Marec 2018

Marec 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRPL20180328001

Poljsko podjetje, ki deluje v trgovini na debelo in drobno z avtomobilskimi deli in opremo, išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in opreme za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na poljskem trgu na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRES20180220001

Španski raziskovalni center išče dobavitelje filamenta za 3D tiskanje, ki omogoča nadaljnje postopke metalizacije z elektrolizo. Raziskovalni center dobaviteljem oz. proizvajalcem ponuja proizvodni sporazum.

BRES20170609001

Špansko podjetje s sedežem na Mallorci z več kot 45-letnimi izkušnjami na področju dobave, montaže in popravila morske elektronike. Podjetje nudi celovite navigacijske elektronske sisteme na jahtah vseh velikosti, in zastopa številne blagovne znamke elektronskih sistemov za čolne. Podjetje išče nove izdelke, zlasti elektronske sisteme za lokalni trg, in ponuja možnost zastopanja za tuja podjetja v okviru distribucijskega pogodbenega sodelovanja.

BOJP20180313001

Japonsko podjetje, specializirano za programsko opremo za medicinsko analizo, ponuja licenco za svojo diagnostično programsko opremo za ortodontski sektor. Programska oprema omogoča uporabnikom, da prepoznajo cefalometrične točke, ki se uporabljajo pri ortodontski diagnostiki in načrtovanju zdravljenja. Podjetje išče partnerja v EU, ki bi licenciral programsko opremo in jo prinesel na trg z lastno oznako CE in blagovno znamko. Partner mora imeti izkušnje z ortodontskim materialom.

BOGE20170918001

Visoko-tehnološko podjetje iz Gruzije je razvil pameten prstan. Le-ta omogoča ljudem brezstično plačevanje po vsem svetu, možnost zbiranja točk zvestobe, odpiranje vrat s sistemom NFC in možnost e-vstopnic z enim samim dotikom. Podjetje ponuja distribucijsko pogodbo potencialnim partnerjem iz EU.

BOSE20180208002

Švedski proizvajalec in dobavitelj »indoor« ter »outdoor« znakov/tabel, specializiran v visoko kakovostnih in po meri narejenih LED zaslonih, išče trgovske posrednike prek distribucijskega sporazuma ali pogodbe s trgovskimi agencijami.

BOFR20180307002

Francosko podjetje je razvilo hibridne energetske produkte, ki združujejo sončno in vetrno energijo. Podjetje išče zastopnike in distributerje v Evropi za trženje njihovih izdelkov in jim ponuja sporazum o distribuciji ali sporazum o trgovskem zastopanju.

BOPL20180124001

Poljsko podjetje proizvaja solarne kontejnerje, ki se razlikujejo po mobilnih fotonapetostnih napravah, namenjenih pridobivanju in pretvarjanju sončne energije v električno energijo. Podjetje išče partnerje, ki imajo izkušnje z distribucijo in logističnim upravljanjem v skladu s sporazumom o distribucijskih storitvah. Prav tako iščejo zastopnike, ki zastopajo in prodajajo svoje izdelke v afriških državah. Poleg tega podjetje išče servisne tehnike na teh tujih lokacijah.

BOPT20180306003

Portugalski oblikovalec, proizvajalec in dobavitelj široke palete kopalniških izdelkov iz Porta želi razširiti svoj trg z oblikovanjem dolgoročnih partnerstev z distributerji in trgovskimi zastopniki. Podjetje je prav tako odprto za proizvodne sporazume.

BOIT20180223001

Italijansko podjetje je razvilo široko paleto izdelkov brez glutena, brez jajc in mleka, namenjenih ljudem prizadetim s celiakijo. Paleta proizvodov vključuje mešanice mok, suhe testenine, sladke in slane pripravljene okusne izdelke, zamrznjene proizvode. Podjetje išče zastopnike, uvoznike, distributerje za prodajo na tujih trgih. Zanima jih tudi zagotavljanje proizvodnih storitev v skladu s proizvodnim dogovorom.

BRUK20180315001

Britansko podjetje, ki se ukvarja z veleprodajo šolskih uniform in športnih oblačil, išče proizvajalce različnih delov šolskih uniform za dečke in deklice, ki jih uporabljajo otroci in športni igralci. Podjetje ponuja proizvodne sporazume.

BRRO20180227001

Romunsko podjetje je specializirano za proizvodnjo kovinskih žičnih izdelkov za gradbeno industrijo. Podjetje išče poslovne partnerje, ki so sposobni dobavljati potrebne surovine. Sodelovanje bo temeljilo na sporazumih o proizvodnji.

