Junij 2019

Junij 2019

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRDE20190606001

Znan nemški specialist išče podizvajalce ali proizvajalce stikalnih naprav znotraj Evropske Unije prav tako za tehnologijo merilnih in kontrolnih komponent ter elektronski razvoj zaradi vse večje rasti proizvodnega povpraševanja.

BRPL20190606001

Poljsko podjetje, ki deluje v veleprodaji in maloprodaji avtomobilskih delov in dodatkov, išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in dodatkov za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na poljskem trgu na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRUK20190611001

Britansko podjetje, ki uporablja naravno volno v akustičnem sektorju, potrebuje dobavitelja zaščitne embalaže, ki ne uporablja plastike. Embalaža mora zaščititi volnene izdelke pred vlago in prahom ter mora biti okolju prijazna in lahka. Pravi partner je lahko kjerkoli v Evropi ali drugod v tujini. Išče se pogodba o dobavitelju.

BRDE20190227002

Nemško podjetje, ki distribuira medicinske naprave, išče nove medicinsko tehnološke izdelke na področju in-vitro diagnostike, diagnostike ali obravnavanja ran in s tem povezana področja, ki jih distribuirajo v Nemčiji na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah. Njihove stranke so nemške bolnišnice in klinike.

BRIT20180510001

Italijanska poslovna šola, specializirana za načrtovanje in dostavljanje ter izobraževanje in usposabljanje, išče partnerja v tujini (univerze, poslovne šole in institucije), s katerim bi oblikovali, promovirali in dostavili mednarodni program za učenje/usposabljanje in učne turneje za mlade študente, profesionalce, vodje, v okviru sporazuma o skupnem podjetju.

BORO20161125004

Romunsko MSP ima izkušnje s trgom abrazivnimi materiali in želi razširiti svojo dejavnost v Bolgarijo, Ukrajino, Slovenijo in Moldavijo. Podjetje išče agenta za zastopanje produktov in distributerja za prodajo produktov.

BOUK20180131003

Britansko podjetje išče distribucijskega partnerja za paleto prenosnih monitorjev za testiranje medicinskih cevovodov. Monitorje za zaznavanje plinov v območju se uporablja za preverjanje in potrditev kvalitete in kvantitete medicinskega plina, ki ga prejema pacient. Iščejo pogodbo o distribuciji iz Gruzije, Belorusije, Hrvaške, Slovenije in Bolgarije.

BOUK20180130003

Britansko podjetje išče distribucijo za njihove monitorje ogljikovega monoksida (CO), ki so motivacijski pripomočki za pomoč ljudem pri prenehanju kajenja. Skozi dihalno analizo monitorji merijo količino škodljivega CO na dihanje kadilca. To je lahek način za ugotavljanje človekovega statusa kajenja, medtem ko merijo napredek prenehanja kajenja. Iščejo distributerje, ki že obratujejo v zdravstvenem sektorju v Nemčiji, Portugalski, Belorusiji, Bolgariji, Hrvaški, Gruziji in Sloveniji.

BOAL20190502001

Turistična agencija je prva, ki ponuja pustolovski turizem na jugu Albanije. Podjetje ponuja izlete na ohranjenem območju na jugu Albanije, večinoma pustolovske izlete z avtomobili ter vodiči s konji. Agencija ima prav tako v lasti hotel v južnem mestu Albanije (Gjirokastra), ki zagotavlja čas uporabe strank. Podjetje ponuja najboljše izpolnjevanje želja strank v kombinaciji pustolovskega in morskega turizma. Zdaj išče pogodbo za komercialno agencijo.

BOFI20171106001

Finsko podjetje, ki izdeluje kotle iz biomase, išče partnerja za sodelovanje z komercialno agencijo ali pogodbo o distribucijskih storitvah. Predvsem iščejo partnerje v Novi Zelandiji, Španiji, Portugalski, Sloveniji, Slovaški in Franciji za razširitev delovanja na mednarodnem bioenergetskem trgu. Proizvodni portfelj kotlov na biomaso je velik od 30 kW do 990 kW.

BOUK20180130004

Britansko podjetje išče distribucijo za njihove FeNO (frakcijski izdihani dušikov oksid) monitorje za dihalna vnetja, ki diagnosticirajo in zdravijo astmo in ostale dihalne bolezni. Ne invazivni dihalni test ocenjuje pripadnost pacienta zdravljenju in omogoča boljše naročanje zdravil. Iščejo distributerja, ki že deluje na zdravstvenem sektorju v okviru evropskih držav.

