December 2017

December 2017

V primeru interesa za posamezno ponudbo za poslovno sodelovanje ali če bi želeli sami objaviti svojo poslovno ponudbo ali povpraševanje, vas vabimo, da nam le-to sporočite z izpolnitvijo enega od spodnjih vprašalnikov:


contactpoints640

AKTUALNE PONUDBE ZA MEDNARODNO POSLOVNO SODELOVANJE


BRUK20171213001

Britansko podjetje za avtomatizacijo in nadzor sistemov išče podizvajalce inženirskega oblikovanja v Sloveniji. Partnerji morajo imeli dobro strojniško znanje in se od njih pričakuje, da idejne modele prevedejo v podrobne projekte na tehničnih področjih, kot so avtomatizacija, montaža in preskušanje blaga, mehansko ravnanje in paletiranje, načrtovanje strojev, robotika, "pick and place", izdelovanje orodij in razširitev in izboljšanje industrijskih procesov.

BRLV20171205001

Latvijsko podjetje za načrtovanje in proizvodnjo vodovodne namerava pričeti s proizvodnjo pisoarjev z uporabo keramične tehnologije. Podjetje išče proizvodni obrat v Evropi, ki bi lahko izdelek proizvedel v želenih količinah na zahtevo stranke po proizvodnem dogovoru.

BRUK20171106001

Severno-irsko tekstilno podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo kuhinjskega tekstila ponuja proizvodne sporazume proizvajalcem po vsej Evropi, ki lahko proizvedejo 100% bombaž in/ali 100% bombažno tkanino. Prav tako iščejo inovativne kuhinjske tekstilne izdelke, ki jih bi dodali v svojo ponudbo.

BRMT20171215001

Malteško zagonsko podjetje, ki se ukvarja s 3D tiskanjem, išče dobavitelje / distributerje / proizvajalce PLA peletov (Polilaktična kislina) za sporazum o trgovskem zastopanju ali sporazum o distribuciji.

BRRO20171207001

Romunski distributer naravne kozmetike, naravnih dodatkov in zdrave hrane išče naravne, eko ter bio surovine, živila in kozmetiko za prodajo v njihovi specializirani trgovini v Romuniji na podlagi sporazuma o distribuciji.

BRME20160920001

Črnogorsko podjetje s sedežem v Baru je uspešno kot potovalni in turistični agent in predstavnik, ki išče nove mednarodne stranke. Podjetje ponuja storitve zastopnika. Podjetje želi vzpostaviti sporazum o sodelovanju in trgovinskem zastopanju z organizacijami v sektorju turizma in kulturne dediščine.

BRPL20171127002

Poljsko podjetje želi sodelovati kot distributer ali zastopnik kozmetičnih in naravnih izdelkov, namenjenih ljudem z alergijskimi boleznimi, pa tudi za izdelke, povezane s preprečevanjem vzrokov alergij. Podjetje ima razvito distribucijsko mrežo na poljskem trgu. Podjetje želi sodelovati na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribucije.

BRUK20171208001

Britansko podjetje oblikuje okolju prijazne krste in skrinjice ter želi »outsoursati« nekatere svoje izdelke podjetju s tkalnimi veščinami. Potencialni partnerji morajo biti usposobljeni za izdelavo košar, tkanje in izdelavo krst ter uporabljati trajnostne, okolju prijazne izdelke, ki so 100% biorazgradljivi, da izpolnjujejo standarde in dizajn podjetja. Podjetje ponuja proizvodni dogovor.

BRRO20171129001

Romunsko podjetje s sedežem v jugovzhodni Romuniji, specializirano za proizvodnjo, pakiranje in trgovanje z različnimi sortami medu, išče dobavitelje medu v večjih količinah pri neposrednih proizvajalcih. Med mora biti v celoti skladen z zahtevami EU. Podjetje je zainteresirano za dolgoročna partnerstva v okviru pogodb o distribucijskih storitvah.

BRLT20171207001

Litovsko podjetje, ki že več kot 15 let deluje kot trgovski posrednik kemičnih izdelkov za gradnjo in restavriranje, želi razširiti svoj asortiman. Podjetje išče proizvajalce in / ali dobavitelje barv za okna in vrata. Podjetje ponuja storitve trgovskega posrednika po sporazumu o trgovskem zastopanju ali sporazumu o distribucijskih storitvah.

BRFI20171214001

Finsko eko-dizajn podjetje išče dobavitelja ali proizvajalca oblikovanih in okroglih komponent iz penaste plastike. Premer komponente je 90 mm. Želena oblika sodelovanja je proizvodnja ali podizvajalsko sodelovanje.

BRCY20170728001

Ciprska družba, specializirana za uvoz in distribucijo vseh vrst živil, pijač in drugih izdelkov za gospodinjstvo, ponuja svetovnim ponudnikom distribucijske storitve. Išče proizvajalce pijač iz Evrope in zunaj nje, ki želijo prodajati svoje izdelke na Cipru.

