Marec 2017

Marec 2017

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


 

BRDE20170214001

Nemško podjetje, specializirano za načrtovanje in integracijo najsodobnejših avtomatiziranih sistemov za avtomobilsko industrijo išče partnerje v vzhodni Evropi za sklenitev proizvodnih dogovorov. Potencialni partnerji morajo biti iz strojno-mehaničnega sektorja (struženje, rezkanje, varjenje,…) za proizvodnjo delov, ki jih družba zahteva.

 

BRUK20170303001

Britanski spletni trgovec na drobno, specializiran za otroška oblačila in otroško potovalno galanterijo se želijo razširiti v sektor kozmetike, predvsem krem in šamponov. Podjetje išče evropske proizvajalce kozmetičnih krem za proizvodnjo v okviru sporazuma o izdelavi. Podjetje pričakuje ustrezne certifikate/ testiranja, da se zagotovi, da gre za izdelek, ki je varen za dojenčke in prodajo v Evropi.

 

BRIT20170317001

Italijansko podjetje je razvilo inovativno paleto naprav, ki zmanjšujejo vibracije motorja in kalibrirajo pretok emisij plinov, ki jih proizvaja motor z notranjim izgorevanjem. S tem se lahko zmanjša porabo goriva za vse vrste motorjev in kot posledico zmanjšanja škodljivih emisij. Podjetje išče dolgoročnega partnerja v tujini za proizvodno sodelovanje.

 

BRGR20170313001

Grško trgovsko podjetje za notranje materiale in dekorativne dodatke išče nove dobavitelje visoko kakovosti izdelkov kot so zavese, oblazinjeno pohištvo, rjuhe, odeje, pregrinjala, karnise za zavese in ostali dodatki. Podjetje ponuja distribucijski sporazum v obliki ekskluzivnega zastopništva na grškem trgu.

 

BRUK20161207002

Britansko podjetje proizvaja prenosne in cenovno ugodne peči na pelete in dodatke. Podjetje se ukvarja s prodajo svojih izdelkov na 50 trgih in ima skladišča v Veliki Britaniji, ZDA in Avstraliji. Podjetje išče proizvajalca peletov za dobavo lesenih peletov v skladu s pogodbo za proizvodnjo.

 

BRPL20161222002

Poljski distributer naravne kozmetike in izdelkov za osebno nego, je zainteresiran za vzpostavitev poslovnega sodelovanja z certificiranimi proizvajalci in podjetji, ki imajo nove in inovativne kozmetične izdelke. Podjetje ponuja sklenitev trgovskih sporazumov.

 

BOCZ20170209001

Češko podjetje išče distributerje ali partnerje za trgovsko zastopanje za svoje izdelke, ki so alternativna rešitev antibakterijskim/proti-glivičnim veterinarskim antibiotikom in temeljijo na osnovi srebrovih molekul. Izdelki, ki temeljijo na nanotehnološki tehnologiji se lahko uporabljajo tako za majhne kot velike živali. Portfelj izdelkov vključuje gele   in kreme za celjenje ran, izdelki za čiščenje zunanjega sluhovoda, izdelke za preventivno zobozdravstvo, dezodorante za odpravo smradu itd.

 

BODE20170130002

Nemško podjetje, specializirano za e-tekočine za elektronske cigarete je razvilo mešalnega robota za e-tekočine. Mešalni stroj za tekočine proizvaja posamezne zmesi za e-cigarete. Potrošniki lahko neposredno nastavijo želene mešanice prek spleta. Podjetje išče partnerje za sporazume o trgovskem zastopanju ali o distribuciji storitev.

 

BOPL20161201004

Srednje veliko podjetja iz Poljske, proizvajalec XL in XXL spodnjega perila za ženske, išče mednarodne trgovske partnerje za sodelovanje na podlagi zastopniškega dogovora ali sporazuma za distribucijo. Podjetje uporablja dobro izbrane in kvalitetne materiale, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost spodnjega perila.

 

BOTR20170130001

Turško podjetje z izkušnjami v proizvodnji kovinskih fasadnih sistemov, išče partnerje za distribucijo svojih izdelkov v državah EU. Podjetje ponuja 3 različne kovinske fasadne sisteme/izdelke: ekspandirana kovinska fasada, perforirana kovinska fasada in drsno-zložljivi fasadni sistem.

 

BODE20170206001

Nemško podjetje specializirano v mikro-kovinski brizgalni tehnologiji (Micro metal injection moulding technology) za ustvarjanje majhnih in zapletenih kovinskih delov za serijsko proizvodnjo ponuja svoje proizvodne storitve   podjetjem oz. ponuja   licenciranje za uporabo tovrstne tehnologije drugim proizvodnim podjetjem.

