Junij 2018

Junij 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BOPL20180502001

Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo funkcionalne zdrave hrane brez glutena in ekološko pridelavo (amarant, ajda, buča, kvinoja itd.) ponuja približno 50 izdelkov iz skupin, kot so semena, moka, kosmiči, olja, sokovi itd. Proizvajalec ponuja tudi polizdelke za živilsko, farmacevtsko in kozmetično industrijo. Podjetje, ki je specializirano za brezglutensko in organsko proizvodnjo bi sodelovalo s partnerji iz Nemčije, Anglije, Italije, Slovenije in Litve.

BOBA20161213001

Bosansko podjetje za predelavo lesa, z izkušnjami na področju gradnje luksuznih brunaric in notranje opreme, išče zastopnike za razširitev svoje dejavnosti na področju EU trga, zlasti v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji, Italiji in Švici.

BOBA20161221001

Podjetje iz Bosne in Hercegovine, ki deluje na področju sledenja vozil preko satelitskega sistema, išče finančno pogodbo za napredne telematske rešitve, za različne tipe podjetij, ki se ukvarjajo z logistiko. Sodelovanje bi temeljilo na konkurenčnosti, zmanjšanju stroškov in dvigu učinkovitosti, ki temelji na izboljšavah pri upravljanju voznega parka.

BOBG20160714001

Bolgarski proizvajalec plastičnih pokrovov za avtomobilska platišča išče partnerje, ki bi mu pomagali pri plasiranju izdelka na tuje trge. Podjetje išče distributerje za področje Avstrije, Madžarske, Romunije, Češke, Slovenije, Slovaške in Hrvaške.

BOIT20170303001

Italijansko podjetje išče zastopnika ali distributerja, kjer bi potencialni partner predstavljal in prodajal izdelke na tuje trge. Omenjeno podjetje se ukvarja s proizvodnjo rezalnih orodij, še posebej s proizvodnjo rezil za tračne žage, krožne žage, jarmenikov in drugih orodij, ki so potrebna pri žaganju različnih materialov.

BOBG20171130005

Bolgarsko podjetje, ki se ukvarja s pridelovanjem pire išče prodajalce, mline, proizvajalce kruha, proizvajalce testenin in druge, ki uporabljajo piro v svoji produkciji. Podjetje išče sodelovanje v okviru pogodbe o distribuciji in sicer na področju Nemčije, Italije, Slovaške, Slovenije, Francije, madžarske, Češke, Avstrije in Grčije.

BOBG20171130005

Bolgarsko podjetje, ki se ukvarja s pridelovanjem pire išče prodajalce, mline, proizvajalce kruha, proizvajalce testenin in druge, ki uporabljajo piro v svoji produkciji. Podjetje išče sodelovanje v okviru pogodbe o distribuciji in sicer na področju Nemčije, Italije, Slovaške, Slovenije, Francije, madžarske, Češke, Avstrije in Grčije.

BRPL20180521001

Poljsko podjetje išče tujega proizvajalca antistatičnih oblačil (ESD – Electric Discharge), zainteresiranega za vstop na poljski trg. Podjetje ponuja sodelovanje v okviru pogodbe o distribuciji in trgovskem zastopanju.

BRTR20180426001

Turški proizvajalec anatomskih in simuliranih modelov bolnikov išče poslovnega partnerja, ki bi zasnoval proizvodnjo injekcijskih kalupov za brizganje materiala. Podjetje ponuja sporazum o proizvodnji.

BRUK20180601001

Na novo ustanovljeni britanski proizvajalec po meri narejenih, visoko kvalitetnih usnjenih torbic je razvil 12 različnih stilov ročnih torbic, prilagojenih po meri kupca. Podjetje išče izkušenega prekomorskega proizvajalca za sklenitev dolgoročne pogodbe o proizvodnih storitvah za njihovo linijo izdelkov.

BORS20171009001

Srbsko podjetje, ustanovljeno leta 2010, se ukvarja z integrirano organsko pridelavo. Na 1700 ha imajo organsko pridelavo poljščin, organsko mlečno farmo, bio plinarno, kapaciteta njihovih silosov je 10000 ton, organsko tovarno krme, proizvodnjo organskega surovega mleka, sveža organska govedina, hladno stiskano organsko olje in organska pšenična moka. Podjetje išče distributerje iz Nemčije, Avstrije, Slovenije, Italije in Madžarske za svojo organsko pšenično moko.

