Julij 2017

Julij 2017

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


 BRDK20170719001

Dansko MSP išče podjetje iz vzhodne Evrope za izdelavo prototipa zaščitene opreme za prvo pomoč za skandinavski in evropski trg. Komplet mora biti izdelan iz penaste plastike in s kovinskimi tečaji ter čim manjše teže, kar pomeni, da je izbira materialov bistvena. Z izbranih izvajalcem želijo skleniti sporazum o proizvodnji, ki bi lahko zagnal serijsko proizvodnjo po odobrenem prototipu.

 

 BRTR20160817001

Turško MSP, specializirano za distribucijo kmetijskih proizvodov za zatiranje škodljivcev in bioloških / biotehnoloških izdelkov za trajnostno kmetijstvo, išče inovativne in biološke izdelke iz vseh partnerskih držav za distribucijo le-teh na turškem trgu. Proizvajalcem ponuja distribucijski dogovor.

 

 BRUK20170703001

Britansko podjetje specializirano za izdelke, namenjene prehrani dojenčkov na poti, išče partnerje za proizvodnjo tovrstnih izdelkov, ki jih proizvajajo brez blagovne znamke (white label). Zanimajo se za sodelovanje s podjetji, ki proizvajajo široko paleto izdelkov, kot so jedilni pribor za otroke in s tem povezane ustrezne izdelke za higieno in čiščenje.

 

 BOAT20170717001

Avstrijsko podjetje išče distributerje notranje opreme za distribucijo posebnega posteljnega sistema iz naravnega švicarskega bora. Inovativni sistem je sestavljen iz petih stopenj, ki so prilagojene posebnim spalnim navadam in potrebam kupcev. Edinstvena kombinacija švicarskega borovega lesa in sistema za izboljšanje ergometrije izboljšuje zdravje in omogoča prijeten spanec. Podjetje ponuja distribucijski dogovor.

 

 BOUK20170321005

Britanska agencija za logistično podporo, specializirana za tovornjake, išče evropske celinske logistične družbe, ki dostavljajo v Združeno kraljestvo na dnevni in tedenski osnovi, in potrebujejo podporo za učinkovito in uspešno poslovanje v Veliki Britaniji. Podjetje podpira 80 tovornjakov-prikolic na dan po vsej Evropi. Podjetje išče sporazume o storitvah s celinskimi evropskimi prevoznimi podjetji.

 

 BOFR20170705003

Francoski trgovec, specializiran za prodajo delov motornih koles, tekmovalne opreme in športnih oblačil na drobno, išče distributerje v Evropi. Francosko podjetje vodi svojo lastno tekmovalno ekipo z motornimi kolesi izdelanimi po meri in je doslej prejela več naslovov. Francosko podjetje išče strokovnjake za trženje njihovih izdelkov in imajo dobro znanje oz. poznavanje področja dela. Podjetje ponuja sporazum o distribucijskih storitvah.

 

 BOIL20170711002

Izraelsko podjetje išče proizvajalce vrat in organizacije, ki se ukvarjajo s promocijo dostopnosti. Podjetje si prizadeva, da bi na trg prodalo majhno robotsko rešitev za odpiranje vrat, ki se aktivira s pametnim telefonom, kar omogoča enostaven dostop za invalide / invalidske vozičke, starejše in druge. Podjetje ponuja licenčni, proizvodni in distribucijski dogovor.

 

 BOAT20170719001

Avstrijsko podjetje, ki proizvaja edinstvene otroške nočne lučke brez uporabe električne energije, išče distributerje v Evropski uniji.

 

BOSK20170714001

Slovaško MSP, ki deluje od leta 2009 v distribuciji zdravih farmacevtskih izdelkov, ponuja prehransko dopolnilo s 100% kolagenom ter ponuja poslovne sporazume ali sporazume o distribuciji, predvsem v državah EU.

 

 BOKR20170607003

Južnokorejsko podjetje, ustanovljeno leta 2000, je specializirano za proizvodnjo prenosnih detektorjev uriniranja. Ta izdelek je namenjen merjenju vlažnosti plenic za starejše in dojenčke. Podjetje išče distributerje, da bi razširilo svoj produkt na evropske trge in sklenilo sporazum o distribuciji z evropskimi partnerji.

 

 BOIE20170503001

Irsko podjetje je specializirano za mobilno konzerviranje vseh potrošniških pijač, še posebej za male pivovarje ali druge proizvajalce. Podjetje išče partnerje za ustanovitev skupnega podjetja, ki imajo predznanje s področja pakiranja ali polnjenja pijač.

