Marec 2019

Marec 2019

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRSE20190226001

Švedsko podjetje razvija in trži brizgalne tiskalnike in črnila za identifikacijo industrijskih izdelkov. Podjetje išče proizvodnega partnerja, ki lahko proizvaja razmeroma majhne vrteče se dele, izdelane iz acetalne plastike in nerjavečega jekla.

BRRO20190207001

Romunski proizvajalec kozmetike išče dobavitelje ali proizvajalce izdelkov-embalaže za pakiranje krem za obraz bodisi na podlagi sporazuma o storitvah ali proizvodnji.

BRFR20190307001

Francosko MSP, dejavno na področju upravljanja z vodo in sanitarnih naprav, išče dobavitelje sistemov za gospodarjenje z odpadno vodo v gospodinjstvih, ki lahko zagotovijo visoko zmogljive naprave z dovolj majhno velikostjo, da jih je mogoče z lahkoto prevažati, s sporazumom o zunanjem izvajanju in morebitnimi dolgoročnimi komercialnimi sodelovanji.

BRRO20190308001

Romunsko podjetje iz Transilvanije je specializirano za proizvodnjo ročno izdelanih usnjenih izdelkov: denarnice, notesniki in etuiji za očala. Romunsko podjetje je zainteresirano za širitev mreže poslovnih partnerjev z identifikacijo mednarodnih dobaviteljev kakovostnega usnja.

BRUK20190208001

Britansko podjetje je razvilo nov sistem za kibernetsko varnost, ki uporablja napredne tehnike umetne inteligence, ki jih navdihuje človeški vizualni in senzorični pomnilniški sistem, ki simulira pameten vzorec, ki je prepoznaven in razumljiv ljudem. Izdelek je rezultat dolgoletnih akademskih študij in raziskav. Podjetje išče prodajne zastopnike za sklepanje pogodb o distribucijskih storitvah.

BRDE20190227002

Nemško podjetje za distribucijo medicinskih pripomočkov išče nove izdelke medicinske tehnologije na področju in-vitro diagnostike, in vivo diagnostike in s tem povezanih področij. Želijo distribuirati tovrstne produkte v Nemčiji na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah. Poleg tega ponujajo sporazume o skupnih vlaganjih z inovativnimi proizvajalci medicinske tehnologije.

BRRO20181026002

Romunski distributer, ki ima močno distribucijsko mrežo v Romuniji in Republiki Moldaviji, išče dobavitelje in proizvajalce opreme in instrumentov s področja spremljanja in varovanja okolja, da bi lahko prodajal svoje izdelke (npr. samostojni detektorji, sistemi za nadzor plina, opozorilo o potresu sistemi, merilne naprave za fizikalne lastnosti, kot so toplotna difuzivnost, rentgenska difrakcija in drugi).Podjetje želi sklepati sporazume o distribucijskih storitvah.

BOCZ20190222002

Češki start-up je ustvaril aplikacijo, preko katere obiskovalci muzejev (ali drugih kulturnih subjektov) komunicirajo o umetnosti, ki jo vidijo na kraju samem. Podjetje išče muzeje ali druge kulturne subjekte, ki bi se želeli pridružiti tej mreži in jih uvrstiti v aplikacijo. Sodelovanje bi temeljilo na licenčni pogodbi.

BOES20190314001

Špansko tehnološko podjetje je razvilo očesno zaščito, ki absorbira del svetlobe valovne dolžine, ki jo oddajajo pametni telefoni in druge elektronske naprave, ter zmanjšuje vizualno utrujenost. Podjetje išče sporazume o distribucijskih storitvah za svoje izdelke.

BOIT20190205001

Italijansko MSP načrtuje in izdeluje visoko kakovostne bakrene in aluminijaste radiatorje z uporabo tehnoloških proizvodnih sistemov in z zagotavljanjem maksimalne prilagodljivosti glede prilagajanja za hlajenje endotermnih motorjev v različnih sektorjih. Podjetje se zanima za sklepanje pogodb o trgovskem zastopanju, o distribucijskih storitvah in pogodb o proizvodnji s podjetji agro-kmetijske mehanizacije, traktorjev, motorjev za oleodinamiko in podjetji v zdravstvenem sektorju.

BRIT20190301001

Italijansko podjetje išče proizvodnega partnerja v vzhodni Evropi v sektorju plastike in plastičnih izdelkov za proizvodnjo inovativnega dežnika. Ponuja proizvodni dogovor.

