Julij 2018

Julij 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRDE20180712001

Nemško podjetje, ki proizvaja zaščitne rokavice in ostalo opremo, išče tovarne ali obrtna podjetja za proizvodnjo zaščitnih rokavic s sedežem v srednji ali vzhodni Evropi. Potencialni partner mora biti specializiran za šivanje rokavic in imeti ustrezne šivalne stroje za šivanje usnjenih izdelkov. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

BRIT20180606002

Italijansko podjetje s štiridesetletnimi izkušnjami trgovanja na debelo z zamrznjenimi pakiranimi izdelki išče tuje dobavitelje zamrznjenih tipičnih domačih živil, kot so ribji proizvodi, zelenjava, krompir, gobe in meso. Italijansko podjetje se ponuja kot distributer teh izdelkov in želi razširiti mrežo dobaviteljev tovrstnih izdelkov za trženje in prodajo na italijanskem trgu.

BRBR20180529001

Brazilsko hitro rastoče trgovsko podjetje na drobno, specializirano za rešitve za obvladovanje urbanih škodljivcev, išče evropske proizvajalce UV-A svetilk z močjo 2x15 vatov za lovljenje škodljivcev/insektov.

BRRO20180628001

Romunsko podjetje je specializirano za trgovanje s cvetjem, rastlinami in cvetličnimi aranžmaji. Podjetje je zainteresirano za sklepanje sodelovanj z novimi poslovnimi partnerji, proizvajalci ali dobavitelji, ki lahko dobavljajo cvetlični pribor. Sodelovanje bo temeljilo na distribucijskem sporazumu.

BRNL20180530001

Nizozemsko podjetje, specializirano za oblikovanje ženskih tekstilij, kot so obleke, krila, bluze in hlačna krila išče proizvajalce oblačil za njihovo oblačilno linijo. Podjetje išče tekstilne tovarne za sklenitev proizvodnega sporazuma.

BRDE20180621001

Nemško podjetje je specializirano za distribucijo negovalnih izdelkov in modnih dodatkov za lase ter ostalih modnih izdelkov. Da bi razširili paleto izdelkov "Made in Europe", iščejo evropske proizvajalce tovrstnih izdelkov in ponujajo trženje in prodajo proizvodov v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRRO20180627001

Romunsko podjetje je specializirano za trgovanje s cvetjem, rastlinami in cvetličnimi aranžmaji. Podjetje išče sodelovanje s pridelovalci ali distributerji cvetja in sobnih rastlin. Ponujajo možnost sodelovanja na podlagi distribucijskega dogovora.

BOVN20180612001

Vietnamsko podjetje išče nova partnerstva z evropskimi trgovci na drobno, distributerji in uvozniki, ki prodajajo pohištvo, dekorativne izdelke za dom in tekstilne predmete. Podjetje ponuja široko paleto obrtnih izdelkov za dom, vrt in pisarno iz bambusa, ratana, morske trave in vodnega hijacinata. Potencialnim partnerjem ponuja možnost sklepanja distribucijskega, proizvodnega, podizvajalskega sporazuma ali sporazuma o zastopanju.

BOIL20180625001

Izraelsko podjetje, specializirano za biometrične rešitve za široko paleto aplikacij, je razvilo sistem fizičnega nadzora za dostop do prostorov, ki zahtevajo maksimalno varnost. Prednosti tega sistema vključujejo maksimalno natančnost pri poenostavljenem upravljanju varnosti in izboljšanem nadzoru dostopa, zelo hitro delovanje, neomejeno število uporabnikov itd. Podjetje išče partnerje med »integratorji« in distributerji varnostnih sistemov za nadzor dostopa. Podjetje ponuja sporazum o komercialnem zastopanju ali distribucijskih storitvah.

BOIT20180628001

Italijansko podjetje, specializirano za projektiranje, inženiring, razvoj in izdelavo elektro-medicinske opreme za fizioterapijo, je razvilo aparat za zdravljenje pacienta z laserskim žarkom, izključno za terapevtske namene. Podjetje išče trgovske zastopnike ali distributerje v Evropi in zunaj nje za širjenje svoje prodajne mreže.