BODE20180827001

Majhno nemško podjetje je specializirano za ekološke, izolacijske materiale narejene iz konoplje, vlaken iz jute ali gline. Reciklirane izdelke uporabijo za notranja dela in izolacijo fasade za katerikoli tip stavbe. Podjetje ponuja pogodbo o distribuciji v mnogih evropskih državah, ki imajo izkušnje in znanje v stavbnem sektorju in/ali naravnih izolacijskih materialov.

BRPL20190606001

Poljsko podjetje, ki deluje v veleprodaji in maloprodaji avtomobilskih delov in dodatkov, išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in dodatkov za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na poljskem trgu na podlagi pogodbe o distribucijskih storitvah.

BRES20190527001

Majhno podjetje iz severa Španije se ukvarja s spletno distribucijo naravne kozmetike, izdelkov za osebno higieno in nego ter naravnih dodatkov iz različnih držav. Da bi razširili svoj posel, iščejo evropske partnerje, ki bi lahko bila podjetja, ki prodajajo naravne kozmetične izdelke. Ta podjetja morajo imeti ECO/BIO certifikat. Špansko podjetje je zelo fleksibilno in imajo izkušnje na tem področju.

BRUK20190521001

Britanski oblikovalec je razvil denarni varčevalni sistem za otroke, ki bi ga kupili starši, stari starši ali skrbniki. Škatla za denar je oblikovana za 100 VB funtov ali EUR in je na vrhu zapečatena, da otrok ne more vzeti denarja preden je napolnjena. Oblikovalec škatle trenutno izdeluje na Kitajskem, ampak bi rad proizvodnjo preselil bližje domu. Išče se pogodba o proizvodnji.

BRPL20190510001

Poljsko podjetje je specializirano za proizvodnjo posebnih, kakovostnih papirnatih škatel brez kislin za dolgotrajno hranjenje dokumentov. Podjetje išče proizvajalce ali dobavitelje visoko kakovostnega bombažnega papirja. Sodelovanje je ponujeno v obliki pogodbe o dobavi ali proizvodnji.

BRRO20190515001

Romunsko start-up podjetje je specializirano za proizvodnjo različnih ročno narejenih tekstilnih produktov za ženske, otroke in dom. Podjetje išče mednarodne poslovne partnerje za dobavo svilenega blaga v okviru pogodbe o proizvodnji.

BRUK20180601002

Britansko podjetje je razvilo patentirano tehnologijo polprevodniških baterij, ki uporablja keramični ionski prevodnik namesto konvencionalnih elektrolitov. Ima številne prednosti pred litij-ionskimi baterijami na številnih področjih, vključno z energetsko učinkovitostjo, hitrejšim polnjenjem in daljšo življenjsko dobo. Podjetje išče proizvodne partnerje za prenos pilotskih proizvodnih procesov v proizvodno okolje v skladu z licenčno ali proizvodno pogodbo.

BRLT20171207001

Litvansko podjetje, ki je 15 let aktivno kot trgovski posrednik kemičnih izdelkov za gradnjo in obnovo, želi razširiti svoj izbor. Podjetje išče proizvajalce in/ali dobavitelje barve za okna in vrata. Podjetje ponuja trgovske posredniške storitve po pogodbi o trgovskem zastopanju ali pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRFI20171214001

Finsko ekološko podjetje išče dobavitelja ali proizvajalca sestavljenih in okroglo oblikovanih penastih plastičnih komponent. Premer komponent je 90 mm. Zaželena oblika sodelovanja je pogodba o proizvodnji ali pogodba s podizvajalci.

BRUK20190522001

Britansko inženirsko podjetje je razvilo patentiran energetski sistem, ki pretvarja industrijske živilske odpadke v energijo za univerze, bolnišnice, itd., išče dobavitelje analizatorjev plina. Partner bo moral dobaviti analizatorje plina za bio plinska mesta, ki lahko spremljajo 4 pline pri tlaku 23 milibarov: metan, ogljikov dioksid, kisik in vodikov sulfid. Podjetje išče proizvajalca instrumentov za spremljanje plinov v okviru dobaviteljskega/proizvodnega sporazuma.