BRPL20180302001

Eden najboljših distributerjev igrač na Poljskem namerava izdelati svojo linijo zabavnih igrač oz. izdelkov za otroke. Podjetje potrebuje materiale za izdelavo igrač in išče dajalca licence. Ne zanima se samo tekstil, temveč tudi za nekonvencionalne, inovativne materiale, ki se jih lahko uporablja za izdelavo iger. Material mora biti varen za otroke. Podjetje lahko pomaga pridobiti potrebne certifikate.

BRPL20180313001

Poljski distributer medicinskih orodij namerava razširiti svoj portfelj in išče tuje dobavitelje visoko kakovostne opreme za enkratno uporabo in ponovno uporabo, ki se uporablja v bolnišnicah na delovnih blokih, oddelkih za intenzivno nego in oddelkih za neonatologijo. Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi sporazuma o trgovskem zastopanju ali distribucijskem dogovoru.

BRSE20180319001

Švedski notranji oblikovalec želi skleniti proizvodni sporazum s proizvajalcem keramike, ki lahko proizvaja ekskluzivno vazo in poda smernice, če so potrebne kakršne koli spremembe, ki bi jih bilo treba narediti, da bi projekt lahko začel s proizvodnjo. Vaza bo del zbirke, ki bo prikazana na »London Design Fair« v septembru. Oblikovalec ima že uveljavljeno ime in mrežo preprodajalcev ter butikov.

BOIL20180116001

Izraelsko podjetje, specializirano za visoko kakovostne inovativne pritrdilne elemente, je razvilo zadrgo, ki nadomešča dosedanjo metodo povezovanja tkanin s kovinskim okvirjem zadrge. Prednosti so izvrstna fleksibilnost, bolj vodljiva drsna tirnica, enostavno ravnanje s koti in krivuljami, stroškovna učinkovitost. Tirnično zadrgo se lahko uporablja kjerkoli v tehnični tekstilni industriji, kjer je treba tkanino priključiti na kovinski okvir. Podjetje išče sporazume o trgovskem zastopanju in distribuciji.

BODE20180215001

Razvijalec infrastrukture iz Nemčije ponuja zemljišče za razvoj na edinstveni arktični lokaciji. Podjetje želi združiti zemljišče in obnovljive vire energije v projekt za zasebne vlagatelje in lastnike zelenih tehnologij, da bi prispevali k dekarbonizaciji energetskega sektorja. Podjetje išče finančno sodelovanje z lastniki tehnologij za razvoj zelenega industrijskega grozda na območju z velikim trajnostnim potencialom.

BORU20180222004

Ruski proizvajalec avtomobilske športne opreme in dodatkov za karoserije za različne blagovne znamke išče veleprodajne stranke in trgovske zastopnike, ki so pripravljeni kupiti ali preprodajati izdelke podjetja v okviru pogodbe o distribucijskih storitvah.

BOUA20180227001

Ukrajinsko podjetje ponuja programsko in strojno telemetrijo telekomunikacijskih in telemehanskih sistemov, sisteme daljinskega upravljanja za industrijske objekte, AVL sisteme, sisteme za nadzor porabe goriva in geoinformacijske sisteme, ultrazvočne pametne merilce plina, itd. Podjetje išče evropska podjetja in raziskovalne institucije zainteresirane za zmanjšanje proizvodnih stroškov tehnoloških procesov.

BONL20180116001

Nizozemsko podjetje je specializirano za merjenje, prepoznavanje in vzpostavitev kakovostnega zraka in zdravega okolja v zaprtih prostorih. Podjetje s svojimi storitvami in tehnološkimi izdelki zagotavlja čist zrak in zdravo bivanjsko okolje. Njihovi patentirani čistilniki zraka odstranjujejo vire onesnaženosti zraka (npr. viruse, drobne delce, alergene, pline in neprijetne vonjave). Podjetje želi s tujimi podjetji sklepati sporazume o trgovskem zastopanju ali pogodbe o distribucijskih storitvah za njihove izdelke.

BRAM20180220001

Armensko podjetje, ustanovljeno leta 2014, se ukvarja z uvozom in distribucijo kave in čaja ter trenutno uvaža kavo iz Gruzije. Podjetje išče nove proizvajalce kave in čaja iz držav članic Evropske unije, v okviru sporazumov o distribucijskih storitvah.

