Februar 2018

Februar 2018

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRFI20170223001

Finska inženirska delavnica, ki proizvaja sisteme in ventile za industrijsko uporabo, išče nove evropske dobavitelje krogelnih ventilov, pnevmatskih krmilnih ventilov in končnih stikal. Prav tako je podjetje zainteresirano za sodelovanje z evropskim podizvajalcem za obdelavo kovin. Sodelovanje bi bilo v obliki sporazuma o proizvodnji ali v obliki sporazuma s podizvajalcem.

BRPL20170215001

Poljsko podjetje iz Spodnje Šlezije, ki se ukvarja s prodajo visoko kvalitetnih prehranskih izdelkov želi razširiti svoj portfelj izdelkov z veganskima bio prigrizkoma: žitno ploščico, kokosovo čokoladno ploščico tipa 'bounty' in brezglutensko žitno ploščico. Ploščici sta v navadni in polnozrnati različici. Podjetje išče dobavitelja končnega izdelka in je pripravljeno sodelovati v okviru sporazuma o proizvodnji.

BRRO20180131004

Eden izmed najbolj konkurenčnih trgovcev za gradbeno in kmetijsko mehanizacijo na romunskem trgu išče proizvajalce traktorskih kopačev, dvigal za tovorna vozila, viličarjev, škarjastih dvigal, delovnih dvigal, vibracijskih valjarjev, kopačev, nakladalnikov za prednja kolesa in grederjev (izravnalnikov). Predvideno je sodelovanje v obliki sporazuma o trgovskem zastopanju ali sporazuma o distribuciji.

BRUK20180202002

Podjetje iz Velike Britanije, ki izdeluje kopalniške pripomočke, išče evropskega proizvajalca žarnic in kablov z izolacijo, ki so primerni za uporabo v vlažnem okolju. S partnerjem so pripravljeni vzpostaviti sporazum o proizvodnji. Potrebna bo redna dobava v majhnih količinah. Žarnice in napeljavo je potrebno izdelati po vseh primernih CE standardih in pravilno stopnjo zaščite IP.

BRIL20170122001

Izraelsko podjetje v zasebni lasti, ki se ukvarja z uvozom in marketingom, delujoče več kot pet let, išče pripomočke za kampiranje in izdelke na plin primerne za dom in industrijsko uporabo. Podjetje se zanima za sporazum o trgovskem zastopanju s potencialnimi dobavitelji in proizvajalci po celem svetu.

BRMK20171115001

Makedonski proizvajalec slaščic je dobro uveljavljen na domačem tržišču in deluje že več kot 16 let. Njihovi izdelki so različne slaščice z zelo poznani pa so sendvič piškoti, medenjaki, čajni in ingverjevi piškoti. Za proizvodni proces podjetje išče proizvajalce mleka v prahu, sirotke in kakava v prahu. Pripravljeni so sodelovati na podlagi sporazuma o proizvodnji.

BORO20161125004

Romunsko podjetje z izkušnjami na trgu brusnih materialov želi razširiti svoje aktivnosti v Bolgarijo, Ukrajino, Slovenijo in Moldavijo. Podjetje išče zastopnika za predstavitev njihovih izdelkov in distributerja za prodajo njihovih izdelkov.

BOUK20180131003

Britansko podjetje išče distributerja za prenosne monitorje, ki se uporabljajo pri testiranju medicinskih napeljav. Monitorji za zaznavanje plina so uporabljeni pri preverjanju in potrjevanju kvalitete in kvantitete medicinskega plina, od skladišča, preko razdelilnice pa vse do bolnika. Iščejo pogodbo o distribuciji na področju Gruzije, Belorusije, Hrvaške, Slovenije in Bolgarije.

BOHU20171002001

Madžarsko podjetje, ki je specializirano za izdelavo pametnih prehodov za pešce, išče sodelovanje v okviru pogodbe o trgovskem zastopanju in pogodbe o distribuciji. Potencialni partnerji naj imajo poznavanje trgov Avstrije, Španije, Italije, Slovenije in Nemčije prav tako pa zagotovljen vstop na omenjene trge.