 

 BOKR20170705002

Južnokorejsko podjetje je specializirano za izdelavo toplotnih žimnic. Podjetje si prizadeva razširiti svoje poslovanje na evropskih trgih in išče evropske partnerje kot distributerje ali komercialne zastopnike.

 

 BOUK20170516003

Britansko podjetje je razvilo pametno mobilno aplikacijo za upravljanje sladkorne bolezni. Združuje pametne računalniške tehnologije, ki omogočajo osebno spremljanje diabetesa ter sistem samoupravljanja. Podjetje trenutno izvaja pilotne preizkuse in pred začetkom proizvodnje v Britaniji ter na evropski in drugih mednarodnih trgih, išče partnerstva z izvajalci zdravstvenih storitev, da bi preizkusili omenjeno tehnološko rešitev v okviru sporazuma o skupnem vlaganju.

 

BRAT20170714001

Mlado, inovativno avstrijsko zagonsko podjetje je razvilo poseben leseni prezračevalni sistem in razvlaževalec za notranjo uporabo. Ker se naročila povečujejo, podjetje išče evropskega proizvodnega partnerja, ki lahko proizvaja leseni korpus iz borovega lesa. Cilj proizvodnega sporazuma je povečati število enot in zmanjšati stroške s povečanjem stopnje avtomatizacije.

 

BRTR20151126001

Turško podjetje, specializirano za izdelke iz kovine in železa - za široko paleto aplikacij in za skoraj vse vrste sektorjev, išče dobavitelje / proizvajalce jeklenih profilov iz EU za distribucijo na turškem trgu.

 

BRES20170626001

Španski distributer medicinskih in kirurških izdelkov za bolnišnice in zdravstvene domove išče nove tehnološke medicinske produkte, ki jih želi vključiti v svoj portfelj produktov. Podjetje išče zagonska podjetja in MSP da jim ponudi sporazum o distribucijskih storitvah ali finančni sporazum za investiranje v tehnologije/produkte v napredni fazi.

 

BRPL20170713001

Poljsko podjetje, ki deluje v prehrambni industriji, išče naravne začimbe brez dodatkov. Te se bodo uporabljale za izdelavo začimbnih sezonskih mešanic. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje s proizvajalci, izvozniki in trgovci začimb na debelo v okviru proizvodnega sporazuma.

 

BRUK20170710002

Britansko podjetje, specializirano za visoko kakovostno pohištvo, išče partnerja, ki lahko zagotovi storitev industrijskega oblazinjenja po pogodbi o storitvah. Iščejo izkušeno podjetje, ki uporablja programsko opremo za optimizacijo, da prihranijo na materialu v proizvodnem procesu in ki zmanjšuje odpadke ter stroške. Ves material bo zagotovilo britansko podjetje. Partner, ki ga iščejo, mora že uporabljati ustrezno programsko opremo.

 

BRCN20170705001

Kitajsko podjetje je specializirano za izdelavo in sestavljanje sestavnih delov letal. Glede na povečane potrebe proizvodnje potrebujejo več proizvodne opreme-strojev. Nujna potrebna oprema vključuje: strojno opremo, opremo za obdelavo pločevine, opremo za toplotno obdelavo in triosno koordinatno merilno napravo. Kitajsko podjetje želi najti potencialnega proizvajalca ali dobavitelja tovrstne opreme in skleniti sporazum za nakup omenjene proizvodne opreme.

 

BODE20170628001

Severno-nemško podjetje je na trg uvedlo novo generacijo sistemov za čiščenje transportnih verig. Sistemi za mokro ali suho čiščenje   omogočajo učinkovito čiščenje in sušenje transportnih verig med delovanjem. Iščejo se partnerji za mednarodno distribucijo, namestitev in vzdrževanje. Podjetje ponuja agencijski ali distribucijski sporazum ali pogodbo o skupnem vlaganju.

 

BOPL20170703001

Poljsko podjetje proizvaja brezpilotna letala in drone. Ti izdelki omogočajo spremljanje in nadzor z najvišjimi varnostnimi standardi. Poljsko podjetje išče distributerje, ki dobro poznajo področje brezpilotnih letal in sistemske integratorje. Podjetje ponuja sporazume o zastopanju oz. pogodbe o distribuciji.

 

BOTR20151229002

Turško podjetje, ki proizvaja tekoče organsko in kemično gnojilo, išče trgovske posrednike in podjetja, ki se zanimajo za zastopanje izdelka na lokalnih trgih v EU. Podjetjem ponujajo sporazum o distribucijskih storitvah.