BORO20180522001

Romunsko podjetje proizvaja nizkonapetostne kable in nizkonapetostno električno opremo različnih tipov, kot npr. aluminijasti kabel z izolirano izolacijo iz polietilena (XLPE) in jekleni podvodni električni kabli, razdelilne omarice iz kovinskega/polikarbonatnega ohišja. Podjetje je zainteresirano za sklepanje distribucijskih sodelovanj z mednarodnimi poslovnimi partnerji.

BORS20180130001

Srbsko podjetje je specializirano za projektiranje in izdelavo proizvodov iz nerjavečega jekla kot so ograje, stavbno pohištvo, okrasne rešetke kot tudi za izdelavo oken, vrat, fasadnih plošč, žaluzij, rolet in komarnikov ter razne zasteklitve. Podjetje išče partnerje iz gradbenega in drugih sektorjev za kratko- ali dolgoročno sodelovanje v obliki proizvodnega, storitvenega ali podizvajalskega dogovora, za izdelavo različnih proizvodov kot so kovinske konstrukcije, okna, vrata, fasade na podlagi zahtev naročnikov.

BRBG20180709001

Bolgarsko podjetje, specializirano za namestitev in podporo brezžičnih in žičnih naprav za pametni dom, išče nove dobavitelje Z-wave perifernih naprav in nadzornih plošč. Podjetje ponuja sporazum o distribuciji ali sklepanju pogodb s podizvajalci.

BRRO20180709001

Romunsko podjetje dejavno na področju avto-industrije in maloprodaje avtomobilskih delov in opreme (pnevmatike, olje, akumulatorji za osebna vozila itd.) išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in opreme za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na romunskem trgu na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRCN20180711001

Kitajsko podjetje, ki trži najrazličnejše izdelke prek svoje spletne trgovine, išče kvalitetne izdelke iz vsega sveta za prodajo svojim kitajskim strankam. V okviru načrta širitve novih kategorij izdelkov, ki jih želijo prodajati prek spletne trgovine iščejo evropske proizvajalce izdelkov za ustno higieno. Kitajsko podjetje potencialnim interesentom ponuja proizvodni sporazum.

BOBE20180706001

Belgijski proizvajalec prehranskih dodatkov oz. dopolnil za otroke in odrasle išče distributerje.

BOFR20180604002

Francosko podjetje, specializirano za zagotavljanje rešitev glede zbiranja in kompostiranja odpadkov, je razvilo inovativno rešitev za zbiranje in avtomatsko kompostiranje živilskih odpadkov, ki se spremenijo v kompost. Podjetje išče partnerje za distribucijo in prodajo izdelka v Evropi.

BOTR20180522002

Turško podjetje specializirano za razvoj integriranih GIS sistemov, vezano na infrastrukturo in georešitve, ponuja poslovne sporazume in sporazume o distribucijskih storitvah komunalnim podjetjem ter ostalim podjetjem, ki se ukvarjajo z upravljanjem distribucijskih omrežij (elektrodistribucija, distribucija plina, geomarketing, ipd.).

BOIT20180620002

Italijansko podjetje specializirano za proizvodnjo elektromedicinske opreme za fizioterapijo, je razvilo tridimenzionalen pozicijski in rotacijski »total-body biofeedback« sistem za fizično-instrumentalno terapijo s funkcijami rehabilitacije, ki omogoča merjenje kotov vrtenja vseh sklepov v 3D. Podjetje ima stabilen in močan položaj na italijanskem trgu in išče trgovske zastopnike/distributerje za njihov novi izdelek v državah EU in zunaj nje.

BOTW20171201001

Tajvansko podjetje proizvaja energijsko varčno motorno olje na bazi aditivov, ki zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida in omogoča podaljšanje življenjske dobe motorja ter maksimalno zmogljivost dizelskih, bencinskih in hibridnih motorjev. Motorno olje se lahko uporablja za avtobuse, težke tovornjake, plovila, kmetijske in gradbene opreme. Podjetje išče partnerje v prometni in avtomobilski industriji za trženje in prodajo njihovega motornega olja na podlagi distribucijskega sporazuma ali sporazuma o trgovskem zastopanju.

