Junij 2017

Junij 2017

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


 

BRIT20150928001

Italijansko trgovec na drobno in distributer gradbenih materialov, išče nove dobavitelje s Hrvaške, Slovenije in Združenega kraljestva. Zanima ga komercialni sporazum in/ali pogodba o distribuciji.

 

BRFR20160128002

Francosko podjetje išče nove in zanesljive podizvajalce miznih in delovnih plošč na Poljskem, v Romuniji, na Madžarskem, v Sloveniji, na Češkem, v Ukrajini in na Slovaškem. Podjetje v imenu francoskih strank ponuja dolgoročne pogodbe o proizvodnji in podizvajalske pogodbe.

 

BRFR20160128001

Francosko podjetje išče proizvajalce furnirnih plošč v vzhodni Evropi.

 

BRUK20160824003

Angleško podjetje išče pivovarne v Srednji Evropi, ki lahko zagotovijo velike količine piva za distribucijo v Evropi in izven. Zainteresirano je za partnerstvo v okviru podizvajalskih ali proizvodnih sporazumov s tradicionalnimi pivovarnami, ki lahko proizvajajo in dobavljajo visoko kakovostne izdelke pod blagovno znamko angleškega podjetja.

 

BOIT20161230002

Italijansko podjetje, ki se ukvarja z dizajnom, je izdelalo modularni sistem pohištva, ki ga je možno sestavljati in razstavljati za različne namene uporabe kot tudi za ponovno uporabo, s kombinacijo standardnih kosov in kosov izdelanih po meri. Sodelovati želijo z oblikovalci, ki bi njihove izdelke prodajali na slovenskem trgu.

 

BOAT20160902001

Izkušeno manjše svetovalno podjetje iz Avstrije ponuja svoje tehnične storitve in svetovanja za zmanjšanje okoljskega odtisa in vključitev okoljskih vidikov v zasnovo in razvoj proizvodov. Strankam ponujajo tudi pomoč s pripravo okoljskih izjav in deklaracij proizvodov. Partnerje iščejo v različnih industrijskih sektorjih.

 

BOPT20170608001

Portugalska podjetnica je razvila interaktivno angleško družabno igrico za učence angleščine, ki je na voljo na petih različnih ravneh. Igra se prodaja na Nizozemskem, v Nemčiji, Združenem kraljestvu, na Irskem in v tujini preko nacionalnih založnikov in distributerjev šolskih materialov. Podjetnica išče urednike in distributerje za sklenitev   sporazuma o distribuciji v drugih državah Evropske unije.

 

BRFR20141211001

Francoska trgovska agencija je specializirana za distribucijo tekstila/ tkanin, natančneje oblačil, kot so denim in ne-denim izdelki (kavbojke). Trgovski zastopnik išče proizvajalce tekstila in konfekcijskih oblačil (zlasti proizvajalcev jeans-a) iz vzhodne in južne Evrope za zastopanje na francoskem trgu ali v Tuniziji in Maroku.

 

BRDK20170615001

Dansko podjetje je ustvarilo močno spletno prodajno prisotnost na maloprodajnem trgu ženskih oblačil s poudarkom na trajnosti in sodobnem oblikovanju. Podjetje širi svojo paleto izdelkov in želi najti proizvajalca organskega bombaža za sklenitev proizvodnega sporazuma.

 

BOPT20160818001

Portugalsko podjetje, ki proizvaja bio-oglje in iz njega izdeluje pelete in brikete išče prodajne posrednike.

 

BRRO20151204001

Romunski veletrgovec avtomobilskih dodatkov, električnih dodatkov in sorodnih izdelkov ponuja svoje storitve kot distributer za prodajo izdelkov tujih podjetij.

 

BOIT20160825001

Italijansko podjetje ponuja ohlajevalno barvo za strehe. Barva je sestavljena iz več mineralov, je okolju nenevarna in je izdelana na vodni osnovi. Barva zmanjšuje toplotno obremenjenost teras, stanovanjskih in industrijskih poslopij. Iščejo distributorje.

 

BRUK20170424001

Podjetje iz Velike Britanije, ki razvija nove trajnostno naravnane tehnologije za obdelavo procesnih/odpadnih vod, brez kemikalij, na bazi alg, išče vzorce procesnih vod in drugih odpadnih vod iz različnih sektorjev, tudi komunalnega, za nadaljnji razvoj svojih tehnologij. Sodelovanje je predvideno na podlagi vzajemnega dogovora.

 

BRDK20170616001

Dansko oblikovalsko podjetje je izdelalo prototip pregrinjala za prenosno posteljico in išče evropska podjetja, ki lahko v skladu s proizvodnim sporazumom zagotavljajo Cut/Make/Trim (CMT) tehniko s potiskanim organskim bombažem.

