

Švedsko podjetje razvija prehranska dopolnila iz posušenih govejih organov v prahu (ECO certificirano). Iščejo ECO certificirane dobavitelje, ki jim lahko zagotovijo sušenje z zamrzovanjem, upraševanje, kapsuliranje, pakiranje in označevanje izdelkov na podlagi sporazuma o proizvodnji. Prednost dajejo dobavitelju, ki lahko pokrije celoten proces.

BRLU20190221001

Luksemburško podjetje, ki je ustvarilo nove oblike embalaže za prigrizke, išče dobavitelje specializirane za embalažno folijo, kartone in tiskanje promocijskih materialov. Podjetje je zainteresirano za proizvodnjo, zunanje izvajanje in pogodbo o storitvah.

BRNL20190109001

Nizozemsko podjetje si prizadeva najti inovativne proizvajalce informacijskih tehnologij, ki iščejo nove partnerje za širitev na nove trge. Podjetje ponuja mrežo ustreznih partnerjev za hitro povečanje obsega poslovanja IT proizvajalcev s povečanjem prodaje in ustvarjanjem prepoznavnosti blagovne znamke. Nizozemska družba pospešuje začetek trženja novih izdelkov in predlaga sodelovanje na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribucijskih storitvah.

BRFR20181231002

Francosko podjetje, dejavno na področju komunalnih in industrijskih odplak, trenutno išče dobavitelje stiskalnic za čistilne naprave. Podjetje se zanima za pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRCZ20190131001

Češko podjetje za skladiščenje in trgovanje išče izdelke tujih proizvajalcev in se ponuja kot trgovinski agent oz. partner za distribucijo na češkem trgu.

BRDE20190206002

Nemško MSP, dejavno v živilskem sektorju in specializirano za proizvodnjo začimb in mešanic začimb, išče proizvajalce začimb in zelišč. Izdelki morajo biti visoko kakovostni in bio-certificirani. Ponujajo sporazum o proizvodnji.

BOCZ20181127001

Češko družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo organskih gnojil in pospeševalcev rasti (produkt gojenja kalifornijskih deževnikov), išče distributerje svojih izdelkov. Podjetje ponuja številne vrste gnojil, izdelke za vrtnarje, pa tudi za profesionalne kmetijske subjekte. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOFI20190304001

Finsko podjetje je oblikovalo ergonomski sedež, ki omogoča sedenje s hrbtom v pokončnem položaju. Podjetje išče partnerje v državah EU, ki bi jim pomagalo pri distribuciji njihovega produkta. Sodelovanje bi potekalo v obliki distribucijskih storitev ali komercialnega zastopniškega sporazuma.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close