Februar 2019

Februar 2019

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRTW20170822001

Tajvanski ponudnik zdravstvenih storitev išče evropske dobavitelje ali proizvajalce koncentratorjev kisika, aspiratorje za sputum, razpršilce, dodatke po operaciji in zaščitno opremo, da bi razširil svojo paleto izdelkov za sporazum o komercialnem zastopanju.

BRPL20180202001

Poljsko podjetje, ki deluje na področju oskrbe živali, išče eloksirane aluminijaste plošče, ki se bodo uporabljale za izdelavo identifikacijskih oznak za hišne ljubljenčke. Plošče naj imajo naslednjo velikost (v mm): 1000 x 500 x 1 in barvo: zlato, zeleno, rdečo, mornarsko modro in vijolično. Podjetje išče partnerstvo v obliki sporazuma o proizvodnji.

BODE20190123001

Uveljavljeno nemško podjetje je specializirano za razvoj, proizvodnjo in dobavo široke palete pijač z lastnimi etiketami, kot so mlečne pijače, ledene kave, hladno varjena kava ter beljakovinski napitki in kave. Podjetje že izvaža na nekatere tuje trge, kot so Irak, Kitajska in države EU, vendar si želi razširiti svojo mednarodno mrežo. Išče partnerje v Evropi, Aziji in na Bližnjem vzhodu ter v Afriki v okviru sporazuma o proizvodnji.

BOUK20180212001

Podjetje za IT svetovanje, ustanovljeno leta 2013, ki svetuje in podpira mala in srednja podjetja (MSP), išče priložnosti za ustvarjanje poslovnih odnosov v okviru sporazumov o storitvah z raznimi podjetji v Evropi.

BOBG20180126001

Področje delovanja bolgarske družbe je biometrija - merjenje bioloških reakcij telesa kot odziv na različne avdiovizualne tržne spodbude. Podjetje uporablja različne medicinske tehnologije za merjenje in sledenje reakcijam anketirancev, ko so izpostavljeni merljivim in primerljivim tržnim spodbudam. Podjetje išče storitvene sporazume z oglaševalskimi agencijami ali podjetji.

BORO20161125004

Romunsko MSP ima izkušnje na trgu brusilnih materialov in želi razširiti svojo dejavnost v Bolgariji, Ukrajini, Sloveniji in Moldaviji. Podjetje išče zastopnika za zastopanje svojih izdelkov in distributerja za prodajo svojih izdelkov.

BODE20171017002

Nemški univerzitetni spin-off, specializiran za omrežja za spremljanje okolja, ponuja sistem, ki se lahko uporablja za spremljanje okolja in vode. Dnevniki podatkov omogočajo avtomatizirano merjenje podatkov, prenos preko interneta in statistično vrednotenje. Prednosti vključujejo enostavnost uporabe naprav in visoko življenjsko dobo. Distribucijske partnerje iščejo po južni Evropi.

BOCZ20180830003

Češki tradicionalni proizvajalec majhnih kovinskih letal išče nove ekskluzivne distributerje za izbrane evropske države (nordijske, italijanske, baltske države in druge). Glavne prednosti so zelo konkurenčna cena in zelo enostavna konstrukcija, kar vodi do znižanja transportnih stroškov in privabljanja določenih uporabnikov.

BRDK20190130001

Dobro uveljavljeno dansko podjetje, ki se ukvarja z žlebovi, jeklenimi konstrukcijami, trgovinskim in pisarniškim pohištvom išče vzhodnoevropske proizvajalce žlebov in konzol iz jekla, izolirane iz aluminija.

BRFR20181109001

Francosko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo visoko kakovostnih ortopedskih izdelkov želi razširiti svojo ponudbo dobaviteljev. Podjetje išče predvsem dobavitelje tekstila v vzhodni Evropi, Španiji, na Portugalskem in v Tuniziji s sporazumom o proizvodnji.