BRPL20180221001

Poljski proizvajalec in distributer inovativnih medicinskih materialov namerava razširiti svoj portfelj in išče tuje dobavitelje izdelkov, kot so silikonske kirurške zanke in sistemi za fiksiranje lobanj. Prednostno iščejo partnerje, ki so proizvajalci originalne opreme (OEM). Podjetje ponuja sodelovanje na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRUK20180302001

Britansko podjetje je razvilo nove kombinacije materialov in tehnik za proizvodnjo kvalitetnih zaščitnih torb in kovčkov za področja, kot so različni športi, hobiji in varnostne službe. Podjetje išče tekstilna podjetja, da bi jim ponudilo tehnologijo, ki je v postopku patentiranja, za izdelavo torb in kovčkov. Iščejo podjetja, ki imajo možnost šivanja velikih komponent s šivalnimi stroji, ter ponujajo sodelovanje prek licenčnih pogodb ali pogodb o proizvodnji.

BRES20180220004

Španski proizvajalec kovinskih komponent, dodatkov, bižuterije in nakita za luksuzno modno industrijo išče dobavitelje surove medenine, materiala, ki ga podjetje uporablja pri približno 95% svoje proizvodnje. Podjetje išče dobavitelja in ponuja sklenitev sporazuma o proizvodnji.

BRPT20180205001

Portugalsko podjetje z 10-letnimi izkušnjami na področju tehnične analize, svetovalnih storitev končnim uporabnikom, izvedbe energetsko učinkovitih projektov na področju kmetijstva in vodnih omrežij, išče nove inovativne izdelke (nadzorno in programsko opremo, senzorje in merilne naprave), ki bi jih ponudilo na portugalskem trgu. Podjetje išče dobavitelje in jim ponuja sporazum o trgovskem zastopanju.

BODE20180213001

Nemško podjetje ponuja bioplinske naprave prek franšiznega sistema partnerjem v kmetijskem sektorju. Naprave uporabljajo gnojevko in gnoj, npr. goveda, prašičev in piščancev. Za te naprave so značilne nizke zahteve vzdrževanja in nizki obratovalni stroški. Na voljo so različne velikosti kot tudi mobilna enota. Podjetje išče franšizne partnerje, ki bodo postavljali naprave v svoji regiji.

BOFR20180307001

Francosko podjetje proizvaja organski in veganski humus, ki je na voljo v barvitih in izvirnih okusih, narejenih iz stročnic in zelenjave. Podjetje postavlja socialna, družbena in okoljska vprašanja v središče svoje strategije s spodbujanjem novega modela hrane, ki temelji na zdravih in ekoloških receptih ter etičnem naboru sestavin. Podjetje ponuja sporazume o distribucijskih storitvah distributerjem, specializiranim za trženje in distribucijo izdelkov v ekološke specializirane prodajalne in/ali catering podjetja.

BOPL20180302002

Poljski proizvajalec rehabilitacijskih naprav s 30-letnimi izkušnjami išče distributerja. Podjetje izdeluje hidroterapevtske naprave (kadi, whirlpooli, 4 celične kadi itd.), rehabilitacijske mize, izdelke za kinezioterapijo in napredna orodja za trening: platforme in elastične pripomočke za trening. Podjetje išče partnerje za sodelovanje na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BOPL20180123002

MSP s severovzhodne Poljske, ki je specializirano za izdelavo domačih detergentov iz naravnih sestavin, išče distributerje in zastopnike za trženje njihovih proizvodov v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah ali trgovinskega agencijskega sporazuma.

BOIL20180114001

Izraelsko MSP, specializirano za nadzor prometa in parkiranje, ponuja nov sistem za nadzor prometa v srednje velikih mestih. Prednosti sistema so neposredna povezava z delujočo infrastrukturo brez potrebe po spremembah, možnost integracije v mestne prometne sisteme na ravni ulice, projekti s sorazmerno nizkim proračunom, visoka modularnost itd. Iskani partnerji morajo biti specializirani in imeti stike na področju prometa / parkiranja. Podjetje ponuja možnost sklepanja pogodb o distribucijskih storitvah, licenčnih pogodb in sporazumov o trgovskem zastopanju.

BRRU20171221010

Rusko podjetje je razvilo interaktivno enciklopedijo flore in favne, ki zajema vse prosto živeče živali. Namenjena je ljudem vseh starosti, ki imajo radi naravo in jih zanima več o tem. Podjetje išče partnerje v tujini za pomoč pri izboljšanju projekta v okviru sporazuma o storitvah.

BRSG20180217002

Singapursko podjetje za distribucijo medicinskih pripomočkov išče nove produkte za svoj prodajni portfelj na področju inovativnih medicinskih izdelkov za starajočo se družbo, da bi ponudilo medicinske rešitve za starejše na področjih rehabilitacije, geriatrične oskrbe, psihiatrične ocene, zdravljenja ter upravljanja z zdravili. Ciljni trgi so starajoče se prebivalstvo v azijskih državah. Podjetje evropskim podjetjem, ki imajo tovrstne rešitve ponuja sporazum o distribucijskih storitvah.