 

BORU20170315001

Rusko podjetje specializirano za proizvodnjo požarnih-bio-zaščitnih premazov (požarni bio-zaščitni premazi/sredstva za zaščito lesa, antiseptiki za les, beton, kamen, opeko, izdelki za ognjevzdržnost tkanin, preprog, itn.) išče partnerje za distribucijo in trženje izdelkov na novih trgih in ponuja sklenitev dogovora o distribucijskih storitvah.

 

BRFR20170126001

Francosko inženirsko podjetje, specializirano za razvoj mehatronskih in vgrajenih sistemov za zdravstveno industrijo in sektor znanstvene instrumentacije išče nove tehnične izdelke (mehatronske sisteme, senzorje in vgrajene sisteme). Podjetje širi svojo dejavnost v evropskih državah in ponuja dostop do francoskega trga za nove industrijske partnerje prek distribucijskega sporazuma.

 

BRFR20170301001

Francosko podjetje, specializirano za zastopanje prehrambenih izdelkov, ponuja storitve trgovskega zastopanja tujim podjetjem, ki želijo s svojimi izdelki vstopiti na francoski trg.

 

BOIE20161110001

Irsko podjetje je razvilo in proizvaja ter prodaja izdelek, ki izboljšuje učinkovitost in znižuje tekoče stroške vseh vrst novih in obstoječih stanovanjskih ogrevalnih sistemov. Rešitev deluje le na ogrevalnih sistemih, ki delujejo na vodni osnovi. Podjetje išče partnerje za distribucijo in montažo opreme. Potencialni partnerji so lahko vodovodarji, izvajalci in monterji ogrevalne tehnike, arhitekti itn. Irsko podjetje zagotavlja celovito usposabljanje in podporo.

 

BOUK20170127001

Britanski grosist živilskih proizvodov, specializiran v lokalnih in domačih prehrambenih izdelkih, išče distributerje, ki jih zanima skladiščenje in prodaja izdelkov hrane in pijače iz Velike Britanije.

 

BOPL20170221002

Poljski proizvajalec otroškega pohištva išče agente in distributerje.

 

BOFR20160224003

Francosko MSP je razvilo sodelovalno spletno platformo kot »Saas«, ki povezuje skupaj ljudi v skupnosti z namenom razvijanja novih produktov in/ali storitev ali spremembo procesov oz. organizacij. Podjetje ponuja franšizne ali licenčne pogodbe za uporabo tovrstne platforme drugim podjetjem, R&R ustanovam.

 

BODE20161020001

Nemško spin-off podjetje, dejavno kot upravljavec ladij in specializirano za tehnično upravljanje ladij več kot 125 let, je razvilo spletno platformo za oceno morskih poslovnih stikov. Platforma je nova in edinstvena spletna stran, ki omogoča pomorskim družbam, da jih ocenjujejo njihove stranke in da hkrati tudi sami ocenjujejo stranke, da dobijo operativno oceno ter učinkovit sistem reševanja sporov. Nemško podjetje ponuja storitvene sporazume za partnerje iz pomorskega sektorja.

 

BOFR20170126002

Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo klobučevinastih končnih izdelkov izdelanih iz odpadnih vlaken in tkanin, išče komercialne partnerje. Z upoštevanjem načel krožnega gospodarstva je večino izdelkov mogoče reciklirati in so narejeni iz postproizvodnih recikliranih materialov. Podjetje išče partnerje med avtomobilskimi, gradbenimi podjetji in podjetji, ki proizvajajo postelje. Podjetje lahko poslovnim partnerjem ponudi končne izdelke in se zanima za proizvodne dogovore.

 

BOUK20170201001

Britansko podjetje je razvilo in proizvaja klinično dokazan medicinski pripomoček za neinvazivno lajšanje bolečin v križu. Naprava je trenutno na trgu v Veliki Britaniji in Nemčiji. Podjetje zdaj išče preprodajalce s strokovnim znanjem na področju medicinskih pripomočkov za prodajo svoje naprave na novih trgih. Podjetje ponuja sporazum o trgovskem zastopanju in / ali storitveni sporazum.

 

BORO20161129002

Izkušeno romunsko podjetje, specializirano za popolno obnovo oz. obnavljanje klasičnih in starodobnih avtomobilov se ponuja kot podizvajalec za opravljanje tovrstnih storitev v okviru »outsourcing« pogodb.