BOBA20171213001

Bosansko podjetje, ki proizvaja beton, betonske elemente in armirane betonske hale išče poslovna partnerstva v okviru pogodbe o proizvodnji in distribuciji.

BOUK20180131003

Britansko podjetje išče distributerja za prenosne monitorje, ki se uporabljajo pri testiranju medicinskih napeljav. Monitorji za zaznavanje plina so uporabljeni pri preverjanju in potrjevanju kvalitete in kvantitete medicinskega plina, od skladišča, preko razdelilnice pa vse do bolnika. Iščejo pogodbo o distribuciji na področju Gruzije, Belorusije, Hrvaške, Slovenije in Bolgarije.

BODE20171017002

Nemški univerzitetni »spin-off« je specializiran v okoljskem monitoringu in ponuja »realtime system«, ki se uporablja pri okoljskem monitoringu in monitoringu vode. Zapisovalci podatkov (data loggers) avtomatsko merijo podatke, jih prenašajo preko spleta in statistično obdelajo. Prednost te naprave je uporabnost in dolga doba delovanja. Partnerja za distribucijo iščejo na območju južne Evrope.

BOIT20170828001

Italijansko podjetje s severovzhoda Italije proizvaja in trži sladolede in zamrznjene sladice, med drugim tudi zamrznjene torte in zamrznjene krofe. Za vse svoje izdelke uporabljajo naravne sestavine in certificirane visoke kvalitetne surove materiale, vse skupaj pa združijo z njihovo strastjo do obrti, ki jo opravljajo. Podjetje išče zastopnike in distributerje za evropske države. Za potencialnega partnerja zahtevajo obvladovanje hladne verige.

BRPL20170518001

Poljsko podjetje, ki deluje na trgu krme in živil, išče proizvajalce sestavin za krmne mešanice. Iskane sestavine bi podjetje uporabilo pri proizvodnji hrane za ribe, ptiče, kožuharje in domače živali. Podjetje bi v poslovnem partnerstvu nastopilo kot distributer ali kot agent. Ker ima podjetje dolge in bogate izkušnje pri distribuciji lahko ponudi sodelovanje na visokem nivoju.

BRPL20171107001

Majhno poljsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo fotovoltaičnih modulov (PV) in ponudbo storitev, s svojimi več kot 10 letnimi izkušnjami, ponuja na Poljskem distribucijske storitve. Iščejo podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo hibridnih solarnih modulov, integrirano fotovoltaiko v stavbah in mono in polikristalne silikonske solarne panele.

BRGR20180530001

Majhno grško IT podjetje išče nove priložnosti na trgu. Podjetje želi predstaviti nove storitve ali izdelke vezane na IT sektor. Prav tako so željni sodelovanja s podobnimi podjetji pri zagotavljanju izboljšav. Doseg njihovih storitev je dovolj širok, da lahko vključijo številne predloge, v kolikor imajo ti predlogi jasno tržno korist. Podjetje išče sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji.

BRUK20180601002

Britansko podjetje je razvilo in patentiralo polprevodniško baterijo, ki uporablja keramični ionski prevodnik namesto običajnega elektronskega. V primerjavi z litij-ionsko baterijo ima več prednosti, vključno z energijsko učinkovitostjo, hitrejšim polnjenjem in daljšo življenjsko dobo. Podjetje išče proizvodne partnerje za prenos njihovega pilotskega proizvodnega procesa v tovarniško proizvodno okolje v okviru licenčne ali proizvodne pogodbe.

BRCN20180528001

Kitajska platforma za spletno trgovino izbira najboljše izdelke s celega sveta za kitajski trg. Na evropskem trgu iščejo visoko kvalitetnega dobavitelja prešitih odej. Potencialno sodelovanje bi temeljilo na pogodbi o distribuciji.