 

BOHU20170525001

Madžarski proizvajalec unikatnega pohištva iz lesa in kovinskih materialov proizvaja vse vrste pohištvene opreme za gledališča, hotele, pisarne, arene, šole, bolnišnice in druge stranke. Podjetje išče partnerje v tujini za sklepanje proizvodnih dogovorov oz. se ponuja kot pogodbeni podizvajalec.

 

BOPL20170530001

Poljsko podjetje išče distributerje za svoj medicinsko-rehabilitacijski produkt zasnovan za rehabilitacijo spodnjih okončin bolnikov s težavami ali motnjami pri hoji. Izdelek je namenjen uporabi v rehabilitacijskih klinikah, bolnišnicah, zasebnih in javnih zdravstvenih centrih.

 

BOIT20170707001

Italijansko podjetje, specializirano za proizvodnjo in komercializacijo organskih gnojil in rastnih substanc, ki izhajajo iz obdelave organskih izbranih materialov naravnega izvora, išče distributerje.

 

BOBE20170526001

Belgijsko certificirano podjetje je proizvajalec fleksibilnih predizoliranih cevi in z njimi povezanih sklopk in dodatkov za podzemno omrežje daljinskega ogrevanja in hlajenja. Podjetje išče neodvisne lokalne distribucijske partnerje, ki so pripravljeni sodelovati v skladu z vnaprej dogovorjenimi pogoji v zameno za geografsko ekskluzivnost. Podjetje ponuja dogovor o distribucijskih storitvah.

 

BRRO20170425001

Romunsko MSP, specializirano za distribucijo medicinskih pripomočkov, instrumentov in opreme, ki se uporabljajo v radiokirurgiji, dermatologiji, ORL, urologiji, nefrologiji in ginekologiji, primerni za zasebne klinike, bolnišnice in zdravstvene centre, širi svoj portfelj produktov. Zato iščejo evropske proizvajalce tovrstnih izdelkov, ki se zanimajo za romunski trg. Podjetje je pripravljeno sklepati sporazume o distribucijskih storitvah.

 

BRSK20170627001

Slovaško podjetje, ki prodaja športne prehrambene izdelke in raznovrstno fitnes opremo prek svojih e-trgovin neposredno končnim uporabnikom, je zainteresirano za razširitev svojega produktnega portfelja s prehranskimi dodatki v obliki šumečih tablet - išče "vitaminske" in "energijske" tablete. Podjetje išče proizvajalca ali dobavitelja iz Evrope za sodelovanje v okviru sporazuma o proizvodnji ali distribuciji.

 

BRUK20170710001

Britansko podjetje je zasnovalo vrsto edinstvenih zaščitnih oblačil iz enega kosa za enkratno uporabo in išče podjetje za izdelavo le-teh glede na njihovo obliko v okviru proizvodnega sporazuma. Dobavitelji morajo dokazati zmogljivost za obvladovanje velikih naročil in hitre spremembe ter prilagodljivost za različne modele. Vsi izdelki bodo morali izpolnjevati ustrezne UK/EU standarde.

 

BRSE20170710001

Švedsko gradbeno podjetje išče izkušene tesarje kot podizvajalce, ki bi bili pripravljeni delati na 10-mesečnih projektih na Švedskem in za svoje delo izdati račun(e). Od podizvajalcev se pričakuje najmanj 3 leta izkušenj. Švedsko podjetje bo pokrilo stroške nastanitve in opreme potrebne za delo na projektih.

 

BRBE20170627001

Belgijsko podjetje išče dobavitelje potrošniških izdelkov, ki želijo svoje izdelke prodajati v Evropi s pomočjo njihovega spletnega trga. Sodelovanje bo temeljilo na sporazumu o distribucijskih storitvah.

 

BOJP20170707001

Japonsko podjetje, ki proizvaja detektorje in senzorje plina, išče distributerje in zastopnike v Evropi. Linija njihovih izdelkov vsebuje od samostojnih detektorjev do celotnih sistemov za spremljanje plina. Sklepati želijo trgovinske ali distribucijske sporazume s podjetji, ki imajo močno prodajno službo in distribucijske kanale v panogah, kot so: nafta, plin, kemikalije, jeklo, tankerji, elektrarne, polprevodniki, rudarstvo, skladišča, hrana in drugo.

 

BOIL20160818001

Izraelsko podjetje, specializirano za tehnologije »shockwave«, je razvilo inovativno napravo za zdravljenje erektilne disfunkcije. Prednosti te naprave so, da ni invazivna, potrebuje kratek čas za doseganje učinka in deluje brez bolečin. Podjetje išče partnerje za distribucijo in agencijsko zastopanje.

