Junij 2019

Junij 2019

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRES20190527001

Majhno podjetje iz severa Španije se ukvarja s spletno distribucijo naravne kozmetike, izdelkov za osebno higieno in nego ter naravnih dodatkov iz različnih držav. Da bi razširili svoj posel, iščejo evropske partnerje, ki bi lahko bila podjetja, ki prodajajo naravne kozmetične izdelke. Ta podjetja morajo imeti ECO/BIO certifikat. Špansko podjetje je zelo fleksibilno in imajo izkušnje na tem področju.

BRUK20190521001

Britanski oblikovalec je razvil denarni varčevalni sistem za otroke, ki bi ga kupili starši, stari starši ali skrbniki. Škatla za denar je oblikovana za 100 VB funtov ali EUR in je na vrhu zapečatena, da otrok ne more vzeti denarja preden je napolnjena. Oblikovalec škatle trenutno izdeluje na Kitajskem, ampak bi rad proizvodnjo preselil bližje domu. Išče se pogodba o proizvodnji.

BRPL20190510001

Poljsko podjetje je specializirano za proizvodnjo posebnih, kakovostnih papirnatih škatel brez kislin za dolgotrajno hranjenje dokumentov. Podjetje išče proizvajalce ali dobavitelje visoko kakovostnega bombažnega papirja. Sodelovanje je ponujeno v obliki pogodbe o dobavi ali proizvodnji.

BRRO20190515001

Romunsko start-up podjetje je specializirano za proizvodnjo različnih ročno narejenih tekstilnih produktov za ženske, otroke in dom. Podjetje išče mednarodne poslovne partnerje za dobavo svilenega blaga v okviru pogodbe o proizvodnji.

BRUK20180601002

Britansko podjetje je razvilo patentirano tehnologijo polprevodniških baterij, ki uporablja keramični ionski prevodnik namesto konvencionalnih elektrolitov. Ima številne prednosti pred litij-ionskimi baterijami na številnih področjih, vključno z energetsko učinkovitostjo, hitrejšim polnjenjem in daljšo življenjsko dobo. Podjetje išče proizvodne partnerje za prenos pilotskih proizvodnih procesov v proizvodno okolje v skladu z licenčno ali proizvodno pogodbo.

BRLT20171207001

Litvansko podjetje, ki je 15 let aktivno kot trgovski posrednik kemičnih izdelkov za gradnjo in obnovo, želi razširiti svoj izbor. Podjetje išče proizvajalce in/ali dobavitelje barve za okna in vrata. Podjetje ponuja trgovske posredniške storitve po pogodbi o trgovskem zastopanju ali pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRFI20171214001

Finsko ekološko podjetje išče dobavitelja ali proizvajalca sestavljenih in okroglo oblikovanih penastih plastičnih komponent. Premer komponent je 90 mm. Zaželena oblika sodelovanja je pogodba o proizvodnji ali pogodba s podizvajalci.

BRUK20190522001

Britansko inženirsko podjetje je razvilo patentiran energetski sistem, ki pretvarja industrijske živilske odpadke v energijo za univerze, bolnišnice, itd., išče dobavitelje analizatorjev plina. Partner bo moral dobaviti analizatorje plina za bio plinska mesta, ki lahko spremljajo 4 pline pri tlaku 23 milibarov: metan, ogljikov dioksid, kisik in vodikov sulfid. Podjetje išče proizvajalca instrumentov za spremljanje plinov v okviru dobaviteljskega/proizvodnega sporazuma.

BRDK20190130001

Dobro uveljavljeno Dansko podjetje, ki se ukvarja z žlebovi, jeklenimi konstrukcijami, trgovinskim in pisarniškim pohištvom išče vzhodnoevropske proizvajalce žlebov in konzol iz jekla, izolirane iz aluminija.

