Marec 2018

Marec 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRRU20171221010

Rusko podjetje je razvilo interaktivno enciklopedijo flore in favne, ki zajema vse prosto živeče živali. Namenjena je ljudem vseh starosti, ki imajo radi naravo in jih zanima več o tem. Podjetje išče partnerje v tujini za pomoč pri izboljšanju projekta v okviru sporazuma o storitvah.

BRSG20180217002

Singapursko podjetje za distribucijo medicinskih pripomočkov išče nove produkte za svoj prodajni portfelj na področju inovativnih medicinskih izdelkov za starajočo se družbo, da bi ponudilo medicinske rešitve za starejše na področjih rehabilitacije, geriatrične oskrbe, psihiatrične ocene, zdravljenja ter upravljanja z zdravili. Ciljni trgi so starajoče se prebivalstvo v azijskih državah. Podjetje evropskim podjetjem, ki imajo tovrstne rešitve ponuja sporazum o distribucijskih storitvah.

BRPL20180119001

Poljska trgovina s čevlji, ki ponuja otroško obutev, išče zanesljive proizvajalce visoko kakovostne otroške obutve. Salon išče proizvajalce obutve, ki zagotavljajo čevlje, ki naj bi bili izdelani samo iz naravnega usnja. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

BRPL20180125001

Poljska trgovska družba išče inovativne in ekološke izdelke notranjih in zunanjih zaključnih materialov (na primer stenske obloge in druge naravne materiale za »ozadja«) in gradbenih materialov za distribucijo na poljskem trgu. Podjetje lahko deluje kot distributer ali komercialni zastopnik na Poljskem.

BRSE20180226001

Švedska trgovska družba trži in prodaja zdrave prehrambne izdelke. Podjetje išče proizvajalce suhega sadja in zeliščnih infuzij (podobno čaju) ter želi z njimi sklepati sporazume o proizvodnji suhega sadja in zeliščnih infuzij.

BRSG20180217001

Singapursko podjetje, specializirano za distribucijo in integracijo brezžičnih in radijskih sistemov ter podporne storitve za javno varnost, rudarstvo, obnovljive vire energije, transport, morsko, kopensko in naftno in plinsko industrijo, želi razširiti svoj proizvodni in storitveni portfelj ter išče evropske ponudnike ali proizvajalce, ki ponujajo radijske in brezžične rešitve ali izdelke prek pogodbe o trgovskem zastopanju.

BRUK20180213002

Britansko podjetje razvija inovativno tehnologijo za zaščito spletnega prostora s pomočjo kvantnih ključev za šifriranje. Podjetje ima vrsto aplikacij, za vojaško obrambo, za internet stvari za industrijo in aplikacijo za boljše povezan prometni sistem za pametna mesta. Podjetje ima zmogljivosti razvoja programske opreme in strojne opreme ter išče proizvodnega parterja za proizvodnjo varnostnih strojnih modulov.

BRPL20171205001

Poljski proizvajalec naravnih, ekoloških in 100% veganskih izdelkov za nego kože išče dolgoročno sodelovanje s zanesljivim dobaviteljem kartonskih cevk z ravnimi kapicami. Podjetje zanima sklepanje pogodb z zanesljivimi podizvajalci iz tujine.

BRBG20180208001

Bolgarsko zagonsko podjetje, ki je zelo aktivno v socialni psihologiji in socialnem treningu, išče inovativne psihoterapevtske tehnike, izdelke, komplete in igre / igrače itd. za duševno, delovno in družinsko dobrobit. Podjetje ponuja svoje distribucijske storitve na bolgarskem trgu. Potencialni partnerji so podjetja, raziskovalne skupine, nevladne organizacije, umetniki in obrtniki.

BRUK20180214001

Britansko podjetje, specializirano za inovativne, domiselne dodatke ter darila, z bogatimi izkušnjami na področju prodaje na drobno in povezavami s številnimi trgovinskimi oddelki, spletnimi trgovinami in prodajalci na drobno, išče nove inovativne produkte mednarodnih proizvajalcev in jim ponuja distribucijo v skladu s sporazumi o distribuciji ali trgovinskem zastopanju.

BRPL20180124001

Podjetje iz Poljske, ki deluje na trgu od leta 1991, je proizvajalec delovnih oblačil in distributer širokega spektra izdelkov, povezanih z zaščito delavcev. Podjetje išče poslovne partnerje za predstavitev njihovih izdelkov na poljskem ali tujih trgih. Ponujeni izdelki morajo biti visokokakovostni, s potrebnimi certifikati in tehnično dokumentacijo. V primeru premijskih blagovnih znamk podjetje želi skleniti ekskluzivno pogodbo o distribuciji kot prednostno obliko sodelovanja.

BRSE20180223001

Švedsko podjetje za zdravo hrano želi skleniti sporazum o proizvodnji s proizvajalcem, ki lahko proizvaja prigrizke na osnovi fižola in indijskega trpotca (psyllium), ki so na voljo v treh različnih okusih. Čipsi so bogati z beljakovinami in vlakninami, brez glutena, laktoze in koruze, primerni tudi za vegane. Švedsko podjetje bo zagotovilo recepte, od proizvajalca pa pričakuje, da ima dostop do dobaviteljev različnih sestavin.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close