BRDE20171018001

Nemški proizvajalec oskrbuje industrijo z rastlinskimi surovinami in pomožnimi sredstvi, kot so jedilna olja, kozmetična olja, eterična olja, aromatični izvlečki, aktivne sestavine, zelišča in začimbe, ki se osredotočajo na nadzorovano ekološko gojenje. Podjetje išče dobavitelje naravnih surovin iz evropskih držav in je zainteresirano za sporazum o trgovinskem zastopanju.

BRRS20171102001

Srbski podjetniški grozd, ustanovljen leta 2016, združuje podjetja z močnim socialnim podjetniškim načelom, izobraževalne ustanove in institucije za podporo socialnega podjetništva na območju Severne Srbije (Vojvodina). Grozd išče partnerje, ki bi lahko nudili izobraževalne storitve, da bi pomagali pri pripravi grozdov in njenih članov za mednarodno rast.

BRPL20171031001

Poljsko MSP iz regije Spodnja Šlezija išče pogodbenega proizvajalca dermalnih polnil za gubice na osnovi hialuronske kisline, kolagena ali drugih inovativnih snovi. Podjetje išče sporazume o proizvodnji s podjetji za proizvodnjo pod lastno blagovno znamko in ponuja svoje distribucijske storitve na Poljskem. Zanima jih tudi licenciranje rezultatov raziskav in razvoja na področju kožnih polnil (licenčna pogodba).

BRRU20171207001

Rusko prehrambno podjetje išče dobavitelje česna, mariniranega ingverja, mariniranega ananasa in mariniranih narezanih gob v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRRU20171207002

Ruska družba, specializirana za proizvodnjo različnih vrst žaganega lesa, išče partnerje v tujini, za nakup multifunkcionalnega lesnoobdelovalnega stroja na podlagi proizvodnega sporazuma.

BRPL20171128002

Poljsko podjetje, specializirano za tehnološke produkte kot so tračni in vijačni transporterji, aeratorji, silosi, drobilniki, tračni in vijačni mešalniki, zbiralniki prahu za kontejnerje, prašni kolektorji za alternativna goriva, vrtljivi in vijačni podajalniki oz. feederji, je pripravljeno postati zastopnik in / ali distributer tujim podjetjem za poljski trg na podlagi trgovinskega sporazuma in sporazuma o distribuciji.

BRRO20171121001

Romunsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo svinjskega mesa, išče nove dobavitelje živih prašičev.

BRUA20171128001

Ukrajinsko podjetje, specializirano za kožne storitve, išče proizvajalce profesionalne kozmetike (za nego obraza in telesa) in medicinskih pripomočkov (kozmetološke naprave za obraz in telo - uparjalce, ultrazvočne fonoforeze, ultrazvočne čistilnike itd.) iz evropskih in azijskih držav za distribucijo izdelkov na ukrajinskem trgu. Podjetje je zainteresirano za vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja v obliki sporazuma o distribuciji.

BRBE20171124001

Belgijska družba se ukvarja z distribucijo lastnih otroških stolov in otroških stolov drugih proizvajalcev. Iščejo visoko kakovostne izdelke, namenjene istemu trgu, ki bi jih distribuirali skupaj z ostalimi izdelki. Podjetje išče partnerje, ki imajo visoko kakovostne izdelke iz »otroškega segmenta« (ne oblačila) in se želijo razširiti na belgijski, nizozemski in / ali francoski trg.

BRCZ20171205001

Češko podjetje, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in dobavo tehnologij za čiščenje odpadne vode, obdelavo vode in zraka ter energijo, išče partnerje za podizvajalsko sodelovanje z zanimivimi idejami v raziskovalnih projektih, ki obravnavajo obdelavo vode.

BRUK20171127001

Britansko pakirno podjetje išče proizvodne partnerje za dobavo PET (polietilen tereftalat) lončkov in skodelic za živilsko industrijo s tehnologijo termoformiranja (vakumskega formiranja). Lončki morajo omogočati tisk neposredno v plastiko.

BRFR20171110001

Francosko podjetje, ki se ukvarja s končno obdelavo materialov za strehe in ureditve na prostem, išče proizvajalce alveolarnih PVC plošč, PVC plošč za fasadne plošče, sponk za pločevinaste plošče, prezračevalnih mrež in ostalih pridodatkov v skladu s proizvodnim sporazumom.

BRRO20171115002

Romunsko podjetje proizvaja naravno kozmetiko za nego obraza in telesa, ki se prodaja v steklenih posodah različnih velikosti. Podjetje išče mednarodne proizvajalce, ki lahko dobavljajo steklene kozmetične posode. Sodelovanje s partnerji bo temeljilo na sporazumih o proizvodnji.

BRRU20171116001

Rusko trgovsko in gradbeno podjetje išče dobavitelje kopalniške opreme (armature in kopalniška keramika) v tujini. Družba je pripravljena skleniti pogodbo o distribucijskih storitvah.