BOPL20170821001

Poljsko podjetje iz južne Poljske je specializirano za izdelavo in izgradnjo čistilnih naprav in izločevalcev olj in maščob. Podjetje si želi sodelovanja s partnerji s Hrvaške, Romunije, Slovenije, Češke in Ukrajine. Sodelovanje želijo preko pogodbe o distribuciji.

BOBA20161221001

Podjetje iz Bosne in Hercegovine, ki deluje na področju sledenja vozil preko satelitskega sistema, išče sodelovanje v okviru finančne pogodbe za napredne telematične rešitve, za različne tipe podjetij, ki se ukvarjajo z logistiko. Sodelovanje bi temeljilo na konkurenčnosti, zmanjšanju stroškov in dvigu učinkovitosti, ki temelji na izboljšavah pri upravljanju voznega parka.

BRNL20180102001

Podjetje s sedežem na Nizozemskem ima močno mrežo končnih uporabnikov s področja mikrobiologije, preprečevanja okužb in čiščenja ter upravljanja stavb. Njihove stranke so večinoma iz zdravstvenega področja in dolgotrajne oskrbe. Podjetje išče inovativne izdelke za razširitev njihovega trenutnega področja delovanja znotraj področja higiene in dezinfekcije. Svoje usluge ponujajo znotraj pogodbe o distribuciji.

BRBE20180129001

Poizvedovanje hitro rastočega belgijskega podjetja, ki je izumilo popolnoma avtomatizirane zunanje omarice s ključavnico. Nov izdelek bo predstavljen po evropskih in neevropskih državah. Sistem je patentiran. Iščejo izdelovalca visoko kvalitetnih jeklenih omaric s ključavnico, ki bodo uporabljene v večjih količinah. Glavna prednost teh omaric je shranjevanje blaga na dogodkih ali na plažah. Podjetje išče dolgoročno partnerstvo.

BRFR20180109001

Francosko podjetje ponuja širok spekter grelnih blazin in veliko izbiro dodatkov. V Evropi iščejo novega podizvajalca s strokovnim znanjem iz ogrevanja vode za izdelovanje svojih izdelkov.

BRPL20180207001

Poljsko SME podjetje iz Spodnje Šlezije izdeluje kombinirana vozila za prevoz in prodajo sladoleda. Iščejo proizvajalca posod za sladoled s pokrovi, ki se hermetično zaprejo, so iz nerjavečega jekla in so primerne za sladoledne vitrine. Podjetje se zanima za sodelovanje v okviru sporazuma o proizvodnji.

BRSE20180117002

Švedsko podjetje, ki izdeluje okrasne zapestnice, išče proizvajalce vrvi za jadranje. Omenjeno vrv bi uporabljali za proizvodnjo zapestnic. Podjetje je pripravljeno sodelovati na podlagi pogodbe o proizvodnji in/ali s pogodbo za podizvajalce. Zapestnice bodo narejenega iz močne, barvne in svetleče jadralne vrvi, ki daje nakitu poseben izgled in občutek.

BRUK20180129001

Britanski oblikovalec embalaže za maloprodajo hrane išče zunanjega izvajalce za proizvodnjo in dobavitelja s potiskano prilagodljivo embalažo za mesne proizvode. Še posebej so zainteresirani za dobavitelja bele tiskane, okolju prijazne, biološko razgradljivo embalaže.

BRFR20170217001

Francosko podjetje, ki načrtuje, standardizira in dobavlja celoten obseg zaščitne opreme za zaščito pri delu, išče dobavitelja (izdelovalca ali distributerja) zaščitnih mask za obraz. Poslovali bi preko pogodbe o distribuciji. Podjetje išče sodelovanje po različnih državah.

BRDK20180208001

Mlado dansko start-up podjetje želi postaviti na tržišče linijo moškega in ženskega spodnjega perila narejenega iz organskega bombaža, reciklirane PET embalaže in 'Lenzing MicroModal' tkanine. Podjetje išče izdelovalce, ki bi jim pomagali pri izdelavi njihove prve kolekcije.

BRPL20180202001

Poljsko podjetje, ki je aktivno na področju oskrbe živali, išče eloksirane aluminijaste plošče, ki se uporabljajo pri proizvodnji identifikacijskih ovratnic za male živali. Plošče naj bodo naslednjih velikosti (v mm): 1000×500×1 in barv: zlata, zelena, rdeča, mornarsko modra in vijolična. Sodelovanje bi potekalo v okviru pogodbe o proizvodnji.