 

BOUK20161118001

Britansko podjetje, specializirano za izdelavo biometričnih čitalcev prstnih odtisov išče distributerje za nove trge. Z uporabo naprednih tehnik in tehnologije zajemanja slike imajo čitalci prstih odtisov zmogljivost zagotavljanja visoke učinkovitosti prepoznavanja z uporabo multispektralne tehnologije skeniranja.

 

BOTW20160718001

Tajvansko podjetje, ki proizvaja energetsko učinkovite elektronsko komutirane ventilatorje ima podeljen patent za DC motor brez ščetk, ki se pogosto uporablja v industrijske namene. Podjetje trenutno išče distributerje in zastopnike iz Evrope, ki imajo izkušnje s strojno in tovarniško opremo, domačimi elektronskimi napravami ali telekomunikacijsko opremo.

 

BRDE20170307001

Nemško distribucijsko podjetje z medicinskimi pripomočki išče nove izdelke na področju medicinske tehnologije še posebej s področja  in-vitro ter »point-of-care« diagnostike in sorodnih področij za distribucijo le-teh v Nemčiji. Poleg tega podjetje ponuja finančno udeležbo v naprednih  raziskovalno-razvojnih projektih in »joint-venture« sporazume z inovativnimi proizvajalci medicinskih tehnologij.

 

BRDK20170309001

Dansko podjetje, ki želi, da bi proizvodnjo svojih vrtnih orodij vrnilo nazaj v Evropo iz Kitajske, išče proizvajalca z izkušnjami v proizvodnji visoko kakovostnega vrtnega orodja na podlagi proizvodnega dogovora. Iščejo najprimernejšega partnerja v državah vzhodne in srednje Evrope.

 

BRPL20170227001

Poljsko podjetje dejavno na področju trgovine z avtomobilskimi deli ter opremo na debelo in drobno išče tuje proizvaja vseh vrst rezervnih delov in opreme za motorna vozila, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na poljskem trgu na podlagi sporazuma o distribuciji.

 

BRSG20170307001

Singapurski   distributer pijač s številnimi obstoječimi lokalnimi strankami išče proizvajalce alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Podjetje je pripravljeno pomagati evropskim podjetjem-dobaviteljem, ki nimajo potrebnega znanja za širitev svojih izdelkov v Azijo in vzpostaviti bazo strank v Singapurju in v jugovzhodni Aziji. Družba želi sklepati distribucijske pogodbe.

 

BRDK20170307001

Dansko podjetje aktivno v sektorju otroških igrač išče partnerja za proizvodnjo nekaterih svojih lesenih in tekstilnih igrač v okviru proizvodnega sporazuma, da bi izpolnili svojo strategijo glede rasti in količine proizvodnje. Iščejo proizvajalca v vzhodni in srednji Evropi, ki lahko ponudi najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

 

BRPL20170220002

Poljsko mednarodno trgovsko podjetje išče dobavitelje konzerviranega, zamrznjenega ali suhega sadja in zelenjave. Podjetje išče proizvajalce, za dolgoročnih partnerstvo na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

 

BRUK20170314001

Britansko podjetje, dejavno na področju zdravstvene nege išče proizvajalce ali distributerje za dobavo pitnih vrečk in pitnih cevi za enkratno uporabo.

 

BRUK20170201002

Britansko podjetje specializirano za prodajo avtomobilskih delov in dodatkov se ponuja kot distributer v Veliki Britaniji za dobavitelje visoko kakovostnih avtomobilskih dodatkov.

 

BRUK20170215001

Britanski distributer rezervnih delov in dodatkov za skuterje išče proizvajalca ali dobavitelja rezervnih delov za skuterje blagovnih znamk Vespa in Lambretta in ponuja dolgoročno pogodbo o distribuciji storitev.

 

BRIE20170127001

Irski strokovnjak za popravila pametnih telefonov in tabličnih računalnikov išče dobavitelje pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in dodatkov ter ščitnike zaslona iz kaljenega stekla. Podjetje je zainteresirano za sklepanje pogodb o dobavi in/ali distribuciji tovrstnih izdelkov.

 

BRRU20170207001

Rusko podjetje iz Sverdlovska specializirano za prodajo nepremočljivih polietilenskih ponjav in pokrivnih ponjav išče proizvajalce teh izdelkov v tujini, in jim ponuja sodelovanje v okviru pogodbe o distribucijskih storitvah oz. trgovinskega sporazuma.