BRNO20190225001

Norveško podjetje je specializirano za opremo za enostavno dviganje čolnov/vodnih skuterjev/gliserjev in čolnov, ki se uporabljajo s potniškimi križarkami. Iščejo proizvodne partnerje za proizvodnjo posebne opreme za dviganje tovrstnih plovil. Iskani partner mora biti visoko usposobljen in mora biti usposobljen za upogibanje cevi, varjenje nerjavečega jekla, lasersko rezanje, rezanje vode, elektrolitsko (ali mehansko) poliranje, montažo in pakiranje. Ponujajo proizvodni dogovor.

BRGR20190227001

Grško MSP ponuja inovativne digitalne rešitve (poenotene komunikacije, rešitve za omrežja in računalništvo v oblaku) kot neodvisni ponudnik storitev. Razvija robustno infrastrukturo, ki podpira digitalno strategijo od mobilnosti do podatkovne analitike in avtomatizacije. Podjetje trenutno išče sodelovanje s podjetji, ki ustvarjajo aplikacije, platforme, strojno in programsko opremo v okviru pogodbe o zunanjem izvajanju.

BRRO20190301002

Romunsko podjetje, specializirano za distribucijo gradbenih materialov, jeklenih cevi, dimnikov in izdelkov za toplotne in sanitarne instalacije, želi postati distributer za ventilacijske rešetke in išče proizvajalce ventilacijskih rešetk/mrež.

BRES20190318001

Špansko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo medicinskih pripomočkov, ki izboljšujejo udobje bivanja bolnih in invalidnih uporabnikov, išče proizvajalce ročnih in električnih invalidskih vozičkov za razširitev svojega portfelja produktov.

BRRO20190225001

Romunsko podjetje, specializirano za distribucijo gradbenih materialov, jeklenih cevi in izdelkov za toplotne in sanitarne napeljave, išče dobavitelje vodnih pip in baterij.

BRCY20190226001

Ciprska trgovska družba išče proizvodna podjetja za distribucijo izdelkov za gospodinjstvo in hotelirstvo na ciprskem trgu v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRRO20190301001

Romunsko podjetje, specializirano za distribucijo gradbenih materialov, jeklenih cevi in izdelkov za toplotne in sanitarne instalacije želi postati distributer proizvajalcem enojnih ali dvojnih izoliranih dimnikov na romunskem trgu.

BRUK20190301001

Britanski proizvajalec široke palete sanitarne opreme iz nerjavnega jekla in druge opreme išče proizvajalca polavtomatskih ali ročnih strojev za poliranje sanitarnih izdelkov iz nerjavnega jekla za sodelovanje v okviru proizvodnega sporazuma.

BOES20190201001

Špansko podjetje je razvilo inovativno ekološko toplotno izolacijsko prevleko s projektirano pluto, za fasade zgradb z odličnimi rezultati. Podjetje išče distributerje ali trgovske partnerje na področju gradbeništva v kateri koli državi.

BRUK20190225001

Britansko podjetje, specializirano za otroška oblačila, išče proizvajalce za sodelovanje pri razvoju različnih delov šolske uniforme in športnih oblek za dečke in deklice 4-16 let. Podjetje išče podjetje za izdelavo tovrstnih delov uniforme in oblek na podlagi proizvodnega dogovora.

BRJP20190214001

Japonsko podjetje išče tehnologijo 3D tiskanja za gradnjo konstrukcij za distribucijo na Japonskem.

BRUK20190228002

Britansko podjetje je v procesu priprave praškastega produkta iz kalčkov, ki ga želi dati na trg. Podjetje išče akreditiran laboratorij EU, ki lahko testira spojino »sulforaphane« v svežih ohrovtih v prahu in brokoliju. Podjetje je zainteresirano za sklenitev storitvene pogodbe z laboratorijem.

BRNL20190215001

Mlado nizozemsko podjetje z blagovno znamko visokokakovostnih usnjenih torbic išče proizvodnega partnerja za izdelavo usnjenih torbic in drugih usnjenih izdelkov, kot so telefonski ovitki, zaščitni ovitki za tablice in prenosnike, ipd.

BRLU20190222001

Luksemburško podjetje, specializirano za oblikovanje novih oblik snack-pakiranja, išče podjetja, specializirana za proizvodnjo arašidov. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje na podlagi podizvajalskega dogovora.

BRPL20190311001

Poljsko podjetje, specializirano za distribucijo pohištva in opreme, išče proizvajalce miz, stolov in druge opreme za zasebno in komercialno uporabo. Ponuja sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah.

BOIT20181012001

Italijansko podjetje išče trgovskega zastopnika ali distributerja, ki lahko predstavi in ponudi njihove izdelke s ciljem, da bi razširili svojo prodajno mrežo v tujini. Podjetje je specializirano za izdelavo rezalnih orodij, predvsem tračnih žag, krožnih rezil, žaginih listov ter številnih drugih orodij in potrošnega materiala, ki se uporabljajo v industriji za rezanje različnih materialov.