 

BRDK20170607001

Dansko zagonsko podjetje s področja tekstilnega oblikovanja išče proizvajalce posteljnine, ki uporabljajo digitalni tisk na bombaž. Podjetje ponuja proizvodno sodelovanje.

 

BRIT20160330002

Italijansko podjetje na področju oblikovanja, proizvodnje in razvoja toplotnih izmenjevalnikov išče proizvajalce cevi in tuljav v sektorju izmenjevalnikov toplote za medsebojno sodelovanje na podlagi podizvajalske pogodbe.

 

BRUK20170208002

Britansko podjetje, ki prodaja industrijska brezpilotna letala z inovativno patentirano tehnologijo, išče proizvajalca ali dobavitelja miniaturnih, lahkih, visoko navrtih servomotorjev ali direktnih pogonskih motorjev na podlagi proizvodnega sporazuma.

 

BRPT20170221001

Portugalsko podjetje, ki proizvaja eko-dizelsko gorivo iz rastlinskih olj, išče dobavitelje odpadnega jedilnega olja. Podjetje želi skleniti komercialni sporazum ali distribucijski sporazum.

 

BRPL20151221001

Izkušeno poljsko podjetje na področju trženja okolju prijaznih izdelkov, išče proizvajalce tehnologij in izdelkov, povezanih z naravo in ekologijo, z namenom postati zastopnik za poljski trg. Podjetje išče sodelovanje na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju.

 

BRPL20170505001

Poljsko podjetje išče podizvajalce za nizka in srednje napetostna elektroenergetska omrežja na Poljskem.

 

BRGR20170525001

Grško podjetje za komercializacijo in prodajo ortopedskih vsadkov in medicinskih izdelkov išče proizvajalce in dobavitelje ortopedskih vsadkov v okviru distribucijskega sporazuma.

 

BRPL20170518001

Poljsko podjetje s področja krme in hrane, išče proizvajalce krmnih sestavin. Posamične sestavine se bodo uporabljale za proizvodnjo krme za ribe, ptice, kožuharje in rejne živali. Podjetje išče poslovne partnerje in se ponuja kot distributer ali zastopnik. Podjetje ima veliko bogatih izkušenj v procesu distribucije in ponuja sodelovanje na visoki ravni.

 

BRES20170322001

Špansko podjetje išče dobavitelje zamrznjenega peciva/pekovskih izdelkov za distribucijo v svoji državi iz Francije, Italije, Poljske, Belgije in Portugalske, vendar je odprto za poslovne ponudbe tudi iz drugih držav.

 

BRPT20170529001

Portugalsko podjetje, specializirano za gradnjo in sanacijo storitvene industrije, išče nove dobavitelje trajnostnega gradbenega materiala in opreme, kot so lesene hiše, obnovljivi viri energije, ekološki gradbeni materiali za razvoj novega projekta 100% trajnostne stavbe. Podjetje išče tudi specializirane arhitekturne storitve za NZEB (Near to Zero Efficiency Buildings) ali Pasivni Haus Standard. Podjetje se zanima za komercialni ali storitveni sporazuma ali pogodbo s podizvajalci.

 

BRBE20170601001

Belgijsko podjetje ima specializirano spletno trgovino za prodajo vseh vrst otroških izdelkov in oblačil. Družba je osredotočena na ekološki in trajnostni vidik in išče evropske partnerje, ki lahko oblikujejo in izdelajo GOTS certificirana otroška oblačila (0-12 let) ter dodatke za njihovo lastno blagovno znamko, logotipom. Podjetje ponuja proizvodni sporazum.

 

BRES20151203001

Špansko podjetje za distribucijo medicinskih instrumentov in opreme išče evropska proizvodna podjetja zdravstvenih in sanitarnih instrumentov.

 

BRCY20170413001

Ciprsko distribucijsko podjetje išče proizvajalce trdega lesa za kurjavo iz Evrope in zunaj nje za prodajo na Cipru.

 

BRRO20170521001

Romunsko podjetje, specializirano za predelavo svežega sadja in zelenjave z metodo hitrega zamrzovanja, išče proizvajalce sveže zelenjave (grah, stročji fižol, paprika, brokoli in cvetača) za sklenitev dolgoročnega sodelovanja na podlagi sporazuma o distribuciji storitev.

 

BRHU20151211001

Madžarski veletrgovec sanitarne opreme, kopalniškega pohištva in keramike išče dobavitelje teh izdelkov za razširitev svoje linije izdelkov in distribucijo teh proizvodov na Madžarskem v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah in/ali poslovne pogodbe.

 

Kontaktne osebe:


Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close