BRPL20180425001

Poljsko podjetje je specializirano za uvoz in spletno prodajo prehranskih dopolnil in prehrambenih živil z vsega sveta. Išče nove izdelke, ki dopolnjujejo obstoječe ekskluzivne izdelke. Poskuša vzpostaviti sporazume o trgovinskem zastopanju in distribucijskih storitvah s proizvajalci. Prav tako želi sodelovati z distributerji prehrambenih živil.

BORO20161125004

Romunsko podjetje, z izkušnjami na trgu abrazivnih materialov, želi svoje delovanje razširiti v Bolgarijo, Ukrajino, Slovenijo in Moldavijo. Podjetje išče zastopnika in distributerja.

BOHU20171002001

Madžarsko podjetje, ki je razvilo pametni prehod za pešce, išče sodelovanje v okviru pogodbe o trgovskem zastopanju in pogodbe o distribuciji. Potencialni partner naj bi imel vedenje in dostop na trge Avstrije, Španije, Italije, Slovenije in Nemčije.

BOFI20171106001

Finsko podjetje, ki izdeluje kotle na biomaso išče partnerje v okviru pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribuciji. Poseben interes izkazuje za partnerje iz Nove Zelandije, Španije, Portugalske, Slovenije, Slovaške in Francije saj želijo razširiti svoje delovanje na mednarodni trg. Njihovi kotli so v rangu od 30 kW do 990 kW.

BRFR20180515001

Francosko podjetje, ki oblikuje in izdeluje zunanja otroška in športna igrišča, izdelana iz mehkih talnih preprog, iz EPDM pene, išče nove izdelovalce granulata z garancijo o nizkem vplivu na okolje. Zanima jih pogodba o zunanjem sodelovanju.

BRGR20180525001

Majhno grško IT podjetje je zainteresirano za vstop na trg s svojimi Wi-fi izdelki oziroma storitvami, ki imajo prednost pred konkurenco. Podjetje je odprto pri zbiranju predlogov iz tujine za različne vrste izdelkov in storitev, dokler imajo visoke možnosti na trgu, sprejemanje s strani strank in razširitev potreb strank. Sodelovanje bi temeljilo na pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRFR20180216001

Podjetje s Tahitija, ki se ukvarja s predelavo odpadkov, recikliranjem industrijskih odpadkov in z varstvom okolja išče partnerje in dobavitelje, ki so specializirani in imajo tehnologijo ter rešitve za delovanje z izgubami v industriji. Podjetje si želi sodelovanja na osnovi »pogodbe o storitvah« in »pogodbe o zunanjem izvajanju«. Sodelovanje želijo z evropskimi državami.

Oddaja interesa

BRAM20180504001

Armensko podjetje, ki se ukvarja z uvozom hrane, išče partnerje, ki se ukvarjajo s proizvodnjo in distribucijo zamrznjenega mesa (govedina, svinjina, perutnina), testenin in žita.

BRBE20180410001

Mednarodno podjetje s sedežem v Belgiji išče partnerje za dolgotrajno sodelovanje, ki lahko dobavijo preoblikovane izdelke iz ogljikovega jekla, bele pločevine in žice, ki jih bo podjetje uporabilo kot vir za svoje končne produkte. Iščejo sodelovanje z jeklarji ali delničarji. Ne glede na željo o dolgotrajnem sodelovanju, bodo obravnavane tudi namere po krajšem sodelovanju.

BRDE20180504001

Nemški fizioterapevt z dolgoletnimi izkušnjami išče maske iz blata oziroma šote. Zainteresiran je za sklenitev pogodbe o proizvodnji, saj si želi kupovati blato direktno od proizvajalca.

Oddaja interesa

BRIL20180205001

Izraelsko podjetje, ki se ukvarja z uvozom originalnih in nadomestnih delov za avtomobile, tovornjake in avtobuse in ima razvito distribucijsko mrežo po Izraelu išče izvoznike oziroma trgovce za ustrezne dele. Podjetje pričakuje, da bo imel potencialni partner Euro-1 certifikat. Iščejo sodelovanje v okviru pogodbe o distribuciji.

BRKR20170424001

Južnokorejsko podjetje, ki se ukvarja s čezmejnim trgovanjem (CBT) išče partnerje, ki bi mu priskrbeli kozmetiko, lepotne izdelke in zdravo prehrano. Podjetje ponuja sodelovanje v okviru pogodbe o distribuciji.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close