 

BOIT20170623005

Italijanski proizvajalec certificiranih medicinskih pripomočkov išče partnerje za distribucijo svojega sistema v podporo pranju fleksibilnih endoskopov, čistilnega števca za endoskopijo in aseptičnega sistema za shranjevanje in transport za prilagodljive in toge endoskope. Podjetje želi sklepati distribucijske sporazume s podjetji, specializiranimi v bolnišničnem in medicinskem sektorju.

 

BOIL20170327001

Izraelsko podjetje ponuja inovativne proizvode (early stage) s področja obnovljive energije: 1) edinstvene majhne vetrne turbine za strehe in druge lokacije, 2) tehnologijo za povečanje moči za 30-40% pri velikih vetrnih turbinah na vetrnih elektrarnah, 3) cevne hidroelektrarne, ki delujejo tudi kot tlačni ventil, medtem ko proizvajajo električno energijo z visoko učinkovitostjo; 4) rečne in plimne turbine. Podjetje ponuja sodelovanje zastopnikom\distributerjem za prodajo in skupne razvojne projekte.

 

BOBE20170621001

Belgijsko podjetje je razvilo majhno zmogljivo napravo, ki je kombinacija mobilnega usmerjevalnika in senzorskega vozlišča. Naprava vključuje več kot 10 vgrajenih senzorjev za GPS, žiro-vibracije, temperatura, hlapne organske spojine (VOC). Dodatni senzorji se lahko priključijo prek povezave Bluetooth, Wi-Fi in USB. Podjetje išče prodajalce z dodano vrednostjo za distribucijske storitve na različnih trgih s poudarkom na zagotavljanju zanesljivih end-to-end rešitev.

 

BOUK20170623002

Vodilni proizvajalec športnih prehranskih dodatkov v Veliki Britaniji išče mednarodne distributerje z močnimi povezavami v športnem   in atletskem sektorju, za povečanje svetovne prodaje njihovih izdelkov športne hrane in prehranskih dopolnil.

 

BRHR20170609001

Hrvaško podjetje, ki deluje v metalurškem sektorju, ponuja distribucijske storitve proizvajalcem kovinskih izdelkov, ki želijo prodajati na hrvaški trg. Podjetje ponuja izdelke iz kovanega železa, nerjavečega jekla, aluminija, cinka, vključno z železno metalurgijo in drugimi kovinskimi izdelki. Izdelki podjetja vključujejo standardne, ognjevarne profilne ograje, ograje, dvorišča, stopnišča, zložljiva vrata, zložljiva vrata za industrijo in garažna vrata.

 

BOIT20170316001

Malo italijansko podjetje, ki trži kvalitetne farmacevtske izdelke in kozmetiko, išče trgovinske zastopnike oz. distributerje za prodajo svojih izdelkov. Podjetje prodaja inovativne izdelke, kot so visokokakovostne kreme za odstranjevanje brazgotin in obnovitvene maske za lase. Prav tako ponujajo kvalitetne revitalizacijske kreme in serume ter kreme za intimno uporabo.

 

BRPL20170529001

Poljski distributer išče proizvajalce lesnih peletov iz EU in Belorusije, da bi te izdelke prodajal na Poljskem. Ponujajo distribucijski dogovor.

 

BRPL20170626001

Poljski veletrgovec in prodajalec širokega nabora visoko kakovostnih izdelkov za zdravo hrano, vključno z zelišči, začimbami, ekstrakti, suhim sadjem, praški, olji ipd., išče podjetja, ki jim lahko dobavijo kateregakoli od omenjenih skupin izdelkov. Podjetje je zainteresirano za dodajanje določenih artiklov svojemu portfelju in prodajo pod njihovo lastno blagovno znamko. Podjetje zainteresiranim partnerjem ponuja sporazum o distribuciji.

 

BRDE20170614001

Nemško zagonsko podjetje išče proizvajalca biološko razgradljivih vrečk iz jute, ki lahko proizvajajo vrečke v skladu z njihovimi potrebami. Podjetje išče partnerja, ki je pripravljen izdelati vrečke iz jute v skladu z njihovimi načrti na podlagi proizvodnega sporazuma.

 

BRBG20170613001

Bolgarsko podjetje, specializirano za namestitev in podporo pametnim napravam za dom (brezžično in žično), išče nove dobavitelje perifernih naprav Z-wave in nadzornih plošč. Podjetje ponuja sporazum o distribuciji ali sklepanju pogodb s podizvajalci.