 

BRRO20170224001

Romunsko podjetje, specializirano za veleprodajo naravnih živil in »superhrane« išče proizvajalce in /ali dobavitelje naravnih živil in superhrane, ki jo lahko dobavijo v razsutem stanju. Romunsko podjetje ponuja sodelovanje v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

 

BRUK20170227001

Britansko podjetje je specializirano za popravilo in obnavljanje priročnih rezalnih orodij, kot tudi za izdelavo novih rezalnih orodij. Podjetje deluje v večini proizvodnih sektorjev in ponuja storitve zastopanja evropskim podjetjem, ki lahko ponudijo edinstvena orodja podjetjem na britanskem trgu v skladu s pogodbo o trgovskem zastopanju.

 

BRFI20170223001

Finska inženirska delavnica, ki izdeluje sisteme in ventilske centre za industrijsko uporabo, išče nove evropske dobavitelje krogelnih ventilov, pnevmatskih pogonov in stikal. Podjetje išče tudi evropskega podizvajalca za proizvodnjo. Podjetje išče proizvodno ali podizvajalsko sodelovanje.

 

BRUK20170220001

Podjetje iz Velike Britanije z majhno paleto ročno izdelanih naravnih, organskih, veganskih lepotilnih izdelkov za kožo in lase išče partnerje, ki lahko izdelajo kvalitetne kozmetične proizvode na podlagi proizvodnega sporazuma pod zasebno blagovno znamko.

 

BRRU20170206001

Rusko podjetje specializirano za proizvodnjo in distribucijo poslovnega in stanovanjskega pohištva išče proizvajalce pohištvenega okovja in notranjih elementov v državah EU na podlagi sporazuma o proizvodnji.

 

BRRO20170216001

Romunsko podjetje, specializirano za ustvarjanje blagovnih znamk in promocijskih izdelkov išče proizvajalce čevljev (športnih copat tipa »sneakers«). Podjetje predvideva sodelovanje na podlagi podizvajalskega sporazuma v obliki ponavljajočih se manjših naročil.

 

BRSE20170302001

Švedsko podjetje s strokovnim znanjem na področju zdravil rastlinskega izvora in prehranske terapije išče proizvajalce zelišč v Evropi, ki lahko zagotavljajo izbrana zelišča in po možnosti tudi omogočajo proizvodnjo zeliščnih dodatkov po receptu švedske družbe v okviru proizvodnega sporazuma.

 

BRRU20170201002

Ruski proizvajalec biološko razgradljivih fleksibilnih embalažnih materialov išče dobavitelje polietilena visoke gostote in polietilena nizke gostote ter ponuja sodelovanje v okviru proizvodnega sporazuma.

 

BRUK20170105001

Britansko podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo električnih motorjev išče proizvode za distribucijo, kot so električni motorji, krmilniki, prikazovalniki in baterije za e-motorje in podobno. Podjetje ponuja različne oblike sodelovanja:   poslovno agencijsko sodelovanje, distribucijo, franšizno ali licenčno sodelovanje.

 

BRCZ20170302001

Češko podjetje, specializirano za uvoz in distribucijo medicinskih materialov, naprav in pripomočkov, z dobrim poznavanjem lokalnega trga in socialna sektorja, se ponuja kot distributer na tem področju. Podjetje išče proizvajalce ali dobavitelje proizvodov kot so aromatični čistilniki zraka, razkuževalni in medicinski potrošni material, po možnosti iz držav srednje in jugovzhodne Evrope.

 

BODE20170301001

Nemško podjetje, specializirano za pametna ogrevana oblačila išče e-trgovce na drobno, distributerje in trgovce na debelo s sedežem v EU in z dostopom do kupcev na področju športov na prostem, mode in življenjskega sloga, jahanja, lova in ribolova, jadranja, zdravstvenih storitev , vojske in policije. Od partnerjev se pričakuje, da imajo uveljavljeno bazo strank in možnosti zalog.

 

BODE20170125001

Nemško podjetje ponuja inovativen varnostni in nadzorni sistem za kontejnerje z opozorili v realnem času, v primeru alarma. CSD sistem (circuit switched data) je izdelan v Veliki Britaniji. Vsa dela, vključujoč svetovanje, distribucijo, servisiranje, vzdrževanje in popravila se ponujajo iz sedeža podjetja na severu Nemčije. Podjetje išče nadaljnje prodajne partnerje v Evropi.

 

BOAT20170227001

Avstrijsko podjetje je razvilo in patentiralo prenosno napravo za podporo ljudem z gibalnimi težavami zaradi sedečega življenjskega sloga. Naprava premika sklepe in mišice na anatomsko pravilen in nežen način. Podjetje išče distributerje in trgovske zastopnike za novi izdelek.

 

Kontaktne osebe:


 

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Close