BRFR20181109001

Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo visoko kakovostnih ortopedskih izdelkov želi razširiti svojo ponudbo dobaviteljev. Podjetje išče predvsem dobavitelje tekstila v vzhodni Evropi, Španiji, na Portugalskem in v Tuniziji s sporazumom o proizvodnji.

BRTR20190107001

Turško podjetje, ki se ukvarja z gumarsko industrijo, želi razširiti svojo paleto izdelkov z dodajanjem seizmičnih izolatorjev v svojo linijo izdelkov. Družba želi podpisati pogodbo o distribuciji ali komercialno zastopstvo s podjetjem, ki ima izkušnje s proizvodnjo seizmičnih izolaterjev za stavbe in/ali mostove. Podjetje mora biti CE certificirano v skladu z EN 15129, EN 1337-3, EN 1337-5, ASCE standardi.

BRPL20190124001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s sistemi obnovljive energije, išče proizvajalce in distributerje fotonapetostnih panelov in drugih sorodnih izdelkov, za pogodbo o sodelovanju na poljskem in tujih trgih. Podjetje išče najnovejše inovativne izdelke na trgu in ponuja izkušnje in dobro razvite distribucijske kanale po pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRPL20190107001

Poljsko podjetje z uveljavljenim položajem na trgu išče nove izdelke in tehnologije iz sektorja kemične industrije in pričakuje, da bo vzpostavilo dolgoročno sodelovanje s proizvajalcem natrijevega hipoklorita, kemikalijami za nadzor vonja, biocidi, defoameri, glikoli pod distribucijskimi storitvami ali komercialno pogodbo o zastopanju.

BRUK20190110001

Britanski trgovski zastopnik išče nove evropske naravne in organske produkte za zastopstvo. Kot izkušen svetovalec za trgovanje z naravnimi proizvodi, išče proizvajalce ekoloških živil, pijač, prehranskih dopolnil, izdelkov za športno prehrano in alkoholnih ali brezalkoholnih ekoloških pijač, ki bodo distributerjem v Združenem kraljestvu in naravni trgovinski industriji predstavili preko komercialnega sporazuma.

BRSE20181220001

Švedsko podjetje išče izkušenega partnerja, ki proizvaja ženska športna oblačila. Potencialni partner bi moral najprej proizvajati manjše količine, imeti pa mora tudi sredstva za povečanje naročil.

BRUK20171208001

Podjetje iz Združenega kraljestva oblikuje okolju prijazne krste in skrinjice ter išče za izdelavo nekaterih svojih izdelkov, zunanje podjetje s sposobnostmi tkanja. Potencialni partnerji morajo biti usposobljeni za tkanje košar in izdelavo krste za trajnostno uporabo, okolju prijazno in 100% biološko razgradljivo, da izpolnijo standarde britanskega podjetje. Podjetje išče proizvajalca, ki bi lahko dobavljal 40 do 60 krst na mesec po konkurenčni ceni.

BRHR20181220001

Dejavnost hrvaškega podjetja je obdelava odpadkov in prevoz nenevarnih odpadkov. Prav tako proizvajajo energijo iz nenevarnih odpadkov, kot je tehnologija odpadkov in energije (W2E), ki uporablja blato, RDF (gorivo, pridobljeno iz odpadkov), SRF (trdna predelana goriva) in 19 12 12 (koda za druge odpadke iz mehanske obdelave odpadkov). Podjetje želi podpisati sporazume o distribucijskih storitvah in / ali sporazum o skupnih vlaganjih.

BRES20170718001

Španska SME ima rešitev, ki temelji na tehnologiji vidne svetlobe za dostop do informacij, ki so na voljo v motornih vozilih za izvajanje preventivnih diagnostičnih nalog in/ali nadzor dostopa vozil do določenih objektov. Tehnologija je testirana na terenu. Podjetje, ki je podelilo instrument H2020 za SME faza 2, išče sporazum o svetovalnih storitvah poslovanja, povezanimi z avtomobilsko industrijo in dostopom do finančne pomoči ali naložb.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close