BODE20180411001

Nemško podjetje ponuja široko paleto visoko kakovostnih izdelkov na področju wellnessa, kot so izgradnja bazenov, spa oprema, savna in parne kopeli. Njihovo paleto izdelkov je mogoče prilagoditi vsem potrebam oblikovanja, ob uporabi edinstvene, modularne proizvodne tehnologije. Podjetje išče partnerje za sodelovanje, kot so arhitekti, oblikovalci notranjosti in hotelirji, pa tudi distributerji za luksuzni maloprodajni trg. Prav tako iščejo partnerja za skupno podjetje.

BOFR20180628002

Francosko podjetje, ki izdeluje dodatke za hišne živali, išče zastopnike ali distributerje v okviru sporazuma o trgovskem zastopanju ali sporazuma o distribucijskih storitvah. Predvsem ponuja izdelke za pse na prostem.

BOSK20171201001

Slovaško MSP, ki se ukvarja s proizvodnjo aluminijastih nalepk, ploščic tipa CE ipd, išče sodelovanje prek proizvodnega dogovora. Slovaško podjetje ponuja proizvodne zmogljivosti za potrebe tujih podjetij. Iščejo sodelovanje neposredno s proizvajalci, ki potrebujejo označevanje za svoje izdelke (vrsta izdelka ni pomembna – tovrstne nalepke/tablice/ploščice se lahko uporablja v številnih panogah - npr. v avtomobilski industriji, inženirski industriji itd.).

BOHU20180628001

Madžarsko podjetje je razvilo poseben pripomoček za odstranjevanje klopov, ki se ponuja v lekarnah in veterinarskih ambulantah, in omogoča odstranitev klopa iz človeške in živalske kože brez da bi ostal del klopa v koži. Podjetje išče potencialne partnerje, distributerje, ki se zanimajo za nakup in distribucijo izdelka.

BRDK20180709001

Danski oblikovalec, ki je razvil in prodaja 3-modulni sistem za zbiranje odpadkov in je izdelan po principu 3D upogibanja tankih kovinskih žic z majhnimi koti, išče proizvajalca v vzhodni Evropi.

BRPL20180705001

Poljsko podjetje za proizvodnjo in trgovino z več kot 24-letnimi izkušnjami, specializirano za proizvodnjo različnih vrst lesenih izdelkov, išče partnerje, ki lahko ponudijo lesene poličnike, zložljiva lesena stojala, škatle in šatulje, lesene podstavke za lončnice na koleščkih in komponente pohištva, ki se zanimajo za distribucijo njihovih proizvodov na poljskem trgu in na mednarodnih trgih. Prav tako iščejo proizvajalce vezanega lesa in dobavitelje lesa iglavcev.

BRNL20180430001

Nizozemska multinacionalka, proizvajalec elektronskih naprav za potrošniško in medicinsko uporabo, išče nove načine za predstavitev svojih izdelkov. Tradicionalne predstavitve na sejmih so nujne, vendar imajo veliko ceno. Podjetje vabi podjetja, ki kot alternativo lahko ponudijo nov način prezentacije v okviru virtualnih dogodkov in iščejo možnost storitvenega sodelovanja s podjetji v tem sektorju ali lahko ponudijo v odkup ustrezno rešitev.

BRDE20180628001

Nemško MSP je oblikovalo stol, ki se lahko uporablja tudi kot polica. Je visokokakovosten izdelek, izdelan iz masivnega lesa (oreh) ali trdih vlaken. Stol je zelo praktičen, vendar hkrati tudi dekorativen. MSP išče partnerja, ki lahko izdela stol v majhnih serijah, z uporabo CAD tehnologije v okviru proizvodnega sporazuma.

BRIE20170725001

Irski oblikovalec luksuznih otroških oblačil išče proizvajalca oblačil, ki lahko zagotovi izdelavo bombažnih izdelkov ter izdelkov iz kašmirja, ki bodo zadostili visokim standardom, in želi z njim vzpostaviti dolgoročen proizvodni sporazum. Idealni partner bi bil proizvajalec dolgih jopic/otroških oblekic, puloverjev in hlačnih nogavic, ki jih je mogoče narebriti, ali pa se jim lahko dodajajo različni dodatki.