BRPL20171127001

Poljsko podjetje je specializirano za distribucijo zamrznjene hrane, npr. sadja, zelenjave, rastlinskih mešanic, zamrznjenih juh in drugih jedi išče dobavitelje, ki imajo v svoji ponudbi zamrznjene eksotične sadeže, kot so ananas, mango, kivi, papaja in drugi. Podjetje ponuja sodelovanje v obliki distribucije za poljski trg.

BRUK20171129002

Britansko podjetje, specializirano za obnovljive vire energije, je razvilo sistem ravnanja z odpadki, ki omogoča preoblikovanje organskih odpadkov v energijo, gnojilo in vodo za trajnostni gradbeni sektor. Podjetje išče dolgoročnega partnerja v Evropi za proizvodni sporazum ali sporazum za sestavljanje električnih, mehanskih komponent in cevovodno montažo. Podjetje mora imeti zmogljivosti za obdelavo 20-inčnih kontejnerjev in poskrbeti za namestitev in vzdrževanje sistemov.

BRUK20171122001

Uveljavljen britanski dobavitelj, specializiran za dobavo laboratorijskih instrumentov in potrošnega materiala / reagentov, išče nove izdelke v štirih divizijah: celična biologija, molekularna biologija, kvantifikacija / detekcija in elektronska mikroskopija. Podjetje prodaja neposredno akademskim, industrijskim, biotehnološkim partnerjem ter pogodbenim raziskovalnim organizacijam. Podjetje ponuja distribucijski sporazum za predstavitev in prodajo inovativnih instrumentov, še posebej start-up podjetij, na trgih Združenega kraljestva in Irske.

BRNL20171121001

Nizozemski oblikovalec je razvil vrsto geometrijskih steklenih predmetov za notranjo dekoracijo. Izdelki so ročno izdelani s strani podjetja in uspešno prodajani že več let v trgovinah na Nizozemskem, v Franciji in drugih evropskih državah. Zaradi naraščajočega povpraševanja lastnik išče proizvajalca, ki je zainteresiran za prevzem (celotno ali delno) izdelave svetilk v skladu s proizvodnim sporazumom.

BRRO20171031001

Romunsko podjetje, ki je razvilo močno distribucijsko mrežo za domače in tuje dobavitelje pritrdilnih elementov in sistemov za pritrjevanje išče nova dobavitelje in proizvajalce pritrdilnih elementov in sistemov za pritrjevanje (vijaki, podložke, zakovice, sidra in razne pritrdilne tehnike). Podjetje se ponuja kot distributer za prodajo izdelkov drugih podjetij v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

BRUK20170523001

Britansko inovativno zagonsko podjetje je razvilo edinstveno pametno mobilno aplikacijo za daljinsko spremljanje in upravljanje diabetesa. Sistem združuje najsodobnejše brezžične komunikacije kratkega dosega, povezane s pametnimi aplikacijami in računalniškimi tehnologijami v oblaku. Podjetje trenutno želi vzpostaviti servisni sporazum z marketinško agencijo za trženje, ki bo pomagala start-up podjetju pri razvoju blagovne znamke, z namenom lansiranja aplikacije na evropskih trgih.

BRSK20171103001

Majhno slovaško tehnološko podjetje, proizvajalec balansnih uteži, išče dobavitelja cinkove zlitine. Zlitina mora biti zasnovana za tlačno litje. Slovaško podjetje namerava uporabiti zlitino pri izdelavi balansnih uteži. Podjetje želi sodelovati s podjetji kot dobavitelji zlitine na podlagi podizvajalskega dogovora.

BRFR20171024001

Francosko tiskarsko podjetje, specializirano za pakiranje svežega sadja in zelenjave, želi diverzificirati nabor ponudnikov »kraft« papirja in zatorej išče nove dobavitelje v Evropski uniji za sodelovanje na podlagi dogovora o zunanjih izvajalcih.

BRMK20171024001

Makedonska družba je uvoznik in distributer različnih vrst prehrambenih izdelkov, kot so zamrznjeno meso in mesni izdelki (piščančje, puransko, goveje in telečje meso, svinjina in morske ribe). Podjetje išče nove evropske partnerje (proizvajalce in trgovce na debelo iz živilske industrije) v okviru trgovinskih in distribucijskih pogodb.

BRDE20171115001

Nemško podjetje, prodajalec odej in tepihov, išče nove proizvajalce v Evropi, ki proizvajajo odeje s tako imenovanimi "Raschel-stroji".

BRPT20170811001

Portugalsko podjetje, proizvajalec in distributer barv, emajlov, lakov in drugih sorodnih izdelkov, želi razširiti paleto izdelkov in zato išče proizvajalce in dobavitelje barv in premazov, ki jih zanima iskanje distributerja za portugalski trg.

 

Kontaktne osebe:

Edina Zejnić

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Jolanda Damiš

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Petra Arzenšek

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Sebastjan Rosa

Področje mednarodnega poslovnega sodelovanja

Close