 

BRUK20170620001

Britansko podjetje izdeluje specializirano pohištvo za vrsto zahtevnih okolij in išče partnerja za izdelavo ukrivljenega vezanega lesa in oblazinjenega pohištva za izdelavo novih tipov stolov. Proizvajalec mora biti sposoben zagotoviti pohištvo v skladu s standardom BS EN 15373: 2007.

 

BRSE20170613001

Švedsko podjetje, ki se osredotoča na notranjo opremo, išče proizvajalce steklenih valjev/cilindrov (sestavnih delov za lastno zasnovano vazo). Podjetje išče proizvajalca s konkurenčnimi cenami in zmožnostjo izpolnjevanja zahtev glede steklenih valjev.

 

BRKR20170705001

Korejsko programersko podjetje je specializirano za načrtovanje elektronskih rešitev, elektroenergetskih sistemov in analize. Podjetje je zagotovilo celovito programsko opremo in rešitve že za več kot 140 podjetij, univerz in organizacij v Koreji. Podjetje išče industrijske IKT rešitve, ki bi jih lahko distribuirali na korejskem trgu. Prav tako išče druge izdelke, kot so tisti, povezani z industrijo 4.0, IoT, računalniške rešitve v oblaku, mobilne rešitve, strojno učenje, itn.

 

BRNL20170620001

Nizozemski trgovec z velikimi zabojniki išče dobavitelje zložljivih plastičnih zabojnikov, ki lahko vsebujejo do 450 kg razsutega materiala, večinoma za hrano, in se jih lahko naloži 8 do 10 v višino. Napolnjene posode se shranjuje v ohlajenih pogojih, tako da morajo lastnosti plastičnega materiala ostati stabilne pri dolgotrajnih temperaturnih pogojih - 7 stopinj Celzija. Podjetje je zainteresirano za distribucijo zabojnikov.

 

BRUK20170607001

Britansko inženirsko podjetje želi oddati zunanjemu izvajalcu izdelavo in sestavljanje svojih ročnih strojev za obdelavo pločevine, ki se proizvajajo v različnih velikostih in zmogljivostih. Iščejo dolgoročnega partnerja za izdelavo. Vsi izdelki bodo morali izpolnjevati ustrezne CE standarde, ki jih določi britansko podjetje.

 

BRPT20170526001

Portugalsko tehnološko MSP je razvilo neinvazivno nizkoogljično rešitev za transportna in logistična podjetja, ki delujejo s produkti v hladni verigi, in imajo zato višjo porabo goriva. Inovativna rešitev omogoča kamionu, da ustvari in shrani energijo, ki se nato uporablja za hlajenje prepeljanega blaga, s čimer se zmanjša poraba goriva. Podjetje išče dobavitelje baterij ali fotovoltaičnih panelov.

 

BRUK20170627001

Britansko podjetje specializirano za infrardeče plošče za ogrevanje, išče krmilne sisteme za vključitev v svoje izdelke. Sistem krmiljenja mora omogočati brezžično in fleksibilno kontrolo plošč, vključno z aplikacijo. MSP si prizadeva sodelovati s podjetji, ki imajo razvito krmilno tehnologijo za infrardečo ogrevanje. Predvideno je, da bo partnerstvo potekalo v obliki licenčne pogodbe ali alternativno vzajemnega sporazuma o proizvodnji ali proizvodnega sporazuma.

 

BRPL20170626002

Poljsko podjetje, vključeno v proizvodnjo in prodajo surovin oblikovalskih obrti kot so konoplja, abaka, pluta, pinatex, muskin, bambus išče nove dobavitelje surovin in/ali končnih modnih izdelkov, izdelanih iz njih. Podjetje je zainteresirano za sklepanje proizvodnega sporazuma za dobavo tovrstnih surovin.

 

BRPL20170630001

Poljsko MSP, ki se ukvarja s trgovinsko dejavnostjo na področju oglaševanja, išče industrijske in trgovinske partnerje, proizvajalce plastičnih izdelkov za oglaševanje, kemikalij (lepila) ali turistične opreme, in se ponuja kot zastopnik za poljski trg.

 

BRUK20170621001

Britansko podjetje je oblikovalo inovativen nov šolski izdelek, steklenico za vodo, ki se prilega etuiju za steklenico. Zaradi povečanega povpraševanja podjetje išče novega proizvajalca, ki lahko proizvede tako vodoodporne etuije kot tudi plastične steklenice za vodo.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

 

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close