BRUK20180620002

Britansko podjetje z nišno modno blagovno znamko, ki nudi elegantno in medicinsko podkrepljeno obutev za posameznike, ki imajo plosko stopalo ali imajo plantarni flasciitis, išče evropsko partnerstvo za sodelovanje v obliki razvoja prototipov čevljev, ki se lahko nadaljuje v proizvodni sporazum.

BRIT20180518001

Italijansko podjetje, ki proizvaja in prodaja industrijsko leseno embalažo, išče nove dobavitelje, in sicer proizvajalce surovega lesa in lesenih pakirnih polizdelkov iz vzhodnoevropskih držav za srednje ali dolgoročne proizvodne priložnosti.

BRNL20180703001

Nizozemska družba je uvedla evropsko modno znamko v oblačilih za vodne dejavnosti in želi lansirati prvo kolekcijo lastnih oblikovanih in razvitih oblačil. Podjetje išče proizvajalce neoprenske tkanine ter potencialne partnerje, ki lahko proizvajajo in tiskajo neoprenska oblačila na podlagi proizvodnega dogovora.

BRPL20180629002

Poljsko trgovsko podjetje, specializirano za spletno prodajo izdelkov za obdelavo zraka (npr. čistilci, detektorji onesnaževanja zraka, sušilniki zraka), želi razširiti svoj portfelj s proizvodi za klimatizacijo v zaprtih prostorih (zračni ventilatorji, vlažilci, grelci, ionizatorji, koncentratorji kisika itd.). Zato podjetje išče dobavitelje tovrstnih produktov iz držav EU ali EFTA za sodelovanje na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah ali sporazuma o trgovskem zastopanju. Podjetje ponuja svoje distribucijske storitve prek spletne trgovine.

BODE20180711003

Dobro uveljavljen nemški proizvajalec tekočih prehranskih dopolnil, vključno s pijačami, ki vsebujejo kolagen, išče partnerje za distribucijo in ponuja svoje storitve na podlagi podizvajalskega sodelovanja.

BOKR20180601001

Korejsko podjetje je razvilo večkanalni program (programska oprema) za mešanje zvoka za UHD multimedijski zvok/oddajanje. Ta zagotavlja uporabniku prijazne vmesnike, ki povečujejo produktivnost proizvajalcev zvoka. S svojo »binauralno« nadzorno funkcijo lahko spremljate večkanalne mešanice zgolj z uporabo slušalk ali slušalk brez dejanskih zvočnikov. Podjetje želi ponuditi programsko opremo prek distribucijskega ali agencijskega sporazuma.

BOFR20180628004

Francosko MSP, specializirano za proizvodnjo opreme za lovske pse, kot npr. zaščitni telovniki, ovratniki, povodci itn. išče trgovske posrednike (distributerje / zastopnike) za distribucijo in zastopanje svojih izdelkov na trgih EU.

BRBE20180615001

Belgijsko podjetje je specializirano za komercializacijo visoko zmogljivih materialov, premazov in opreme za izboljšanje postopkov za farmacevtsko in fino kemično industrijo. Podjetje ponuja distribucijsko ali komercialno zastopanje uveljavljenih izdelkov in opreme, ki se uporabljajo v kemični industriji.

BRNL20180531001

Nizozemsko podjetje se ukvarja s trgovino na debelo v športu in igračah. Eden od njihovih izdelkov je 2-metrski izdelek, podoben shuffleboardu. Gre za igro značilno za Nizozemsko, ki se igra doma in na turnirjih. Podjetje išče tovarno za obdelavo lesa, ki lahko zagotovi tovrstne izdelke v količini od 2000 do 3000 letno. Predvideva se proizvodni sporazum.

BRUK20180628001

Britanski oblikovalec novega in inovativnega izdelka proti insektom je izumil rešitev za odganjanje insektov brez da bi le-te pokončali. Podjetje išče proizvajalca novega izdelka za dolgoročni proizvodni sporazum.