BRDK20190130001

Dobro uveljavljeno Dansko podjetje, ki se ukvarja z žlebovi, jeklenimi konstrukcijami, trgovinskim in pisarniškim pohištvom išče vzhodnoevropske proizvajalce žlebov in konzol iz jekla, izolirane iz aluminija.

BRFR20181109001

Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo visoko kakovostnih ortopedskih izdelkov želi razširiti svojo ponudbo dobaviteljev. Podjetje išče predvsem dobavitelje tekstila v vzhodni Evropi, Španiji, na Portugalskem in v Tuniziji s sporazumom o proizvodnji.

BRTR20190107001

Turško podjetje, ki se ukvarja z gumarsko industrijo, želi razširiti svojo paleto izdelkov z dodajanjem seizmičnih izolatorjev v svojo linijo izdelkov. Družba želi podpisati pogodbo o distribuciji ali komercialno zastopstvo s podjetjem, ki ima izkušnje s proizvodnjo seizmičnih izolaterjev za stavbe in/ali mostove. Podjetje mora biti CE certificirano v skladu z EN 15129, EN 1337-3, EN 1337-5, ASCE standardi.

BRPL20190124001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s sistemi obnovljive energije, išče proizvajalce in distributerje fotonapetostnih panelov in drugih sorodnih izdelkov, za pogodbo o sodelovanju na poljskem in tujih trgih. Podjetje išče najnovejše inovativne izdelke na trgu in ponuja izkušnje in dobro razvite distribucijske kanale po pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRPL20190107001

Poljsko podjetje z uveljavljenim položajem na trgu išče nove izdelke in tehnologije iz sektorja kemične industrije in pričakuje, da bo vzpostavilo dolgoročno sodelovanje s proizvajalcem natrijevega hipoklorita, kemikalijami za nadzor vonja, biocidi, defoameri, glikoli pod distribucijskimi storitvami ali komercialno pogodbo o zastopanju.

BRUK20190110001

Britanski trgovski zastopnik išče nove evropske naravne in organske produkte za zastopstvo. Kot izkušen svetovalec za trgovanje z naravnimi proizvodi, išče proizvajalce ekoloških živil, pijač, prehranskih dopolnil, izdelkov za športno prehrano in alkoholnih ali brezalkoholnih ekoloških pijač, ki bodo distributerjem v Združenem kraljestvu in naravni trgovinski industriji predstavili preko komercialnega sporazuma.

BRSE20181220001

Švedsko podjetje išče izkušenega partnerja, ki proizvaja ženska športna oblačila. Potencialni partner bi moral najprej proizvajati manjše količine, imeti pa mora tudi sredstva za povečanje naročil.

BRUK20171208001

Podjetje iz Združenega kraljestva oblikuje okolju prijazne krste in skrinjice ter išče za izdelavo nekaterih svojih izdelkov, zunanje podjetje s sposobnostmi tkanja. Potencialni partnerji morajo biti usposobljeni za tkanje košar in izdelavo krste za trajnostno uporabo, okolju prijazno in 100% biološko razgradljivo, da izpolnijo standarde britanskega podjetje. Podjetje išče proizvajalca, ki bi lahko dobavljal 40 do 60 krst na mesec po konkurenčni ceni.

BRHR20181220001

Dejavnost hrvaškega podjetja je obdelava odpadkov in prevoz nenevarnih odpadkov. Prav tako proizvajajo energijo iz nenevarnih odpadkov, kot je tehnologija odpadkov in energije (W2E), ki uporablja blato, RDF (gorivo, pridobljeno iz odpadkov), SRF (trdna predelana goriva) in 19 12 12 (koda za druge odpadke iz mehanske obdelave odpadkov). Podjetje želi podpisati sporazume o distribucijskih storitvah in / ali sporazum o skupnih vlaganjih.

BRES20170718001

Španska SME ima rešitev, ki temelji na tehnologiji vidne svetlobe za dostop do informacij, ki so na voljo v motornih vozilih za izvajanje preventivnih diagnostičnih nalog in/ali nadzor dostopa vozil do določenih objektov. Tehnologija je testirana na terenu. Podjetje, ki je podelilo instrument H2020 za SME faza 2, išče sporazum o svetovalnih storitvah poslovanja, povezanimi z avtomobilsko industrijo in dostopom do finančne pomoči ali naložb.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close