BRTR20190107001

Turško podjetje, ki se ukvarja z gumarsko industrijo, želi razširiti svojo paleto izdelkov z dodajanjem seizmičnih izolatorjev v svojo linijo izdelkov. Družba želi podpisati pogodbo o distribuciji ali komercialno zastopstvo s podjetjem, ki ima izkušnje s proizvodnjo seizmičnih izolaterjev za stavbe in/ali mostove. Podjetje mora biti CE certificirano v skladu z EN 15129, EN 1337-3, EN 1337-5, ASCE standardi

BRPL20190124001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja s sistemi obnovljive energije, išče proizvajalce in distributerje fotonapetostnih panelov in drugih sorodnih izdelkov, za pogodbo o sodelovanju na Poljskem in tujih trgih. Podjetje išče najnovejše inovativne izdelke na trgu in ponuja izkušnje in dobro razvite distribucijske kanale po pogodbi o distribucijskih storitvah.

BRPL20190107001

Poljsko podjetje z uveljavljenim položajem na trgu išče nove izdelke in tehnologije iz sektorja kemične industrije in pričakuje, da bo vzpostavilo dolgoročno sodelovanje s proizvajalcem natrijevega hipoklorita, kemikalijami za nadzor vonja, biocidi, defoameri, glikoli pod distribucijskimi storitvami ali komercialno pogodbo o zastopanju.

BRUK20190110001

Britanski trgovski zastopnik išče nove evropske naravne in organske produkte za zastopstvo. Kot izkušen svetovalec za trgovanje z naravnimi proizvodi, išče proizvajalce ekoloških živil, pijač, prehranskih dopolnil, izdelkov za športno prehrano in alkoholnih ali brezalkoholnih ekoloških pijač, ki jih bodo distributerjem v Združenem kraljestvu in trgovinski industriji naravnih izdelkov predstavili preko komercialne agencije.

BRSE20181220001

Švedsko podjetje išče izkušenega partnerja, ki proizvaja ženska športna oblačila. Potencialni partner bi moral najprej proizvajati manjše količine, imeti pa mora tudi sredstva za povečanje naročil.

BRHR20181220001

Dejavnost hrvaškega podjetja je obdelava odpadkov in prevoz nenevarnih odpadkov. Prav tako proizvajajo energijo iz nenevarnih odpadkov, kot je tehnologija odpadkov in energije (W2E), ki uporablja blato, RDF (gorivo, pridobljeno iz odpadkov), SRF (trdna predelana goriva) in 19 12 12 (koda za druge odpadke iz mehanske obdelave odpadkov).Podjetje želi podpisati sporazume o distribucijskih storitvah in/ali sporazum o skupnih vlaganjih.

BRES20170718001

Špansko podjetje ima rešitev, ki temelji na tehnologiji vidne svetlobe za dostop do informacij, ki so na voljo v motornih vozilih za izvajanje preventivnih diagnostičnih nalog in/ali nadzor dostopa vozil do določenih objektov. Tehnologija je testirana na terenu. Podjetje, ki je uspelo a prijavo na instrumentu H2020 za SME faza 2, išče sporazum o svetovalnih storitvah poslovanja, povezanimi z avtomobilsko industrijo, in dostopom do finančne pomoči ali naložb.

BRCY20180124001

Ciprski proizvajalec visokokakovostnih pripomočkov za dekoriranje s štirimi desetletji izkušenj v okviru dogovora za zunanje izvajanje išče tuje partnerje za proizvodnjo držal za čopiče in valjčkov iz stisnjenega kartona, narejenih iz recikliranih in okolju prijaznih materialov.

BRHR20181220001

Hrvaško podjetje za pridobivanje energije, toplote in goriv iz odpadkov po sistemu W2E, išče partnerje kot so zbirni centri za dobavo večjih količin odpadkov.

BRFR20190117001

Francoski proizvajalec svežih sokov želi skleniti proizvodni sporazum za dolgoročno sodelovanje z uveljavljenim proizvajalcem za dobavo večjih količin 20 centilitrskih steklenic z možnostjo recikliranja.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close