BRBG20180606001

Bolgarsko podjetje, specializirano za projektiranje, montažo in vzdrževanje pametnih zgradb ter prodajo pametnih naprav, išče ponudnika ali distributerja »hospitality TV sistemov«, in se ponuja kot distributer za tovrstne proizvode na bolgarskem in sosednjih trgih.

BRIT20180626001

Italijansko MSP, specializirano za izdelavo avtomatskih sistemov za stanovanjske in notranje prostore, išče proizvodnega partnerja hidravličnih črpalk, da bi razvil projekt, ki se osredotoča na varnostne cestne ovire in stebre. Podjetje je zainteresirano za sklenitev podizvajalskih ali proizvodnih pogodb z izkušenimi proizvajalci hidravličnih črpalk.

BRPL20180620001

Poljsko MSP, ki deluje kot distributer kemikalij / plastičnih mas, išče proizvajalce polietilena linearne nizke gostote (LLDPE). Linearni polietilen z nizko gostoto (LLDPE) mora biti v obliki prahu za uporabo pri rotacijskih kalupih. Podjetje išče poslovne partnerje in se ponuja kot distributer z bogatimi izkušnjami v distribucijskem procesu, zato zagotavlja sodelovanje na visoki ravni.

BRFR20180516001

Izkušeno francosko podjetje išče nove dobavitelje nizkocenovnih copat (slippers) in ponuja proizvodno sodelovanje podjetju, ki lahko dobavi copate (tekstil, EVA, PVC) v velikih količinah.

BRPT20180629001

Portugalsko podjetje oblikuje, razvija in izdeluje medicinske pripomočke. Za enega njihovih glavnih proizvodov (tlačna plošča 61x58x2cm) potrebuje novo embalažni etui (podoben torbi/etuiju za računalnik), ki bo služil kot zaščitna embalaža produkta. Podjetje išče partnerja, ki se ukvarja s proizvodnjo oz. izdelavo tovrstnih etuijev/torb. Podjetje mora izkazati primere predhodno izdelanih izdelkov (etuiji, torbe, nahrbtniki, ipd). Podjetje ponuja podizvajalski oz. proizvodni dogovor.

BRNL20180528001

Nizozemsko podjetje je oblikovalo leseno mizo za zunanjo uporabo. Model je mogoče naročiti v 4 velikostih in pričakujejo, da bodo v letu 2019 prodali skupno 300 kosov. Zato podjetje išče lesno-obdelovalno podjetje, ki lahko januarja 2019 zagotovi prvo dobavo 80 miz. Sodelovanje je predvideno v okviru proizvodnega sporazuma.

BRBE20180614001

Belgijsko MSP, specializirano za proizvodnjo peciva za distribucijo na drobno je trenutno v stiku z že določenim uvoznikom peciva v Nigeriji. Belgijsko podjetje išče prevoznega partnerja za redni prevoz izdelkov v Nigerijo, na podlagi podizvajalske pogodbe ali pogodbo o storitvah.

BRFR20180502001

Francosko zagonsko podjetje je razvilo novo spletno platformo, ki bo ponujala in medsebojno primerjala ponudbo domov za starejše, s katero bi zagotovili strankam osebno in prilagojeno svetovanje o domovih za starejše ali negovalnih stanovanjih glede na njihove potrebe. Podjetje išče partnerje med ustanovami ali podjetji, ki imajo dobro znanje o tem sektorju v različnih evropskih državah, da zagotovijo ustrezno podporo pri vstopanju na nove trge. Podjetje išče ustreznega partnerja in ponuja storitvene sporazume (svetovanje, razvoj storitev).

BRGR20180702001

Grški nagrajeni oblikovalec luksuznih ženskih čevljev (lastne blagovne znamke) in proizvajalec, ki v Grčiji proizvaja vrhunske čevlje iz luksuznega italijanskega usnja in ostalih delov (trakovi čevljev, pete itd.), išče podizvajalce in/ali proizvajalce, ki bi izdelovali čevlje in/ali dele čevljev, ki jih podjetje oblikuje na podlagi pogodbe o podizvajanju ali proizvodnji.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close