BRPL20180119001

Poljska trgovina s čevlji, ki ponuja otroško obutev, išče zanesljive proizvajalce visoko kakovostne otroške obutve. Salon išče proizvajalce obutve, ki zagotavljajo čevlje, ki naj bi bili izdelani samo iz naravnega usnja. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

BRPL20180125001

Poljska trgovska družba išče inovativne in ekološke izdelke notranjih in zunanjih zaključnih materialov (na primer stenske obloge in druge naravne materiale za »ozadja«) in gradbenih materialov za distribucijo na poljskem trgu. Podjetje lahko deluje kot distributer ali komercialni zastopnik na Poljskem.

BRSE20180226001

Švedska trgovska družba trži in prodaja zdrave prehrambne izdelke. Podjetje išče proizvajalce suhega sadja in zeliščnih infuzij (podobno čaju) ter želi z njimi sklepati sporazume o proizvodnji suhega sadja in zeliščnih infuzij.

BRSG20180217001

Singapursko podjetje, specializirano za distribucijo in integracijo brezžičnih in radijskih sistemov ter podporne storitve za javno varnost, rudarstvo, obnovljive vire energije, transport, morsko, kopensko in naftno in plinsko industrijo, želi razširiti svoj proizvodni in storitveni portfelj ter išče evropske ponudnike ali proizvajalce, ki ponujajo radijske in brezžične rešitve ali izdelke prek pogodbe o trgovskem zastopanju.

BRUK20180213002

Britansko podjetje razvija inovativno tehnologijo za zaščito spletnega prostora s pomočjo kvantnih ključev za šifriranje. Podjetje ima vrsto aplikacij, za vojaško obrambo, za internet stvari za industrijo in aplikacijo za boljše povezan prometni sistem za pametna mesta. Podjetje ima zmogljivosti razvoja programske opreme in strojne opreme ter išče proizvodnega parterja za proizvodnjo varnostnih strojnih modulov.

BRPL20171205001

Poljski proizvajalec naravnih, ekoloških in 100% veganskih izdelkov za nego kože išče dolgoročno sodelovanje s zanesljivim dobaviteljem kartonskih cevk z ravnimi kapicami. Podjetje zanima sklepanje pogodb z zanesljivimi podizvajalci iz tujine.

BRBG20180208001

Bolgarsko zagonsko podjetje, ki je zelo aktivno v socialni psihologiji in socialnem treningu, išče inovativne psihoterapevtske tehnike, izdelke, komplete in igre / igrače itd. za duševno, delovno in družinsko dobrobit. Podjetje ponuja svoje distribucijske storitve na bolgarskem trgu. Potencialni partnerji so podjetja, raziskovalne skupine, nevladne organizacije, umetniki in obrtniki.

BRUK20180214001

Britansko podjetje, specializirano za inovativne, domiselne dodatke ter darila, z bogatimi izkušnjami na področju prodaje na drobno in povezavami s številnimi trgovinskimi oddelki, spletnimi trgovinami in prodajalci na drobno, išče nove inovativne produkte mednarodnih proizvajalcev in jim ponuja distribucijo v skladu s sporazumi o distribuciji ali trgovinskem zastopanju.

BRPL20180124001

Podjetje iz Poljske, ki deluje na trgu od leta 1991, je proizvajalec delovnih oblačil in distributer širokega spektra izdelkov, povezanih z zaščito delavcev. Podjetje išče poslovne partnerje za predstavitev njihovih izdelkov na poljskem ali tujih trgih. Ponujeni izdelki morajo biti visokokakovostni, s potrebnimi certifikati in tehnično dokumentacijo. V primeru premijskih blagovnih znamk podjetje želi skleniti ekskluzivno pogodbo o distribuciji kot prednostno obliko sodelovanja.

BRSE20180223001

Švedsko podjetje za zdravo hrano želi skleniti sporazum o proizvodnji s proizvajalcem, ki lahko proizvaja prigrizke na osnovi fižola in indijskega trpotca (psyllium), ki so na voljo v treh različnih okusih. Čipsi so bogati z beljakovinami in vlakninami, brez glutena, laktoze in koruze, primerni tudi za vegane. Švedsko podjetje bo zagotovilo recepte, od proizvajalca pa pričakuje, da ima dostop do dobaviteljev različnih sestavin.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close