BRRO20180110001

Romunski ponudnik tehnologije išče proizvajalca opreme za predelavo sadja in zelenjave. Podjetje ponuja svoje usluge kot distributer ali kot trgovski zastopnik. Potencialni partnerji so: proizvajalci sokov, proizvajalci marmelad, predelovalci sadja in zelenjave. Podjetje ponuja celotno proizvodno linijo ali samo določen del/stroj/opremo.

BRBE20160325001

Belgijsko podjetje, specializirano za proizvodnjo opreme za trgovine na drobno išče podizvajalca ali proizvajalca svojih proizvodov. Poslovne partnerje išče predvsem na območju Vzhodne Evrope.

BRDE20161215002

Nemško telekomunikacijsko podjetje išče partnerje za razvoj omrežja pri mednarodnih in domačih telekomunikacijskih pristojbinah, pogojih in rešitvah. Ciljni trgi so območje EU, Norveške in Švice. Podjetje želi v ciljnih državah pri določenih pogojih znižati stroške komunikacije. Ena možnost je ustanovitev skupnega podjetja v domači državi potencialnega partnerja. Možno pa je tudi sodelovanje v okviru pogodbe o storitvah.

BRSE20180118001

Švedsko podjetje, ki je specializirano za distribucijo, prodajo in tržne aktivnosti z raznimi produkti, nudi svoje usluge kot trgovski posrednik za ekološke in organske produkte za dojenčke pri vstopanju na švedski trg. Podjetje ponuja sodelovanje v okviru distribucijskega in trgovinskega sporazuma za razširitev palete izdelkov.

BRFR20180103001

Francoska oblikovalka izdelkov za dom išče obrtnike za izdelavo njenih kreacij. Izdelki so namenjeni za domačo uporabo. Prav tako pa so primerni za restavracije, trgovine z dekorativnimi izdelki in za notranje oblikovalce. Izdelki bi se prodajali v prodajalnah in preko spleta. Iskani obrtniki morajo biti izučeni v izdelovanju košar ali v izdelovanju senčnikov za luči ali v izdelovanju krožnikov, skled in skled za solate. Sodelovanje je možno v okviru sporazuma o proizvodnji.

BRPL20171127002

Poljsko podjetje želi sodelovati kot distributer ali kot zastopnik za kozmetiko in naravne produkte namenjene ljudem z alergijami. Prav tako ponujajo tudi produkte, ki so namenjeni za preventivo pri alergijah. Razvili so distribucijsko mrežo na poljskem trgu. Podjetje želi sodelovati z evropskimi podjetji na podlagi sporazuma o trgovskem zastopanju ali kot distributer.

BRNL20180124001

Nizozemsko podjetje ponuja storitve za podjetja pri iskanju prodajnega zastopnika za nizozemski trg. Na tem področju imajo dvajset let izkušenj. Svojo stranko spremljajo pri vzpostavitvi sistema naročanja, prodaje in po prodajnih storitev. Ponujajo sodelovanje v okviru sporazuma o trgovskem zastopanju.

BRRO20160701001

Romunsko podjetje, ki se ukvarja z vodovodnimi, centralnimi in klimatskimi inštalacijami si prizadeva postati distributer za evropske dobavitelje v Romuniji.

BRPL20180126001

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z umetniško fotografijo išče izdelovalca ali dobavitelja fotografskih okvirjev in fotografskih ozadij. Podjetje bi izdelke uporabljajo pri svoji dejavnosti, prav tako pa bi jih preko spleta prodajali skupaj z ostalo opremo za profesionalne fotografe. Zanimajo se za sodelovanje preko pogodbe o proizvodnji ali distribuciji.

BRUK20160129001

Podjetje izvira iz Velike Britanije, kjer projektirajo, izdelujejo in dobavljajo kavlje, ki lahko dvignejo predmete težke do 2500 ton. Iščejo primerno podjetje, ki bi za njih izdelovalo omenjene izdelke na podlagi sporazuma o proizvodnji.

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close