BOFR20180829001

Francosko podjetje išče distributerje/prodajalce za eko-certificirane praškaste biološke surovine kot so praški moringa, ashwagandha, spirulina, kokosov sladkor in podobno.

BOKR20181105003

Korejsko MSP je razvilo napravo za neinvazivno urinsko inkontinenčno zdravljenje, ki uporabnikom omogoča, da jo uporabljajo pod svojimi oblačili in brez vaginalnih sond. Podjetje išče distributerje kot sodelujoče partnerje z izkušnjami pri distribuciji medicinskih pripomočkov, zlasti v ginekologiji, urologiji, prebavni medicini, rehabilitacijski medicini in zdravstvenih ambulantah.

BOKR20190211002

Korejsko podjetje, ki je razvilo in proizvedlo sistem za sanacijo/remediacijo tal s površinsko drobitvijo in tehnologijo penjenja, išče partnerje za sporazum o distribucijskih storitvah ali licenčno pogodbo za uporabo njihovega sistema/tehnologije.

BRUK20190125002

Britansko podjetje išče video produkcijsko podjetje, da pripravi videoposnetke za njihovo Facebook stran in želi skleniti pogodbo o storitvah. Facebook stran bo zahtevala stalno pripravljanje in objavljanje posnetkov, saj bodo pokrivali različne teme, kar bo omogočalo stalno sodelovanje.

BRUK20190227001

Britansko podjetje, ki ima sedež v Yorkshiru, oskrbuje velike mednarodne trgovce s pohištvom po meri in trgovinskimi regali za njihove glavne prodajalne v Veliki Britaniji. Prav tako dobavlja pohištvo in opremo hotelom, univerzam ter sektorjem zdravstvenega varstva in prostega časa. Podjetje si zdaj prizadeva za partnerstvo s podjetjem zunaj Združenega kraljestva, ki proizvaja podobne produkte in dobavlja na podoben trg, za pogodbo o izdelavi, pakiranju izdelkov ter da izpolni vse dokumente in uredi dostavo.

BRSE20190225001

Švedsko podjetje razvija prehranska dopolnila iz posušenih govejih organov v prahu (ECO certificirano). Iščejo ECO certificirane dobavitelje, ki jim lahko zagotovijo sušenje z zamrzovanjem, upraševanje, kapsuliranje, pakiranje in označevanje izdelkov na podlagi sporazuma o proizvodnji. Prednost dajejo dobavitelju, ki lahko pokrije celoten proces.

BRLU20190221001

Luksemburško podjetje, ki je ustvarilo nove oblike embalaže za prigrizke, išče dobavitelje specializirane za embalažno folijo, kartone in tiskanje promocijskih materialov. Podjetje je zainteresirano za proizvodnjo, zunanje izvajanje in pogodbo o storitvah.

BRNL20190109001

Nizozemsko podjetje si prizadeva najti inovativne proizvajalce informacijskih tehnologij, ki iščejo nove partnerje za širitev na nove trge. Podjetje ponuja mrežo ustreznih partnerjev za hitro povečanje obsega poslovanja IT proizvajalcev s povečanjem prodaje in ustvarjanjem prepoznavnosti blagovne znamke. Nizozemska družba pospešuje začetek trženja novih izdelkov in predlaga sodelovanje na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribucijskih storitvah.

BRFR20181231002

Francosko podjetje, dejavno na področju komunalnih in industrijskih odplak, trenutno išče dobavitelje stiskalnic za čistilne naprave. Podjetje se zanima za pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRCZ20190131001

Češko podjetje za skladiščenje in trgovanje išče izdelke tujih proizvajalcev in se ponuja kot trgovinski agent oz. partner za distribucijo na češkem trgu.

BRDE20190206002

Nemško MSP, dejavno v živilskem sektorju in specializirano za proizvodnjo začimb in mešanic začimb, išče proizvajalce začimb in zelišč. Izdelki morajo biti visoko kakovostni in bio-certificirani. Ponujajo sporazum o proizvodnji.

BOCZ20181127001

Češko družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo organskih gnojil in pospeševalcev rasti (produkt gojenja kalifornijskih deževnikov), išče distributerje svojih izdelkov. Podjetje ponuja številne vrste gnojil, izdelke za vrtnarje, pa tudi za profesionalne kmetijske subjekte. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOFI20190304001

Finsko podjetje je oblikovalo ergonomski sedež, ki omogoča sedenje s hrbtom v pokončnem položaju. Podjetje išče partnerje v državah EU, ki bi jim pomagalo pri distribuciji njihovega produkta. Sodelovanje bi potekalo v obliki distribucijskih storitev ali komercialnega zastopniškega sporazuma.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close